Zijn er voedsel moet tijdens de borstvoeding te worden vermeden

Sommige verpleging moeders vinden ze kunnen eten wat ze willen. Hoewel het waar is dat sommige sterk op smaak gebracht voedsel de smaak van je melk kan veranderen, de meeste baby’s lijken om een ​​verscheidenheid van moedermelk smaken te genieten! In het algemeen, de dominante aroma’s van uw dieet, of soja saus of chili pepers waren in uw vruchtwater tijdens de zwangerschap.

Foetussen slikken een behoorlijke hoeveelheid vruchtwater voor de geboorte, dus als ze die smaken proeven opnieuw in de moedermelk van hun moeder, zijn ze al gewend aan hen. Af en toe zal een baby kieskeurig aan de borst of mijngashoudende nadat u een bepaald voedsel te eten. Als je een patroon zien, te voorkomen dat voedsel voor een paar dagen. Om te testen of dat eten was echt de oorzaak is, herintroduceren het eens en kijk of er een effect is.

Voedingsmiddelen te vermijden terwijl het de borst

Moeders melden dat baby’s het vaakst bezwaar tegen deze voedingsmiddelen:

Chocola

Kruiden (kaneel, knoflook, kerrie, peper)

Citrusvruchten en hun sappen, zoals sinaasappels, citroenen, limoenen en grapefruit

aardbeien

kiwifruit

Ananas

De gasachtige groenten (ui, kool, knoflook, bloemkool, broccoli, komkommers en paprika)

Vruchten met een laxerende werking, zoals kersen en pruimen

Een dagelijks kopje of twee van koffie is prima, maar te veel cafeïne kunnen interfereren met de slaap van uw baby of maak hem kieskeurig. Vergeet niet dat cafeïne wordt ook gevonden in sommige frisdrank, thee, en over-the-counter geneesmiddelen. Het is ook goed om af en toe een alcoholische drank te hebben, maar met meer dan één drankje verhoogt uw alcoholgehalte in het bloed tot het punt dat de alcohol wordt in de moedermelk. Als u van plan op het hebben van meer dan één drankje in een tijd, wacht dan twee uur per drankje voor hervatting van verpleging (of verpleegkundige, dan hebben je glas wijn). Er is geen behoefte aan de pomp en dumpen tenzij je borsten zijn vol en het is nog niet de tijd om uw baby te voeden. Matig of zwaar drinken is zeker niet aan te raden tijdens het geven van borstvoeding. verhaal van een oude vrouw nemen suggereert dat donker bier verhoogt de melkproductie, maar recente studies suggereren dat dit niet waar is en dat alcohol in feite vermindert de melkproductie.

Als uw baby allergische symptomen (zoals eczeem, zenuwachtigheid, congestie, of diarree), kunnen ze worden veroorzaakt door iets dat hij regelmatig contact met, zoals zeep, schimmel, of voedingsmiddelen hij zelf eet. Of hij kan reageren op voedsel dat je eet, dat krijgt in zijn systeem via uw moedermelk. Het vereist meestal een beetje speurwerk om erachter te komen wat de oorzaak is van de gevoeligheid. Als je denkt dat er iets eet je problemen veroorzaakt voor uw baby, is het meestal iets wat je voor het voeren hebben gegeten 05:58 uur. De meest voorkomende boosdoeners omvatten koemelk producten, gevolgd door soja, tarwe, eieren, noten en maïs of glucosestroop.

Praat met de arts van uw baby voordat u alle voedingsmiddelen weglaten uit uw dieet. Als het vermijden van een levensmiddel een onevenwichtige voeding kunnen veroorzaken (bijvoorbeeld als u alle zuivelproducten te elimineren), kan het nodig zijn om een ​​voedingsdeskundige om advies bekijk op vervanging van andere voedingsmiddelen of het nemen van voedingssupplementen. Ga door het nemen van uw prenatale vitamine zolang je baby’s volledig borstvoeding om eventuele lacunes te dekken in uw eigen dieet.