Zgodnji simptomi sladkorne bolezni, ki jih morate vedeti

Sladkorna bolezen je lahko težko obravnavati. To je točno, zakaj je pomembno, da veste, zgodnje znake sladkorne bolezni pri ženskah in ga dobili pod kontrolo. Pazi za simptome, tako da lahko sprejmejo ustrezne ukrepe in preprečiti, da bi nadzor nad svoje življenje. je bolje, da zatreti težav v kali, preden so dobili iz rok. En tak možen problem je sladkorna bolezen, ki je znan tudi kot tihi bolezni zaradi zelo blagimi začetne znake. Toda s pravilno zavesti in budnosti, se lahko ukvarjajo s sladkorno boleznijo in prevzeti kontrolo nad svojim življenjem.

Prepoznavanje simptomi diabetesa pri ženskah

1. Imate nepojasnjeno hujšanje in dobiček

Morda mislite, da ste izgubili težo zaradi uspešnega crash dieto. Toda kaj, če je zaradi potapljanjem raven glukoze? Če imate sladkorno bolezen tipa 2, vaše celice niso dobili dovolj glukoze. Tvoje telo ne more učinkovito uporabiti kalorij, tudi če jeste zdravo prehrano. Prav tako lahko nenadno povečanje telesne mase lahko tudi opozorilni zvonec.

2. Dobiš jutranje slabosti in bruhanja

Čeprav je to pogost nosečnost simptom, to je tudi zgodnji diabetes tipa 1 simptom pri ženskah. Če načrtujete nosečnost, morate sprejeti posebne ukrepe za preprečevanje težav, kot so okvare ploda. Naredite sestanek s svojim ginekologom in šel za temeljito check-up.

3. Vi lulat malo preveč

Ko se vaše telo ne more dovolj insulina, da je presežek glukoze. Ledvice pa se odzivajo na splakovanje glukoze skozi pogosto uriniranje. Če imate obiskati stranišče tad prepogosto, bi morali priti sami preveriti za izključitev sladkorne bolezni tipa 2.

4. Počutiš thirstier

To je diabetes simptom tipa 2 pri ženskah. Ker je vaše telo odpravlja veliko tekočine, ste levi občutek thirstier. Vi se obremenjevati tudi suha usta in suha koža zaradi dehidracije.

5. Si lačen ves čas

to ni samo žejen, da si spopadati s. Če imate sladkorno bolezen tipa 2, vaše telo ne more proizvesti dovolj insulina, da bi glukoze v celice. In ko se vaše telo ne more pretvoriti hrane v glukozo, vaše celice upreti inzulin, zaradi česar ste lačni in utrujeni.

6. Imate zamegljen vid

Če imate visoko raven sladkorja, mišice vaših očesnih leč trdo delati, da se osredotoči. Leče sami lahko tudi negativno vpliva, če je sladkorna bolezen ni uspelo. To je še en zgodnji znak sladkorne bolezni in jih je mogoče najti v obeh sladkorno boleznijo tipa 1 in tipa 2.

7. Vaše rane zacelijo počasneje kot običajno

Povezava med ženskami in sladkorno boleznijo se razteza na vaginalne področju preveč. Kopičenje glukoze lahko privede do pomnožitve kvasovk in bakterij. Morda boste našli v razvoju vaginalnih infekcij, tudi če nimate svoje najboljše, da ostanejo čiste. Opazite lahko tudi počasnejše celjenje in večje probleme, stopala, kot so glivične okužbe, žulji in hammertoes.

Sladkorna bolezen je lahko strašljivo, vendar pa ni nujno, da pomeni konec življenja, kot ga poznate. Z ohranjanjem paziti na svoje zdravje in da je opozorilo proti telesu, lahko prepoznajo in nadzor na začetku.