Želite imeti vitkejši in napeta teleta? Ali te vaje

Poletna sezona zahteva kratke obleke in plavalnih izlete. Ampak možnosti so, da so vaši suh ali zajetno noge ki vas skrita pod plastmi oblačil in nizko samospoštovanje. S temi tele vaje za ženske, lahko daš noge dobro zasluženo lepotno operacijo.

Z nastopom poletja, je modna scena spremenila iz sivo barve zime do svežih poletnih narave. Prizor stranka preveč je premaknilo iz zaprte bankete na bazenu. Kar pomeni, da so obleke, hlače in krila klic sezone in vsakdo se pripravlja, da pokažejo tiste vrezane noge. jih nima? da ni nikoli prepozno za začetek. Izvedite nekaj enostavnih noge, hujšanje treninge, ki bodo pomagali omiliti in oblikovati svoje teleta. Če ste bili pri zavesti svoje zajetno nog, te vaje so samo tisto, kar potrebujete.

Učinkovito in enostavno Calf Vaje za ženske

1. gor in dol

Prvi sklop vaj za ton teleta zahtevajo, da začnete z nogami širjenje ramen širina narazen, z boki štrli ven, tako da so kolena in gležnji v liniji. Znižajte boke, dokler so vaše stegenske mišice in tla vzporedno. Ali približno 20 pete dvigala, dokler vaši teleta utrudijo.

2. Jumping Jacks

Skoki je fantastičen način za združevanje tele tonika vaje s tistimi za boke. S svojim noge ramen širina narazen, zravnajte hrbet in spustite boke do pete začetek dvignete od tal. Iz tega stališča, bi vsak skok zahtevajo, da režijskih istočasno kot ste skok zamahu roke. Telo bo ravno črto, ko ste to počeli.

3. Ubjedljiv zadeve

trening vzdržljivosti vključuje tudi vaje, da bi suh noge videti bolje. Priti v položaj, da naredite nekaj preprostih tele postavlja s prenosom teže telesa od pete do kroglicami noge, medtem ko držite dumbbells v vaših rokah. Povečanje zunanjega odpornost bo ustvarila več poudarka na golenih.

4. planinec

Priti v položaj push-up in zagotoviti, da so vaše abs pogodbo. Minuta za hitro vožnjo v tem položaju noge gredo ven in noter je odlična za krepitev telet.

5. Master stopnice

Eden izmed najlažjih staromodnih vaje za teleta teče gor in dol po stopnicah. Pol ure takega zasedanja je prepričan, da ton teh telet, zaradi česar so videti močna in dobro.

6. Calf dvigala

Eden izmed najboljših hujšanje noga vaj je tele dvigala. Začnite z rokami naslanja na steno pred vami ali na boke. Naj bo vaš rep kosti tucked v. Dvignite se na prste in pred vložitvijo noge na tla držite položaj za nekaj sekund. To bo pomagalo okrepiti teleta in lahko dela čudeže za vas.

Po tem vaja za teleta bo jim videti seksi in fit. Zdaj, ob tanek in napeta noge ni nekaj, kar lahko samo sanja. Z rednimi ponovitev teh vaj, ki jih lahko pozdravi slim napeta teleta in nog v nobenem trenutku. Vendar pa je treba biti pozoren na potrebe vašega telesa in ne obdavčiti dlje utrujenosti.