Zdravi prigrizki, ki jih morate imeti v svoji pisarni mizo

Eden od najbolj pomembnih delov, ki živijo zdravo in polno življenje je zdravo prehranjevanje. Ko jeste zdravo, je priporočljivo, da imate tri velike obroke na dan, kot tudi dve manjši prigrizki. Pomen jesti petkrat na dan ni mogoče podcenjevati, saj drastično izboljša metabolizem, ki pomaga telesu doseči in obdržati energijo, gorijo nezdrave maščobe in izboljšati zdravje srca. Najtežji del prehrane v petih obrokov je najti zdrav način za prigrizek. Če želite to narediti, je pomembno, da se posvetujte s svojim zdravnikom in prehrano, da vidite, kaj morate še posebej za vaše telo.

Zdravi Pisarniški Prigrizki To boš zagotovo ljubezen

Ko prideš gor s prigrizki za vaše prehrane, je pomembno vedeti, da morda ne bo vedno doma ali imajo dostop do zdravih prigrizkov. To je razlog, zakaj večina ljudi, ki delajo prigrizek v zelo nezdrav način. Obstaja pa rešitev za tiste, ki potrebujejo zdrave urad prigrizek ideje, da bi pomagali izboljšati svoje zdravje. Tukaj je dvajset zdravi prigrizki, ki lahko vodijo s seboj ves čas v pisarni predale.

1. Mandeljni

Šteje, najboljši zdravi večerne prigrizke v pisarni, mandlji so polne zdravih večkrat nenasičenih maščob, mineralov, kot so kalcij, železo in magnezij in vitamin B6. To je popoln prigrizek, da bo svojo energijo navzgor, medtem ko je dan vije navzdol, saj je malo kalorij in pomaga absorbirati holesterola preveč. Uživanje pest mandljev za približno 3PM vam zagotavlja energijo in hranilno ravnotežje proti repu delovnega dne pa tudi boj proti nekaj zdravstvenih pogojev, kot anemijo.

2. Pistacije

Slan užitek, je to srednje-vzhodni matica velja za eno najbolj zdravih prigrizkov, ki so na voljo v današnjem svetu. To je bogata s kalijem, je odličen vir vlaknin in lahko tudi vam potrebno sol vaše telo potrebuje, da ostanejo zdravi. Prav tako je odličen vir zdravih maščob. Bodite previdni, da ne jedo preveč pistacije, čeprav, saj lahko negativno vpliva na vaš krvni tlak, zaradi prevelikega odmerka natrija. Idealno bi bilo, lahko jeste 5-12 pistacije vsak večer pomaga uravnotežiti svojo prehrano brez dodajanja preveč kalorij.

3. Suho sončnična semena

Suho sončnična semena so odličen in hranljiv prigrizek, da so na kateri koli točki dneva. So bogata z železom in magnezijem, imajo majhne količine kalcija in so odličen vir vitamina B-6. Prav tako vsebujejo kalij. Najboljši del o posušenih semen sončnic se ne pokvari zelo hitro, tako da jih lahko shranite v vaši pisarni predali za več dni ali celo nekaj tednov.

4. Banane

Zelo malo prigrizki so zdravi proti koncu dneva, kot banano, da je odličen vir vlaknin in je bogata s kalijem. Najboljši del banana je, da pomaga ohranjati vaš prebavni trakt zdravo preveč. Poleg tega, banane so dober vir vitaminov B-6 in C, slednji ohranja gripo v zaliv.

5. rozine

Rozine niso le okusna, ampak so tudi super za telo. So tako dobri za vas v resnici, da zdravniki priporočajo nosečnicam jim jesti, da bi jim pomagali ohraniti svojo raven energije navzgor in boju proti slabokrvnosti. Rozine vas tudi napolnili precej hitro držeč štetje kalorij dokaj nizka. Ne pozabite, da ne jedo več kot peščica od njih, čeprav, kot so bogati z glukozo.

6. Avokado

Avokado so v nekaterih kulturah veljajo za sveto zaradi svoje ogromne koristi. So bogati z vlakninami, malo kalorij. Oni tudi odličen vir vitamina B-6 in C, kalija in vsebujejo majhne količine železa, magnezija, kalcija in vitamina A. Avokado so tudi dober vir zdravih maščob, ki absorbirajo holesterola, ki pomaga srčno zdravje.

7. arašidovo maslo na krekerji

Odličen prigrizek za skoraj vsakem času dneva, lahko razširila masla arašidovo na krekerji vam veliko energije v drugi polovici delovnega dne, da se osredotoči. Glede na krekerji, ki jih uporabljate, kalorij štetje sprememb. Arašidno maslo je bogata s kalijem, vlaknin, zdravih maščob, železa, magnezija in vitamina B6. Prav tako ima v sledovih količine kalcija in je zelo dober vir beljakovin.

8. sladki krompir čipi

Sladki krompir so neverjetno okusni kot čipov, še posebej, če oni peče. Oni tudi izjemno zdrava. So dober vir beljakovin, zdravih maščob, vitamina A in B-6, kalij in imajo majhne količine vitamin C, železo in magnezij.

9. Suho alg

Bogata z vitamini K in B, cinka in železa, posušene morske alge je eden od tastiest zdravstvenih prigrizki lahko imajo v pisarni. Ne pokvari zlahka, so okusno in so pakirani v zdravih antioksidantov za vašo kožo. Previdni, o tem, koliko jeste, čeprav; prevelik odmerek lahko škoduje vašemu ščitnice funkcije, ker vsebuje jod.

10. Ovseni Bari

Peka ovsena kaša v barih je odličen način, da imajo malico, bogato z zapletenimi zdravih ogljikovih hidratov, maščob in drugih mineralov. Dodamo nekaj prelivi za to, kot suho sadje in med, in to malica postane instant superhrana, da vsaka dieta zahteva. Najboljši del je, da vas napolni in skrbi, da ste polni dalj časa, pa tudi absorbira slabega holesterola in ohranja vaše srce zdravo.

11. Temna čokolada

Ventilator najljubša, temna čokolada je svetovni fenomen. To je super za zdravje srca, ima lastnosti za čiščenje krvi in ​​je zelo nizka v kalorij in sladkorja. Prepričajte se, da so omejene porcije tega pa, saj lahko povzroči tudi zgago in GERD. Najbolj pomembna stvar je tudi omeniti, da je temnejši čokolada bolje je za srce, v najboljšem primeru bi morali zaužiti 75% temne čokolade, da obdržite svoj raven energije navzgor, s čimer uravnotežijo vaše prehrane.

12. Korenje

Korenje so bogate z vitaminom K, beta karotena, kalij in vlaknine. Vsebujejo tudi veliko antioksidantov, ki pomagajo kožo in vid. Oni znan kot eden najboljših virov vitamina A v svetu in tudi velja za eno izmed najboljših korenasto zelenjavo za telo. Vodenje korenje v vaši pisarni predal za prigrizke bo zagotovila, da ste energična ves dan na omejenih kalorij prehrane.

13. jabolka

Rek jabolko na dan odžene zdravnika stran je zelo res. Jabolka so nekatere od najbolj zdravih sadežev na svetu; vsebujejo velike količine kalija, nizko na enostavnih ogljikovih hidratov in bogata s prehranskimi vlakninami. Oni tudi dober vir vitamina C, ki ohranja gripe in prehlada v zaliv.

14. Tamarind pasta rži

Rženi kruh je zelo zdrava zaradi števila zdravih zrn, ki jih vsebuje, in ko se je na vrhu katere tamarind pasto namesto marmelade, dobiš kulinarično mojstrovino pakiran s hranilno vrednostjo za malico. Tamarind uravnava krvni tlak, podpira prebavni trakt s predfiltrom in probiotiki, izboljšuje delovanje ledvic in ima antibiotične lastnosti, ki premagovanju okužb.

15. Red redkve Chips

Te dobrote so enostavno narediti – preprosto rezina rdeča redkev na tanke kroge, spečemo in začinite z medom. So super za pisarniško prigrizek in so polni hranilnih snovi, kot so železo, kalij, cink, baker, magnezij, mangan in vlaknin. Oni tudi dober vir antioksidantov in vitamini E, B-6, A in K.

16. Olive

Olive so odličen prigrizek za teden naprej pri delu, saj so pakirani v zdravih antioksidantov. Oljke so znane tudi za pomoč pri zdravju srca, preprečuje raka, izboljša zdravje kosti in pomaga prebavni trakt. Jejte le peščica, čeprav lahko kot preveč olive povzroči težave s prebavo.

17. Kumara

Mora imeti malico v pisarni, kumare niso le odličen vir prehrane, ampak tudi vas hidrirani ves dan. Ob kumare v večernih urah lahko koristijo svoje telo izjemno. Oni polnjena z vlakni in imajo krvne lastnosti izravnave sladkor. Prav tako vsebujejo velike količine vitaminov in mineralov.

18. Kale čipi

Pečen ohrovt listi delujejo kot čipov, ki trajajo zelo dolgo in se lahko dnevno porabijo v pisarni. So okusna in tudi vsebuje velike količine pomembnih mineralov, kot so vlaknine in železo. Oni dober vir vitamina K in C.

19. orehi

Orehi narediti popoln večer prigrizek po težki dan dela. So bogata z antioksidanti, omega-3 maščobne kisline, prebiotikov in probiotikov. Prav tako pomaga ohranjati zdravje srca in zmanjšanje vnetja.

20. Suhe slive

Se je posušeno ali sveže, suhe slive so idealni kot pisarniški prigrizkov. Pomagajo telesu ohranjati zdravje črevesja in dobro prebavo. Prav tako pomaga v boju proti zaprtje in so bogate s kalijem, raznih vitaminov in železa. Suhe slive pomoč tudi pri uravnavanju krvnega tlaka in sladkorja v krvi in ​​pomaga pri zniževanju holesterola.

Zdrava Snacking lahko pomagajo izboljšati vaše splošno zdravje, vendar je priporočljivo, da so vaše prigrizki del celotne prehrane, ki je nadzoroval s prehrano in je podprto z redno vadbo. Vsebovati dovolj spanja, da boste pridobili največ koristi od teh prigrizkov. Pred začetkom kakršne koli diete se posvetujte z zdravnikom.