Yllättävä terveyshyödyt bataatit että sinun pitäisi tietää

Bataatit ovat erittäin herkullinen ja ravitseva juureksia. Ne ovat väriltään ja pehmeä, mikä tekee niistä täydellinen ainesosa monissa resepteissä. Nämä ovat parhaita lähteitä monia vitamiineja ja kivennäisaineita, ja ovat täynnä riboflaviini, tiamiinia, niasiinia, ja karotenoidit. Ne sisältävät myös paljon lääkkeiden etuja ja auttaa kehonrakennus.

Miksi bataatti on hyväksi terveydelle

Tässä muutamia etuja bataattia.

1. Estää vitamiinin puutos

Bataatit hämmästyttävä vitamiinin lähde, koska ne sisältävät suuria määriä beetakaroteeni. Beetakaroteeni muunnetaan vitamiini meidän maksa, ja jokainen molekyyli beetakaroteeni syntyy kaksi molekyyliä A-vitamiinin vitamiini tarvitaan auttaa kehoa taistelemaan erilaisten infektioiden ja pysyvät vastustuskykyisiä infektioita tulevaisuudessa.

2. Hallitsee Diabetes

Glykeeminen indeksi mittakaavassa bataatit luokitellaan pienimmästä suurimpaan, koska ne voivat minimoida esiintyminen insuliiniresistenssiä. Bataatit on alhainen glykeeminen indeksi, mikä tarkoittaa, että ne vapauttavat sokeria verenkiertoon hyvin hitaasti, verrattuna muihin tärkkelyspitoisia ruokia.

Tämä tasainen julkaisu auttaa valvoa verensokeri yksilöitä. Siten bataatit voidaan säännellä verensokeri diabeetikoille. Bataatit on magnesiumia ja kuitua, jotka ovat tärkeitä hallinnassa ja diabeteksen ennaltaehkäisyyn.

3. Vähentää stressiä

Bataattia on suuri määrä magnesiumia, joka on tärkeä mineraali elin toimisi kunnolla. Yksi arvokkaimmista etuja tämän mineraali on, että se auttaa vähentämään ahdistusta ja stressiä. Puute magnesium liittyy suurempi riski stressi, masennus ja ahdistuneisuus. Siten bataatit auttaa täydentymään magnesiumin tasoa ja auttaa masennuksen ja ahdistuneisuuden liittyvään käyttäytymiseen.

4. Edistää Anti-inflammatorinen aktiivisuus

Bataatit on hyvä määrä vitamiineja, jotka ovat suuria tulehdusta ominaisuuksia. Lisäksi sillä on korkea pitoisuus koliini. Koliini on monipuolinen ravintoaine, ja yksi parhaista eduista on, että se vähentää bodys tulehdusvastetta, mikä johtaa vähemmän tulehdusta.

Bataattia myös sisältää antosyaniineja, jotka ovat tärkeitä estämiseksi ja vähentää tulehdusta paksusuolen syöpäsoluissa ja joka vähentää solujen lisääntymistä tietyissä syöpäsoluissa. Siksi läsnäolo koliini ja anthocyanins vuonna bataattia ansiosta on alan tärkein ravinnon lähde vähentää ja ehkäistä tulehduksen.

5. ehkäisee Suojaa ja hallitsee Syöpä

Violetti-konkreettisempi bataatti on erityisen tehokas syöpien. Elementit tämä voi estää kasvua tiettyjen syöpien, kuten mahasyövän, rintasyövän, ja paksusuolen syöpä. Korkeat antosyaani tasot ovat syy syövän vastaista aktiivisuutta rinta- ja mahasyövän. Otteita perunan voi tappaa eturauhassyövän solut, varmista, että syöpä ei ole levinnyt eikä kohoa muualle eturauhasen.

6. Auttaa Guard haavaumat

Haavauma tapahtuu, kun tulehtuneeseen kudokseen on irtoa ihon tai limakalvon, joka voi olla hyvin kivulias. Ote bataatti on hyvä suojata ruoansulatuskanavan kudoksissa aspiriini aiheuttamiin haavaumiin. Siten bataatit voidaan käyttää hallinnassa ja hoidossa mahahaava.

7. minimoi Sydän- ja verisuonitaudit

Komplikaatioita, kuten ateroskleroosin aukkoja silloin, kun hapettumista kehossa, mikä voi johtaa kehitystä monien sydän- ja verisuonitauteihin. Otteet bataattia sisältävät runsaasti polyfenoleja, joka estää hapettumisen ja siten vähentää riskejä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin.

Se sisältää myös liukoisia ravintokuituja, jotka ovat vahvasti sidoksissa lasku mahdollisuudet sydän- ja verisuonitauteihin. Siksi antosyaania, kuidut, polyfenolit ja korkeat radikaalinsieppausaktiivisuus läsnä näissä perunoita kaikkia tarvitaan torjua sydän- ja verisuonisairauksia.

8. Sisältää antimikrobisia ominaisuuksia

Bataattia on jonkin verran antimikrobista aktiivisuutta. Uutteet näistä perunoista sisältää antimikrobisia ominaisuuksia vastustavien vastaavien bakteerien lavantaudin ja keuhkokuume. Kuitupitoisuus voi myös vähentää kehitykseen elintarvikevälitteisten bakteereja. Siksi bataatit käytetään ehkäisyyn ja hoitoon erityyppisten bakteeri-infektioita ja taudinaiheuttajia.

9. Parantaa hiusten ja ihon

Bataatit ovat runsaasti A-vitamiinia, C ja E, jotka ovat hyvin hiusten ja ihon. E-vitamiini on potentiaalia lisätä hiusten kasvua ja tiheys henkilöitä, joilla on korkea hiukset kuuluvat. Tämä johtuu siitä, että tämä vitamiini on antioksidantti ominaisuuksia, jotka voivat auttaa vähentämään suurin syy hiustenlähtö oksidatiivisen stressin.

C-vitamiini on suosittu dermatologinen hoitoja ja sitä käytetään hoitoon hyperpigmentaatio ja vanheneminen valon. C-vitamiinia tarvitaan kollageenin, joka on tärkeä rakenteellinen proteiini ihon. Se on myös anti-inflammatorisia ominaisuuksia, ja siten auttaa hallitsemaan iho-ongelmat, kuten akne ja edistää haavojen paranemista.

10. Aids Ruoansulatus

Se sisältää suuren määrän kuitua, joka on tunnettu parantaa ruoansulatusta ja terveyden suolistossa. Kuluttaminen bataatit voi lisätä määrä kuitua kehon piti olla normaalia ruoansulatusta. Se voi myös estää ummetusta, joka on yksi vedot bataatti etuja vauvoille.

11. Säätelee Verenpaine

Koska ne ovat runsaasti kaliumia ja magnesiumia, bataatit kulutetaan hallitsemaan verenpainetta. Suurempi saanti kalium johtaa alentaa verenpainetta ja alentaa täten riski sepelvaltimo- ongelma tai aivohalvaus. Magnesium on toinen ravinnon komponentti, joka estää verenpainetauti alentamalla verenpainetta.

12. Tehostaa Hedelmällisyys

Korkeat määrät vitamiini tekevät bataatti yksi parhaista kasvisten naisille hedelmällisessä iässä, koska se auttaa parantamaan hedelmällisyyttä. Vitamiini näyttelee tärkeää osaa lisääntymis- esityksiä, ja sen puute voi johtaa toissijaiseen hedelmättömyyttä naisilla. Nämä perunat sisältävät myös rautaa, joka on hyvä edistää hedelmällisyyttä. Siksi lisääntyminen raudan niistä elintarvikkeista, kuten bataattia voi auttaa välttämään toissijainen hedelmällisyyttä ja vähentää mahdollisuuksia ovulatoriset hedelmättömyyttä naisilla.

13. Edistää parempi näkemys

A-vitamiinin läsnä bataatit auttaa parantamaan visio. Tämä vitamiini on tärkeää muodostumista erilaisia ​​pigmenttejä, jotka ovat vastuussa valon absorptio silmiin. Se myös ylläpitää asianmukaista rakennetta verkkokalvolle. Vitamiinin puute johtaa huono näkö ja se voi myös aiheuttaa sokeutta. Puute liittyy myös silmäsairauksien, kuten sarveiskalvon hiertymä, kuivuus sarveiskalvon ja sidekalvon. A-, C- ja E ovat hyviä parantamalla näkö ja ehkäistä ongelmia silmissä.

14. Auttaa Painonhallinta

Bataattia sisältää käymiskykyisistä ja liukoista kuitua, jotka tarjoavat kehon omavarainen ja luonnollinen mekanismi säädellä painoa. Ravintokuidut, kuten pektiiniä ovat tehokkaita vähentämään ruoan ja lisätä toiminnan bodys hormoneja. Siten, kulutuksen lisääminen bataattia johtaa korkeampiin kuidun saannin, joka johtaa kevyempiä. Siksi bataatit laihtuminen ovat erinomainen valinta.

15. Parantaa Memory

Bataattia sisältävät antosyaani, jolla on ominaisuuksia parantaa muistia. se on antioksidanttisia ominaisuuksia huomattavasti parantaa muistia.

Miten valita ja tallentaa bataattia?

Kun nostat bataatti, ensin katsomaan iholle ja nähdä, jos kaikki on samanvärinen ilman halkeamia tai rappeutuminen. Anna peruna hieman puristaa, ja jos se on squishy niin se on merkki homeelle. Kun otat perunat kotiin, pitää ne mukava paikka kuin kori ruokakomero tai tiskille. Sinun pitäisi pitää ne viileänä ja kuivana ja käyttää niitä muutaman viikon kuluessa.

Onko sivuvaikutusten Syöminen bataattia?

Useimmat ihmiset sietävät bataattia. Kuitenkin suuria määriä oksalaatit aiheuttaa ongelmia ihmisille, jotka ovat alttiita muodostumista kiviä munuaisissa.