Yksinkertaisia ​​harjoituksia on vahvempi mielenterveyden

Tämä on ikä kuntoa ja fyysistä voimaa. Naiset ympäri maailmaa ovat yhä tietoisempia siitä, että on tärkeää pysyä kunnossa, äidit mukana. Mutta kokous tavoite minkäänlaista, se on edellytys on terävä, keskittynyt mieli. Aivan kuten voimaharjoittelua ja sydän elin, on olemassa myös tapa rakentaa henkistä voimaa?

Voit lukenut ääretön kirjoja otsikolla 10 asiaa henkisesti vahva ihmiset tekevät tai tapoja, jotka voivat kouluttaa mieltäsi. Mutta ne tehtävät tuntuvat usein mahdotonta ja erittäin haastava. Kuten äidit, voimme tuskin ottaa aikaa itsellemme, saati osallistua perusteellisen käyttää kuuri. Mutta sitten taas, me luultavasti henkistä voimaa enemmän kuin kukaan muu. No, harhaoppi hyvä uutinen. On joitakin hyvin yksinkertaisia ​​harjoituksia parantaa tahdonvoimaa ja päättäväisyyttä, jotka eivät vaadi liikaa aikaa tai energiaa. Voit tehdä niitä päivittäin ja lupaamme näet eron hyvin pian.

Helpoimmista rakentaa henkistä voimaa

1. Lue lisää

Se on tieteellinen totuus – ihmisiä, jotka nauttivat lukeminen ovat ystävällisiä ja huomaavaisia ​​toisia kohtaan ja on paljon henkistä voimaa. Hyvin toimi lukemisen pakottaa voit keskittyä aistejasi, hidastaa ja rentoutua. Kokeile tätä joka päivä, aamulla tai ennen nukkumaanmenoa, ja lupaamme sinulla tapana menetä digitaalista aikaa.

2. Meditate

Tämä neuvo on luultavasti yhtä ikivanha, mutta hei, se todella toimii. Rooli meditaatio lisäämään tahdonvoimaa ei voida kiistää. Mikä tärkeää, on se, että sinun ei tarvitse tulla pro tässä. Kaikki mitä tarvitset on 10 minuuttia aikaa päivittäin istua suorassa, keskittyä hengitykseen ja hallitsemaan ajatuksenne. Tämä harjoitus raikastaa oman mielen ja sielun ja jättää infusoida voimaa kohdata päivä.

3. Kuuntele musiikkia

Ha, tämä ei käytä. No, se on. Tutkimus on osoittanut, että koulutus korvasi ja mieltäsi keskittyä musiikkiin (ja me tarkoitamme hyvää, rauhoittavaa musiikkia täällä) voi olla valtava vaikutus henkistä voimaa. Keskity sävelet ja juoda niitä itsessäsi. Voit myös soittaa musiikkia taustalla, kun työskentelet.

4. joogaa

Tiesit tämä olisi tullut, eikö? Jooga on rauhoittava vaikutus elimistössä ja myös pitää elintärkeitä elimiä toimi hyvin. Kickstart tämä harjoitus perus aiheuttaa kuten Surya Namaskar ja syvä hengitys, ja voit siirtyä monimutkaisempia asentoja perustuvat aikaa ja halua. Ei ole väliä kuinka perus-, jooga on pakko tehdä olosi myönteistä ja odotuksiin.

5. Stretch

Voit tehdä tämän, kun nouset ylös aamulla, ja lupaamme tämä tulee tapa. Teko venyttely varmistaa kehon latautuu, ja verenkiertoelimistön toimii hyvin. Tämä puolestaan ​​myös henkiä mieltäsi positiivista energiaa ja uutta pontta.

6. Walk

Prime syy on henkinen epävakaus on liikunnan puute. Pitää mielen aktiivisena ja terveenä, kävellä muutaman askeleen joka päivä. Voit sijoittaa askelmittari tai liikuntalaite pitää sinut innoittamana. Kävely voit myös haudo ajatuksia ja karkottaa negatiivisuus makaa sisälläsi – merkkejä henkisesti vahva ihminen.

7. Käytännössä syvä hengitys

Hengitys on luonnollista meille ja me emme edes tiedä, teemme sen. Mutta tiesitkö, että teko tahallinen hengittämästä ja uloshengitys auttaa tulee vahvempi henkisesti? Syvä hengitys on loistava tapa tyhjentää mielen, ymmärtää ajatuksia ja parantaa keskittyä. Käytännössä tämä 10 minuuttia joka päivä, mieluiten aamulla, ja äänestätte tätä yhtenä parhaista vinkkejä parantaa tahdonvoimaa.

8. Laugh useammin

Mikään miellyttää mieli yli nauraa. Jos mielesi tunne valutettu, taiteen nauraa tarkoituksella voi todella auttaa sinua tuntemaan paremmin. Katsella komedia, lukea hauska kirja, tai puhua ystävä, joka halkeamia hauskoja vitsejä. Nauraa on yksi niistä tottumukset henkisesti vahvoja ihmisiä, että on erittäin helppoa ja hauskaa jäljitellä.

9. Kirjoita

Sinun ei tarvitse on oltava luonnollinen hohto kirjoittamista voidakseen tehdä tämän harjoituksen. Kaikki mitä tarvitset on muistikirja ja kynä ja halu parantaa henkistä voimaa. Kynän tavoitteesi (varmista, että ne ovat pieniä ja saavutettavissa aluksi), päivittäistä edistymistä ja haasteita. Voit myös sepustus ja piirrellä tai kynän tarinoita. Kirjoittaminen on loistava tapa channelize sisäinen positiivisuutta ja huuhtele itse negatiivisia ajatuksia.