Wilt u stoppen met roken? Probeer deze gezonde alternatieven

Roken, hebben we te horen gekregen keer op keer, is schadelijk voor de gezondheid. Tuurlijk, het geeft je een paar minuten van gelukzaligheid, want het is een uitstekende stress buster, maar de negatieve invloed die wordt geleverd samen met het is veel erger dan de voordelen ervan. Elke sigaret die u rookt brengt u een verhoogd risico op kanker, hartkwalen, en slechte kwaliteit van leven.

Gezonde en natuurlijke Substitutes for Smoking

Als u dit artikel leest, is de kans groot dat u overweegt of van plan noodlanding op het water deze slechte gewoonte. Lees verder voor een aantal gezonde en natuurlijke alternatieven om deze verslaving te verslaan.

1. Houd jezelf bezig

Bent u een nicotine verslaafde? Dan is de kans groot dat je ontwenningsverschijnselen kunt ervaren. Dit kan lastig zijn, omdat de meeste van de symptomen ervaren omvatten rusteloosheid, angst, irritatie, vermoeidheid, slaapstoornissen, en stemmingswisselingen. Om te kunnen omgaan met deze, moet je jezelf bezig te houden. Neem een ​​nieuwe cursus of deelnemen aan een gemeenschap. Op deze manier zal je van gedachten bezig houden.

2. Zorg ervoor dat je niet isoleren Yourself

Het grootste deel van de tijd dat roken is een sociale activiteit. Mensen nemen rook pauzes tussen lange uren van het werk of tijdens een borrel. Als je hebt besloten om te stoppen met roken, is de kans groot dat je jezelf gesneden uit uw gebruikelijke roker buddies. Kettingrokers misschien stemmingswisselingen tijdens deze fase, die verder de noodzaak om jezelf te isoleren zal versnellen hebben.

Maar je moet om te voorkomen dat dit te doen. Stoppen met roken is niet een vorm van straf. Je hoeft niet te maken hebben met deze alleen. Praat met uw buurt en dierbaar zijn, vertel hen over uw besluit. Vertel uw roker buddies over deze stap in de andere richting, zodat ze je grenzen te begrijpen.

3. Denk na over de voordelen van niet te roken

Hunkeren kan moeilijk zijn als je je richt op hoeveel je echt een rook nodig. In plaats daarvan kijken in de andere richting. Denk aan hoe je niet doden van je longen, en uiteindelijk jezelf. Je hart is nu veel gezonder dan wanneer je constant roken. Zelfs de textuur van uw huid en haar wordt nog beter als je stoppen met roken. De voordelen van roken op een bepaalde dag zal zwaarder dan de nadelen van roken, waarvoor er geen wegen.

4. Neem een ​​nieuwe hobby

Het opnemen van nieuwe hobby’s kan een positief effect hebben op je leven. Het kan u helpen groeien en meer productief. Het kan ook geven u een gevoel van vertrouwen en het verbeteren van uw vaardigheden. Neem een ​​nieuwe hobby als het lezen van een goed boek of schilderij. Er zijn tal van opties beschikbaar voor u om uit te kiezen.

5. Sla de Gym

Uit te werken is goed voor je lichaam, maar ook je geest, het is ook een van de beste alternatieven voor het roken voor stress. Meld je aan op de dichtstbijzijnde fitnessruimte en werk je weg naar een goede gezondheid. Als u rookt, de hersenen releases feel-good hormonen. Wanneer u stoppen met roken, ga je in een gevoel van terugtrekking vooral omdat deze feel-good hormonen worden niet geproduceerd. Oefening helpt eigenlijk los van deze feel-good hormonen, dat is de reden waarom we een goed gevoel na een goede training sessie.

6. Leid jezelf Wanneer Cravings Hit

U bent gebonden aan het hunkeren naar te hebben. Dit is een essentieel onderdeel van het opgeven op verslaving. Maar als je het gevoel dat deze verlangens kruipen op u, proberen en af ​​te leiden jezelf met iets anders. Sta op en maak een wandeling, bel een vriend, of gewoon een boek dat u kunt lezen plukken. Probeer niet om de onbedwingbare trek te erkennen.

7. acupunctuur

Acupunctuur is een oude therapie die dunne naalden die in het lichaam worden geplaatst omvat. Acupunctuur therapie is nuttig voor verschillende kwesties, en roken is een van hen. Hoewel dit niet voor iedereen werken, doet het voor een paar – de jury is nog niet eens over de vraag of dit een effectieve behandeling of niet.

8. Kies voor elektronische sigaretten of Herbal Sigaretten

Elektronische of e-sigaretten zijn op batterijen werkende apparaten die een minder schadelijk alternatief voor conventionele sigaretten. Kruidensigaret zijn een organische base, die weer een minder schadelijk alternatief voor conventionele sigaretten. Deze sigaretten bevatten alternatieve roken kruiden die weinig tot geen nicotine inhoud hebben. U kunt kiezen voor dit in plaats van uw gebruikelijke, maar je moet weten dat, terwijl deze zijn minder schadelijk in vergelijking, ze zijn nog steeds slecht voor je gezondheid. Het doel hier is om een ​​einde te volledig te maken aan deze slechte gewoonte en niet te kiezen voor de minste van twee kwaden.

9. Verwen uzelf

Krijg je een massage of koop een doos bonbons. Als u met succes weg met roken hebt gedaan, dan heb je je verdiend het voorrecht van het geven van jezelf prikkels. Dit motiveert je verder aan de stok met uw beslissing van het verlaten van achter het pakje sigaretten.

10. Vervang Sigaretten met water of Carrot Sticks

Voor sommige rokers, een kwestie die zij ondervinden wanneer zij stoppen met roken is de drang om iets te doen met hun mond. Nippend water is een geweldige vervanging voor het roken. Water heeft alleen positieve prestaties, in tegenstelling tot het roken. Als dit niet werkt, knip een aantal worteltjes en verbruiken wanneer je de drang om een ​​sigaret op te steken te voelen.