Wilt u slanker en afgezwakt kalveren hebben? Doe deze oefeningen

Het zomerseizoen vraagt ​​om korte jurkjes en zwemmen uitstapjes. Maar, is de kans groot dat uw mager of omvangrijke benen houden u verborgen onder lagen kleding en een laag gevoel van eigenwaarde. Met deze kalf oefeningen voor vrouwen, kunt u uw benen een welverdiende face-lift te geven.

Met het begin van de zomer, heeft de mode-scene veranderd van de grauwe kleuren van de winter aan de verse zomerse degenen. De party scene ook is verschoven van gesloten banketten naar het zwembad. Dit betekent dat jurken, korte broeken en rokken zijn de roep van het seizoen en iedereen maakt zich klaar om die gebeeldhouwde benen te pronken. hebben ze niet? het is nooit te laat om te beginnen. Zoek uit een aantal eenvoudige been afslanken trainingen die zullen helpen om toon en vorm je kuiten. Als je bewust van je omvangrijke benen zijn geweest, deze oefeningen zijn precies wat je nodig hebt.

Effectief en gemakkelijk Kalf oefeningen voor Vrouwen

1. Up and Down

De eerste reeks oefeningen om toon kalveren vereisen dat u beginnen met je benen gespreid op schouderbreedte uit elkaar, met de heupen te steken, zodat de knieën en enkels in een lijn. Verlaag je heupen tot je hamstrings en de vloer parallel zijn. Doe ongeveer 20 hiel liften, tot je kuiten moe.

2. Jumping Jacks

Jumping is een fantastische manier om kalf toning oefeningen te combineren met die van de heupen. Met de benen op schouderbreedte, strek je rug en laat de heupen totdat de hielen beginnen optillen van de grond. Vanuit deze positie, zou elke sprong die u nodig heeft om uw armen boven je hoofd gelijktijdig als je springt swing. Het lichaam zal een rechte lijn te maken wanneer je dit doet.

3. Weighty Zaken

Endurance training omvat ook oefeningen om magere benen er beter uitzien. Krijg in de positie om een ​​aantal eenvoudige kalf doen verhoogt door het verschuiven van het gewicht van je lichaam van de hiel tot de bal van je voeten terwijl halters in je armen. De toename van de externe weerstand zal meer de nadruk te maken op de onderbenen.

4. Alpinist

Stap in de push-up positie en zorg ervoor dat je buikspieren worden gecontracteerd. Een minuut van snellopende in die positie met de benen gaan in en uit is ideaal voor het versterken van de kalveren.

5. Master de trap

Een van de makkelijkste ouderwetse oefening voor de kalveren loopt op en neer de trap. Een half uur van een dergelijke sessie is zeker om die kalveren toon, waardoor ze er sterk en goed.

6. Calf liften

Een van de beste been afslanken oefeningen is kalf liften. Begin met je handen rustend op een muur voor je of op je heupen. Houd uw staartbeen in. Breng jezelf op je tenen en houd de positie voor een paar seconden alvorens de voeten op de grond. Dit zal helpen om de kalveren te versterken en kan wonderen voor je werken.

Naar aanleiding van deze training voor kalveren zal ze kijken sexy en fit. Nu, met slank en gespierd benen is niet iets dat je alleen maar kunnen dromen. Met regelmatige herhalingen van deze oefeningen, kunt u hallo tegen slank afgezwakt kalveren en benen in een mum van tijd te zeggen. Het is echter belangrijk om aandacht te besteden aan de eisen van uw lichaam en niet belasten het buiten vermoeidheid.