Wil je een goede nachtrust te hebben ‘s nachts? proberen deze voedingsmiddelen

Net zoals we voedsel en water nodig hebben om te overleven, slaap is belangrijk voor een goede gezondheid te behouden. Men moet goed slapen om gezond en fit te blijven. Weet je dat je je weg kunt eten om beter te slapen? Met andere woorden, zijn er bepaalde voedingsmiddelen die kunnen helpen leiden een betere slaap. Dit komt omdat het eten van bepaalde voedingsmiddelen voor het slapen gaan helpen bij het remmen van de neurotransmitters in onze hersenen die ons wakker en alert te houden. We zullen bespreken een aantal voedingsmiddelen die je kunt eten voor het slapen gaan om geluid te slapen.

Voedingsmiddelen die kan induceren Sound Sleep

Voedsel helpt ons bij het verstrekken van voeding, maar het eten is goed voor slaapstoornissen ook. Hier zijn een aantal voedingsmiddelen voor slaaptekort of sommige voedingsmiddelen voor het induceren van een betere slaap:

1. Tomaten

Deze pittige rode vruchten geladen met vitamine A, vitamine C, lycopeen en foliumzuur. Deze sappige vruchten melatonine, een verbinding die bekend staat om zijn slaapverwekkende kwaliteiten bevatten ook. Tomaten choline, een voedingsstof die helpt bij het bevorderen van de slaap en andere cognitieve functies bevatten ook.

2. Druiven

Druiven bevatten melatonine in overvloed. Melatonine helpt beter te slapen, en dus een schaal van druiven is een ideale snacken optie als u problemen ondervindt in slaap te vallen.

3. Pistachenoten

Dit yummy nut is niet alleen macht verpakt met veel belangrijke vitaminen en mineralen, maar het bevat ook grote hoeveelheden melatonine. Deze kleine noten kan handig zijn als u wilt een aantal goede slaap te krijgen.

4. Kersen

De meesten van ons willen kersen genieten; Echter, niet velen van ons ervan bewust zijn dat deze vrucht is ook zeer geschikt voor vechten slapeloosheid. De van nature voorkomende melatonine is te vinden in overvloed in deze rode vruchten, wat geweldig is voor het krijgen van gezonde slaap is. U kunt eten gedroogde kersen ook, want ze hebben dezelfde voordelen als verse kersen voor het induceren van slaap.

5. Kikkererwten

Deze peulvrucht is geladen met eiwitten, laag in vet en beschikt over voldoende hoeveelheden vezels daarin. De aanwezigheid van vitamine B6 en magnesium in kikkererwten helpt een gevoel kalm en ontspannen, en dus beter slapen. Kikkererwten zijn een van de meest ideale opties voor een slapelozen dieet.

6. Mushrooms

Als u worden geconfronteerd met problemen bij het slapen ‘s nachts, kan paddestoelen biedt u de broodnodige oplossing. Deze schimmel bevat tryptofaan, die de productie van melatonine in het lichaam bevordert. Als je houdt van het eten van paddestoelen, kun je afscheid van je slapende ellende.

7. paprika

Paprika – zij het groen, geel of rood, bevatten goede hoeveelheden tryptofaan. Tryptofaan helpt bij de productie van melatonine, dat is een slaaphormoon. Terwijl de klokken paprika’s hebben een rustgevend effect op uw slaap, kan hete pepers juist het tegenovergestelde te doen. Houd daarom hete pepers op afstand als je een aantal goede slaap nodig.

8. Bananen

Deze gele slappe vrucht bevat een goede hoeveelheid kalium en vitamine B6. Beide deze voedingsstoffen zijn essentieel voor het maken van de slaapverwekkende hormoon, bekend als melatonine. Dus de volgende keer dat je merkt dat je moeite om te slapen, eet een banaan en dommelt weg naar glorie.

9. Kale

Groenen bladgroenten zijn goed voor uw algehele gezondheid, en de kers op de taart is dat de groene groenten zijn goed voor het aanbrengen van je te klinken slaap ook. Groene groenten zoals boerenkool worden geladen met calcium, en het gebrek aan dit mineraal in uw lichaam kan het moeilijk maken om gezonde slaap te krijgen. Daarom zijn onder meer groene bladgroenten zoals boerenkool in je dieet voor gezonde slaap.

10. Volle granen

Hebt u slaperig voelde na volkoren pasta of andere volkoren granen? Nou, dat is alles wat de hoge dosis van magnesium zijn werk te doen. Volle granen hebben ruime hoeveelheden magnesium, wat handig is bij de invoering van je in slaap.

11. Walnoten

Naast het bieden u met een bundel van voedingsstoffen, zijn walnoten is bewezen dat de kwaliteit van uw slaap te verbeteren. De aanwezigheid van AHA in walnoten, welke een omega-3 vetzuur, helpt bij het omzetten AHA in DHA. DHA is nuttig in de productie van serotonine, een slaapverwekkende chemische stof in het lichaam.

12. Fatty Fish

Makreel, tonijn, forel en zalm zijn een aantal vette vis opties. Deze vissen zijn een grote bron van vitamine D en omega 3-vetzuren. Beide componenten blijken te zijn gunstig in het bevorderen van de productie van serotonine, een chemische stof die verantwoordelijk is voor het bevorderen van de slaap te zijn. Als je onder andere een paar ons van elke vette vis voor het slapen gaan, kan het helpen om beter te slapen.

13. Amandelen

Amandelen bevatten veel essentiële vitaminen en mineralen die goed zijn voor onze gezondheid; Echter, deze noot is ook verantwoordelijk in het omgaan met slaaptekort kwesties. Amandelen bevatten goede hoeveelheden magnesium, die niet alleen helpen de stress niveaus in het lichaam te verminderen, maar ook het verbeteren van kwaliteit van de slaap.

14. Turkije

Deze lekkere vogel vlees is ook verondersteld om een ​​betere slaap op te wekken bij mensen. De aanwezigheid van tryptofaan, een aminozuur in Turkije, helpt bij het ontstaan ​​van slaap-inducerende hormonen. Het eten van kalkoen kan ook een soort van vermoeidheid, die u kunnen helpen om beter te slapen veroorzaken.

U kunt deze in uw dieet als je geconfronteerd met problemen met uw slaap. Deze voedingsmiddelen bevatten stoffen die helpen in het helpen een betere en verbeterde slaappatroon.

Veel Gestelde Vragen

Meer wilt weten over het toevoegen van voedsel in uw dieet nog wat gezonde slaap weten? Hier zijn een aantal veelgestelde vragen of veelgestelde vragen over het onderwerp:

1. Welke voedingsmiddelen moet worden vermeden voor een goede nachtrust?

Terwijl sommige voedsel kan helpen om gezonde slaap te krijgen, kunnen andere voedingsmiddelen uw slaap verstoren. Sommige voedingsmiddelen die u moet vermijden voor het slapen gaan, zijn:

  • Vermijd cafeïnehoudende dranken zoals koffie, thee en andere dergelijke dranken, omdat ze kunnen houden u wakker voor lange uren.
  • Verwerkt of junk food, omdat ze worden geladen met vetten, die je zwaar en ongemakkelijk ‘s nachts te maken.
  • Gekruid of warm voedsel, omdat ze kan leiden tot brandend maagzuur en zuurgraad.
  • Voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan eiwit, omdat eiwitrijke voedingsmiddelen helpen bij het stimuleren van hersenactiviteit.
  • Vetrijke voedingsmiddelen, omdat ze nemen meer tijd om te verteren en verstoren uw slaap cyclus.

2. Wat moet ik drinken om beter te slapen ‘s nachts?

Behalve met inbegrip van natuurlijke voedingsmiddelen voor een goede nachtrust, kunt u ook een aantal drankjes in uw dieet om u te helpen beter te slapen. Sommige van de opties zijn warme melk, kamille thee, cafeïnevrije groene thee, amandelmelk of gemoute melk.

3. Wanneer is de beste tijd om Foods om de maximale voordelen te Aid Sleep Reap consumeren?

Om maximale voordelen te behalen uit het eten van voedingsmiddelen die kunnen helpen bij het induceren van een betere slaap, moet u deze voedingsmiddelen te consumeren ten minste 2 tot 3 uur voor het slapengaan. Dit is omdat het voedsel kost tijd om verteerd, en eventuele onverteerd voedsel kan spijsverteringsproblemen of zure reflux, die kunnen knoeien met uw slaap veroorzaken.

Iedereen houdt van slapen, maar als u moeite om een ​​aantal goede kwaliteit van de slaap ‘s nachts te krijgen, kan het een tol op uw gezondheid te nemen. U kunt omvatten elk van onze voorgestelde opties om wat gezonde slaap te krijgen en voelen gezond en gelukkig.