Wil je cholesterol te verminderen in je lichaam? Doe deze oefeningen

Als u te maken met cholesterol problemen, het uitoefenen is een ding dat u kan helpen uw cholesterolgehalte brengen tot een gezonde bereik. Regelmatige trainingen zoals fietsen, wandelen, zwemmen enz. Kan niet alleen helpen bij het terugdringen van het LDL-cholesterol en triglyceriden, maar het kan ook helpen bij het verhogen van het HDL-cholesterolgehalte in het lichaam. Leer waarom en hoe de uitoefening is goed voor het verlagen van het cholesterolgehalte en ook weten over een aantal van de beste oefeningen die je kunnen helpen bij het bereiken van dezelfde, in dit schrijf-up.

Waarom Oefening werkt het best bij het verlagen van cholesterol?

Vraagt ​​u zich af of de oefening kan het cholesterolgehalte te verlagen? Nou, ja het kan wonderen verrichten. De wasachtige lipide vet, dat wordt geproduceerd door de lever, van nature aanwezig in het lichaam. Echter, sommige mensen dit vetachtige stof in meer dan benodigde hoeveelheden in hun lichaam, die vervolgens steekt in de slagaders te hebben.

Opladen nadat de slagaders, vernauwt hen zodoende de kans op hart- en vaatziekten. Echter, regelmatig te oefenen helpt bij het veranderen van de aard van de cholesterol. In een studie werd aangetoond dat de uitoefening verbetert niet alleen de grootte en het aantal cholesterol-dragende deeltjes, maar het helpt ook bij de aanpassing groter of luchtiger en dus minder gevoelig voor veroorzaakt verstoppingen in de slagaders.

Hoeveel beweging heb je nodig?

Volgens een recent onderzoek, is het belangrijk om te oefenen gedurende 30 minuten per dag, ten minste 4 tot 5 dagen per week. Maar zelfs als je 60 tot 90 minuten per week kan sparen voor de oefening, kan het blijken te zijn gunstig voor uw gezondheid te zijn. Als u een drukke agenda, kan je het uitmaakt met sporten schema in twee 15-minuten workouts per dag.

Beste soorten oefeningen te bezuinigen cholesterolgehalte

Hier zijn een aantal oefeningen die je kunnen helpen in het verminderen van uw cholesterolgehalte:

1. Brisk Walk

Wandelen is ongetwijfeld een van de beste oefeningen om cholesterol te verlagen natuurlijk. Wandelen is een veiligere optie voor mensen die niet kunnen lopen, hetzij als gevolg van extra gewicht of als gevolg van ouderdom. Echter, zorg ervoor dat u stevige wandeling of in een sneller tempo aan de cardio effecten te bereiken. Recent onderzoek heeft aangetoond dat lopen heeft soortgelijke voordelen aan het lopen als het gaat om het verlagen van het cholesterolgehalte.

2. Running of aanstoten

Als u niet flinke, uw leeftijd is geen probleem en uw gewrichten gezond zijn, dan moet u kiezen voor joggen of hardlopen als een dagelijkse vorm van oefening om cholesterol snel te verlagen. Zoals aangegeven in een van de studies is waargenomen dat lange afstand lopers en joggers hebben gezonder cholesterolgehalte dan de korte afstand lopers.

3. Ga voor een Swim

Zwemmen is een geweldige manier om het extra gewicht onder controle en het helpt ook bij het handhaven van een beter niveau van cholesterol in het lichaam. Deze vorm van aërobe oefening is ook gemakkelijk op de gewrichten.

4. Til sommige gewichten

Gewicht opleiding is een geweldige manier om uw cholesterol niveaus binnen het normale bereik. Volgens een studie, het is bewezen dat mensen die weerstand opleiding gevolgd verlost van LDL uit hun bloed sneller dan degenen die geen weerstand opleiding regime volgden.

5. Fietsen

Fietsen is een uitstekende manier om te doen wat aërobe training. Als u pijn of ervaren pijn in uw gewrichten, kun je fietsen doen voor het houden van uw cholesterol onder controle. Fietsen is een fantastische manier om het risico van hartkwalen ook.

6. Yoga

Hoe vreemd het ook mag lijken, maar yoga kan u helpen bij het verlagen van het cholesterolgehalte. Sommige studies ondersteunen dat yoga is niet alleen gunstig voor een betere gezondheid van het hart, maar ook helpt bij het verbeteren van het cholesterolgehalte van het lichaam. Volgens een van de gepubliceerde studies, mensen die yoga beoefend op een regelmatige basis had beter cholesterolgehalte dan degenen die niet aan yoga.

7. Aerobic, Zumba of Dans

Elke high-intensity training, zoals Zumba, dansen of aerobics, niet alleen helpen bij het in goede vorm te blijven, maar het is een grote vorm van oefening voor het verlagen van slechte cholesterol of het houden van uw cholesterolgehalte onder controle.

U kunt kiezen voor een vorm van uitoefening van die u gemakkelijk kunt doen. Als u een sedentaire levensstijl, het rustig aan en de opbouw van uw uithoudingsvermogen voordat u tot zware trainingen. Echter, als je ouder bent dan 60 jaar, je zwaarlijvig bent, of je hebt een sedentaire levensstijl, moet u uw arts te raadplegen voordat u begint met het doen van elke vorm van inspannende of hoge intensiteit workouts.

Hoe omhoog te houden Oefening naar Get Down uw cholesterolgehalte?

Het uitoefenen kan eentonig en saai. Echter, de mantra is om jezelf pepped-up en gemotiveerd te houden. Hier zijn een aantal manieren om gemotiveerd te blijven:

1. Hier krijg je een partner

U kunt genieten van te gaan voor een run of joggen helemaal zelf voor enige tijd, maar na een tijdje, kan het lijken zo saai, en je kunt zelfs de uitoefening van uw sessies stapelbed. U moet een vriend of een familielid uit te nodigen u uit om het leuker en voor een verblijf meer gedreven te houden vragen.

2. Keep It Real

Onrealistische doelen zijn niet alleen moeilijk te bereiken, maar ze kunnen ook een tol op uw gezondheid te nemen. Houd het simpel en houd het echt, niets in het leven komt gemakkelijk, en gezondheid is geen uitzondering ook niet. Kleine haalbare doelen zal u gelukkig en gefocust.

3. Blijf Flexibele

Niet stijf met de uitoefening van uw schema zijn. Dit betekent dat als u niet in staat om te gaan voor een run, moet u van plan bent om wat yoga doen thuis. Het doel is om te oefenen en als, op sommige dagen, één vorm van uitoefent, kan niet haalbaar zijn, kies dan voor de andere.

Er mogen geen compromissen, wat gezondheid betreft. Daarom, als je zijn gedetecteerd met hogere niveaus van cholesterol, het is een indicatie dat je nodig hebt om je sokken omhoog te trekken en neem de leiding over je gezondheid. We hopen dat dit artikel helpt u bij het verkrijgen van enig perspectief op gezond blijven en gemotiveerd. Blijf gezond en gelukkig.