Wat zijn essentiële oliën die kan houden de borsten gezond en stevig

Zwangerschap en borstvoeding kan de grootte en de vorm van uw borsten beïnvloeden. Wanneer je je baby borstvoeding, de melkstroom rekt de borst huid, die het vetweefsel en het bindweefsel in je borsten verschuift. Dit is een veel voorkomende cosmetisch probleem nadat u een kind borstvoeding te geven; het is geen medische zorg. Het is ook de reden waarom vrouwen eindigen met losse, slappe borsten na het geven van borstvoeding.

Er is een goede kans dat je borsten niet zou kunnen terugkeren naar hun pre-borstvoeding vorm of grootte, maar dat betekent niet dat ze niet stevig en gezond kan zijn. In plaats van het zoeken naar chirurgische oplossingen voor mooie borsten, op zoek naar natuurlijke manieren om stevigere borsten na het geven van borstvoeding.

De goedheid van etherische oliën kan wonderen verrichten voor de gezondheid van de borst, en kan echt transformeren uw borsten stevig en gezond uit te zien. Vrouwen hebben vooral borstvoeding moeders extra voorzichtig zijn over hun gezondheid van de borst te worden, en natuurlijke olie massages zijn precies wat ze nodig hebben om hun zorgen te helpen.

Etherische oliën voor Breast Health

Heres een lijst van essentiële oliën voor een stevige en gezonde borsten. Verschillende oliën wordt gezegd dat ze de symptomen van verschillende huidaandoeningen te verlichten. Merk op dat bepaalde oliën niet past bij elk huidtype. Dus kies de juiste olie voor uw borsten alleen na overleg met uw arts.

1. Olijfolie

Wist u dat deze gezonde keuken ingrediënt is net zo gezond voor je borsten? Rijk aan antioxidanten en vetzuren, olijfolie doet wonderen in genezing hangende borsten. Het helpt bij het verbeteren van de textuur en de toon van uw huid, waardoor de borsten stevig. Olijfolie gebruiken voor borst verstevigende, neem dan een kleine hoeveelheid van de olie, wrijf je handpalmen tegen elkaar om ze te verwarmen, en masseer je borsten. Begin met het masseren van een borst op een moment in kringen – zowel links- als rechtsdraaiend. Herhaal dit voor de andere borst en massage voor vijf tot tien minuten per dag.

2. Kokosolie

De voordelen van kokosolie voor de huid en het haar zijn legio. Bij gebruik voor het masseren, het versterkt de borstweefsel en helpt zich te ontdoen van de zwangerschap striae. Het milde geur van kokosolie kalmeert de zenuwen en de balans van de hormonen. Het voordeel van kokosolie is dat het minder vet in vergelijking met andere oliën, zodat u makkelijk te masseren je borsten met kokosolie en laat het op zonder zorgen over het kleuren van je beha. Masseer je borsten een keer per dag voor de beste resultaten.

3. amandelolie

de huid van de borst heeft de neiging om het vocht te verliezen wanneer het weefsel uitstrekken – dit is waar amandelolie komt aan de redding. Deze vitamine-rijke olie voedt de borsten en geeft hen het vocht die ze nodig hebben. Het geneest de weefsels, waardoor je borsten kijken groter en steviger. Plus, je voelt je fris na het masseren van je borsten met amandelolie, omdat de zoete geur blijft hangen op je lichaam. Ook kan amandelolie de cupmaat toenemen omdat het de celgroei stimuleert, en regelmatig masseren kan helpen bij het verbeteren van de doorstroming van het bloed, waardoor de behandeling van hangende borsten.

4. Sojaolie

De olie gewonnen uit sojabonen is uitstekend geschikt voor borstvergroting. Soja-olie kan verhogen oestrogeengehalte in het lichaam, waardoor de grootte van de borsten vergroot. Het ondersteunt groei van borstweefsel, waardoor genezing slappe borsten en waardoor ze er -firmer. Masseer je borsten elke dag met twee eetlepels sojaolie, en je zult de verandering snel genoeg zien. Er wordt ook aangenomen dat de consumptie van soja-producten kunnen helpen bij het verhogen van de grootte van de borsten, maar je moet ze consumeren met mate.

5. Fenegriek Oil

Dit is een effectieve borst aandraaien olie. Het masseren van de borst met fenegriek olie helpt bij het vergroten borstweefsel, waardoor genezing hen en het maken van uw borsten steviger. Fenegriek olie vermengd met gember olie doet wonderen in natuurlijk het aanhalen van de borst huid. Breng deze combinatie om uw borsten en zachtjes masseren in cirkelvormige bewegingen gedurende tien minuten. Laat het ‘s nachts. In een paar weken, zul je zacht en stevige borsten te hebben.

6. Primrose Oil

Sleutelbloem olie wordt op grote schaal gebruikt om een ​​groot aantal huidaandoeningen te behandelen. Deze olie wordt sterk aanbevolen voor vrouwen die borstvoeding pijn. Rijk aan vetzuren, is verlicht ontsteking van de huid, verjongt de huid en houdt het gezond en soepel. Het masseren van je borsten met teunisbloemolie kunnen stimuleren de bloedcirculatie in de borst gebied, en natuurlijk, de grootte van de borsten. Vrouwen met losse borsten wordt geadviseerd om teunisbloemolie te gebruiken, maar als je huid gevoelig is, niet deze olie direct toe te passen op het oppervlak. Zorg ervoor dat je het te mengen met amandelolie of olijfolie.

7. Emu Oil

Emu olie is niet zoals andere soorten olie, omdat het wordt gewonnen uit een vogel in plaats van een zaad of bloem. Deze olie is uniek omdat het vetzuren daarin bootsen de cellen in het menselijk lichaam. Vanwege de gelijkenis met menselijke huidcellen, is het snel geabsorbeerd door het lichaam en dringt binnen huidlagen bereiken van de weefsels en cellen. Emu olie kan in feite doordringen zeven lagen van de huid, en voeden de huid rond de borst gebied. Het werkt wonderen in het verminderen van striae rond de borst, dikker de lagen van cellen, en verbetert de grootte van uw borsten.

Deze essentiële oliën dringen de huid diep te voeden en te genezen huid weefsels. Voor steviger en gezonder borsten, moet je beginnen met het masseren van je borsten met één van deze oliën die je huid aan te passen.

Massage Tips voor stevige borsten

Hier zijn een paar tips die u in gedachten moet houden, terwijl het masseren uw borsten:

  • Voordat masseren je borst, wrijf je handpalmen tegen elkaar op te warmen de olie.
  • Niet hard op je borsten zijn. Ze zijn delicate organen, en ze moeten voorzichtig worden gemasseerd.
  • Massage in een cirkelvormige beweging en omhoog. Dit zal helpen om de circulatie van bloed in de borsten.
  • Masseer je borsten, hetzij vóór het baden in de ochtend of voor het slapen gaan ‘s nachts. Kies een tijd als per uw comfort.
  • Beperk uw massage tijd tot 15 minuten.
  • Consistentie is de sleutel. Masseer regelmatig voor de beste resultaten.

Ongetwijfeld zijn er chirurgische oplossingen voor grotere en stevigere borsten. Maar waarom een ​​fortuin uit te geven wanneer essentiële oliën de truc voor u op natuurlijke wijze kan doen? Geef deze oliën een keer te proberen, en je bent gebonden aan een verandering snel genoeg merken.