Wat u moet weten over obesitas en diabetes

Onderzoek studie beveelt aan dat u rond diabetes problemen kunnen draaien voor altijd als je geschikt gewicht te handhaven. Diabetes mellitus is gebaseerd op uw verbruik suiker evenals de daaruit voortvloeiende vet opgeslagen in de pancreas. Een vette pancreas werpt zijn vermogen om voldoende insuline die een diabeticus profiel veroorzaakt te maken. Om opgeslagen lichaamsvet te werpen, moet je opnieuw trainen je lichaam om het gebruik van vetten te maken in plaats van koolhydraten als de aanbevolen lichaam brandstof. We hebben aangetoond dat, net als onze medische professionals, dat gewichtstoename suggereert diabetes. Laat ons een kijkje nemen op het eigenlijke onderzoek, maar eerst, laat ons check out enkele fundamentele realiteit met betrekking tot diabetes mellitus en overgewicht.

5 Belangrijke feiten over Diabetes

  1. Diabetes mellitus is geen ziekte, het is een tekenen en symptomen.
  2. Diabetische problemen kunnen, in feite, worden omgedraaid. Het is niet een levenslang, downhill proces.
  3. Een van de meest efficiënte drugs, met al hun gevaren, zijn gebaseerd op de scheiding van stoffen uit natuurlijke kruiden en vervaardiging ervan (farmaceutische industrie kan geld verdienen op het echte punt).
  4. Kind 2 diabetes mellitus is niet een levenslange gevangenisstraf. Nieuwe studie is gebleken dat het een symptoom dat kan worden omgekeerd, en ook u kunt verstoken van het voor de rest van je leven zijn als je je gewicht laag te houden.
  5. Kind 2 diabetes heeft eigenlijk een reeks van redenen die is waarom de meeste mensen met overgewicht geen diabetes problemen.

Wat zijn de oorzaken diabetes?

Er zijn een aantal redenen voor de diabetische persoon rekening. Heb je ooit zag het aantal personen die zijn slank diabetes! Diabetes kan worden veroorzaakt door:

  • Verschillende soorten infecties of bijnier overbelasting.
  • Veel te veel suiker in het dieet plan of het eten van te verschillende voedingsmiddelen die snel suiker geworden.
  • Hoge inname van suiker (of het verbruik oud) dat schept AGEs in het lichaam. AGEs zijn geavanceerde glycation End geactiveerd wanneer er te veel suiker, evenals suiker begint het opnemen met vetten of gezonde eiwitten zonder een chemisch proces. Deze AGEs zijn veel extra schadelijk in vergelijking met vrije radicalen als ze verbinding maken met cellen in het lichaam, en ook stoornis, kankercellen of de dood van de cel veroorzaken.
  • Leverdisfunctie spijsverteringskanaal problemen (bijv afwijking of uitputting van de microbiota).
  • Een aantal verschillende soorten hormoon ongelijkheden.

Gewicht en diabetes mellitus

Meer dan 70% van de mensen met overgewicht hebben geen diabetes. De verbinding tussen gewicht en diabetes mellitus werken in de mode voldoen:

Als uw gewicht is vooral als gevolg van suiker inname, heb je een grote kans op het ontwikkelen van diabetes. Wanneer je lichaam lijkt te zijn gebruik te maken van gewoon suiker voor gas; hij stopt met behulp van vet voor brandstof. Iedereen met een basiskennis van de brandstof te betrekken in de cellen erkent dat er 5 verschillende routes die de gluconeogenese of glycolyse paden, Krebs cyclus en de ETC (Electron Transport Chain) die ATP (adenosine trifosfaat) produceert te introduceren.

Wanneer u stopt met het maken van het gebruik van vet voor gas, je vasthouden aan de vetten. Je moet opnieuw train je lichaam om gebruik te maken van vetten in plaats daarvan ten opzichte van suikers en ook voila en daarom, zult u zeker beginnen met het verliezen van de vetcellen. Leraar Roy Taylor, Professor of Medicine en ook Metabolic Rate de Universiteit van Newcastle bepaald dat “Dit ondersteunt onze concept van een persoonlijke vet drempel. Als een individu krijgt nog meer gewicht dan ze rechtstreeks kunnen verdragen, dan diabetische kwesties is uitgeschakeld, maar als ze na die schuur die hoeveelheid gewicht, dan gaan ze terug naar normale”.

Waarom is dit de aanleg?

Het lijkt af te hangen van hoeveel vet wordt opgeslagen in de pancreas. Als je een vette pancreas, verbiedt zij de alvleesklier van het maken van de insuline die van nature is slechts een van de vele einde problemen bij het maken van een diabetische persoon profiel. Lang voorafgaand aan de alvleesklier, moeten we om te gaan met de darm, de lever, evenals de bijnieren. Professor Taylor erkend dat ook blijvende diabetes mellitus kon worden verwijderd.

De betreurenswaardige component van het probleem is dat mensen die Metformine nemen (een anti-diabetische geneesmiddel op basis van de kunstmatige verbinding zich in tal van kruiden) verminderen hun lichaam van CoQ10 (vergelijkbaar met de statine drugs te doen en de meeste anti-depressiva te doen) die chaos veroorzaakt door het hele lichaam, omdat cellen nodig CoQ10 om brandstof te verdienen. Echter, het goede deel van het probleem is dat elke drogist, medische professional van natuurlijke geneeswijzen, natuurgeneeskundige, etc, erkent deze fundamentele dingen en ook wat kruiden op te geven welke dosis rond diabetes mellitus te schakelen.

Aan de andere kant, uw dieet plan moet normaal om te werken in combinatie met de procedure, hoewel het dieet plan zeer verschillend, afhankelijk van wat is het creëren van diabetici problemen zou kunnen zijn. Zo kan het dieet regime verschillende onderdelen hebben als de diabetische kwesties is het resultaat van de lever disfunctioneren versus bijnier dysfunctie. Een eenvoudige oplossing hiervoor is te ontdekken een grote huisarts die in feite hun studie doet en kan de oorzaak herkennen en oplossen van de onderliggende probleem.