Wat u moet overwegen alvorens te beslissen dat de koffie is goed of slecht

Is het goed? Is het erg? Ik bedoel, is het tijd om deze koffie debat omdat het knoeien met echte emoties hier. Voor degenen die niet ochtenden kunt doen met een lekker warm kopje thee, weet je wat we bedoelen, toch? Terwijl theres een categorie levensmiddelen machtige hamburgers en hotdogs, de perfecte pizza’s en brownies en een voorwaarde voor elke partij neergekeken door voedingsdeskundigen, er is een tweede categorie deze slimme mensen zijn geboren om te propageren.

Dit geldt ook voor salades, vruchtensappen, bladgroenten, magere melk, mager vlees. nog Er is een andere categorie die altijd in de open lucht wordt gelaten en gedebatteerd over. Het is de categorie van slechte koffie. Jarenlang hebben vele opgeleide mensen gepleit voor of tegen het nietige mok van Java. Toch zijn er onschuldige zielen te wachten op de eindeloze weerleggingen tot een conclusie te leveren. Laten we beloven geen zoeken is koffie goed of slecht voor je? in onze zoekmachines niet meer. Laten we zoeken naar het juiste antwoord en laten we beginnen hier.

1. Moderatie is de sleutel

Extreme van alles is slecht. Wanneer u, heel vaak, genieten van iets, zoals cafeïne, bent u gebonden aan een instant boost van energie opmerken, zowel fysiek als mentaal. Maar overdrijven het zal alleen maar leiden tot u steeds hyperactief in het begin, daarna geleidelijk het gevoel van uw energie weglopen als het effect verdwijnt. Maar wacht eens even. Er zijn deze kleine klieren genoemd bijnieren die worden aangetast elke keer dat je tuffen naar beneden een binnenkwam joe.

De bodys vecht of vlucht reactie wordt geactiveerd elke keer dat u een kopje koffie te drinken. Dit betekent dat in plaats van het vrijgeven van adrenaline, de bijnieren beginnen het vrijgeven van een hormoon in reactie op de koffie die u consumeren. Na verloop van tijd, de bijnieren beginnen uit te branden van overmatig gebruik. Kortom, vermijd koffie of houd het verbruik tot een absoluut minimum.

2. Cup-Size Matters

Rekening houdend met de mate van opname in een enkele keer is net zo belangrijk als het houden van een tab op hoe vaak u uw koffie verbruikt. Je zou kunnen beginnen om meer dan normaal transpireren of een verhoogde hartslag, afgezien van rusteloosheid en blabbering op zowat alles.

3. Elk lichaam is anders

We hebben allemaal kunnen ten minste één persoon die eet als een varken een naam geven en ziet er nog steeds ondervoed. Metabolisme speelt zijn rol. Daar kon de neiging van het lichaam om te reageren in de richting van een bepaald voedingsmiddel een groot deel van de ene persoon naar de andere variëren, kan een bepaalde hoeveelheid koffie precies de juiste hoeveelheid zijn om een ​​gloed te lenen aan één zijde, terwijl verzwarende breakouts voor iemand wiens huid is gevoelig voor acne. Als de koffie zo belangrijk voor je (die goed neem aan dat het), krijgen een voedingsdeskundige om te meten hoeveel is goed voor u of als het goed is op alle.

4. Weeg uw wensen op het ogenblik

Koffie is een zegen voor iemand die probeert hard om de hele nacht wakker te blijven om te studeren. Aan de andere kant, voor een persoon die een gezonde slaap nodig heeft om wakker te worden de volgende ochtend vroeg, het nemen van een kopje koffie laat in de avond zal hem alleen maar de schuld van de cafeïne voor slapeloosheid. Als u een relatief normale routine, 2 kopjes koffie had door middel van de dag, maar beperkt tot 3 uur voor het slapengaan zijn goed.

5. Weer To Have It Or Not

Zitten door een venster, het kijken naar de regendruppels Race de ruit en een kopje van uw favoriete koffie klinkt als de perfecte combinatie; zo heeft het lezen van een mooi boek met een mok koffie in de ene hand, terwijl het sneeuwt buiten. Maar, beeld iemand hetzelfde te doen wanneer het 40 graden buiten.

Natuurlijk zou een fatsoenlijk bedrag van gekoelde koffie goed om onderbreking van de verzengende hitte op zoek zijn, maar omdat de natuurlijke neiging van koffie is op te warmen je lichaam, zou het beter zijn om koelere opties te overwegen. Dit argument is louter gebaseerd op ongemak / het comfort zo goed laat je voor de hand liggende keuze te maken.

6. Als je lichaam heeft dringend behoefte aan het

Van een goede start van uw ochtend als je een presentatie of een perfecte manier om de vermoeidheid van de hectische dag op het werk te verlichten uit die menstruatiepijn af te weren hebben gekregen, zou dit kopje schok uw redder op veel dagen. Gewoon niet laat je lichaam zo aan gewend, dat je een slechte tijd jezelf te slepen om te werken op dagen dat je het niet krijgen.

Maar, koffie verslaving is een echte werk, jongens. Cafeïne molecuul wateroplosbaar en vetoplosbaar. Dit betekent dat het door de bloed-hersenbarrière kan passeren en direct onze hersenen veranderen. Ook cursussen door onze aderen en heeft invloed op het bloed en celmembranen. Dit is waar verslaving begint.

7. Hoe ziet u uw koffie, meneer?

Terwijl het debat over de goede en slechte koffie, hoe kun je geen rekening met de hoeveelheid suiker of de extra vet crème die gaat in je Latte? Je durft niet kwalijk slechte koffie voor de dikke deken van vet rond je buik. Als u bent te bezorgd over het verkrijgen van die inches, kiezen voor zwarte koffie. Ja, overvloedige hoeveelheden zwarte koffie zijn ook slecht voor je, maar je kunt veilig drink een kopje per dag.

Is het gaat worden Nu, Im opgeleid en kunnen blijven drinken mijn koffie weer. of Dude, Im gaan deze te kicken? Het lijkt erop dat terwijl de koffie is gekoppeld aan het verlies, een langere levensduur en minder depressie gewicht, het is gemakkelijk verslavend en kan gevaarlijk zijn in overmaat aanwezig zijn. Wat is het risico? Tot 400 mg cafeïne veilig is voor een volwassen volwassene in een dag. Dit bedrag is ongeveer 4 koppen koffie. Waren goed met dat. Alles is beter dan voor altijd te verliezen koffie.