Wat u moet doen als u wilt om wakker te vroeg in de ochtend

Vroeg opstaan ​​is aangetoond dat het niet alleen productief, maar goed voor de emotionele en fysieke welzijn zijn. Theres iets mystieks over de stijgende bij het krieken van de dag en het starten van uw dag precies goed. Je krijgt om te passen in een veel meer tijd, meer doen, en tegen de tijd 08:00 stakingen, U bent opgewarmd en klaar om de dag onder ogen zien. En de wetenschap zegt dat de manier waarop u begint de dag baant de weg van de rest van je dag eruit ziet. Laten we meer ontdekken over de reden waarom je vroeg hieronder moet wakker worden.

Waarom is het goed om vroeg wakker?

Heb je zelf gevonden krap bij tijd of altijd actief door de klok? Misschien heb je altijd al wilde uit te werken en in vorm te krijgen, maar vinden geen tijd, omdat je laat wakker en ga meteen aan de slag. Met ons leven steeds drukker door de dagen, is het een goed idee om vroeg wakker, omdat het laat je enkele persoonlijke tijd te krijgen.

Zie het als alleen tijd met jezelf om na te denken, creatief denken, en steeds meer productief. Helaas, het creëren van nieuwe gewoonten is niet eenvoudig. Het neemt het werk en inzet. Maar we kunnen u helpen met tips en technieken die je overgang naar een vroege vogel makkelijker zal maken.

Beste manieren om vroeg in de ochtend Wake Up

Hier zijn enkele van de beste manieren om wakker te vroeg in de ochtend-

1. zich te ontdoen van de gordijnen en Blinddoeken

Als je slaapt met een raam in de omgeving die u in uw slaapkamer, of het is dicht bij je hoofd, de beste manier om wakker te vroeg is om te beginnen met het wegwerken van de gordijnen. Dit klinkt misschien cliché, maar het werkt elke keer. Zodra het daglicht raakt je lichaam in de ochtenden, signaleert u om wakker te worden. Sta op en stap uit zodra je je ogen, geen excuses te openen.

2. Praktijk QiGong

Qi Gong is de kunst van het cultiveren en circuleert Chi in je lichaam. Als u een kijkje nemen op de ochtend Qi Gong oefeningen te nemen, zul je merken dat ze verjongen en verfrissen je. het is een stuk beter dan cafeïne en krijgt ontdoen van de ochtend crankiness. niet druk op de sportschool de volgende keer dat je wakker wordt. Doe wat Qi gong, en U zult merken dat je bang voor minder en vroeg wakker elke dag.

3. Begin met iets leuks

Als u wilt om wakker te vroeg en niet moe, moet je je dag met iets leuks te beginnen. Dit kan journaling in een notebook, het maken van kunst, het luisteren naar muziek, of knuffelen met je vriendin in bed. Nieuwe gewoonten worden gebouwd op het fundament van het geluk en plezier. Immers, waarom zou je vasthouden aan iets als het leuk was niet op de lange termijn? Hetzelfde geldt voor vroeg wakker.

4. Stel Twee alarmen

Een alarm instellen van uw Fitbit of in de buurt van uw bed binnen handbereik en een ander een beetje ver weg. Zorg ervoor dat theres een 15 minuten kloof tussen de twee van hen. Wat dit doet is het helpt je wakker wordt zachtjes en niet te maken met die ochtend onzekerheid. Als je wakker wordt op de eerste alarm, beginnen met iets leuks als het lezen of zich uitstrekt in bed te doen. Wanneer de tweede alarm afgaat, wordt wakker, je gezicht wassen, en maak je klaar om je dag te beginnen. Je voelt je niet schuldig ook niet, en het is gemakkelijk vast te houden aan. Met de praktijk, zal je vroeg wakker worden zonder een alarm.

5. Have A Waarom

Uw waarom is uw belangrijkste reden om vroeg wakker worden zonder een alarm. Heeft u een reden waarom je dit doet. Is het omdat je wilt meer tijd doorbrengen met uw familie of leer een nieuwe vaardigheid? Of omdat je jezelf wilt ontwikkelen en te groeien je carrière door meer te leren? Een schip zonder een bestemming gaat nergens. Hetzelfde geldt voor het beheersen van hoe om wakker te vroeg en fris.

6. Plan uw vrije tijd

Sommigen van jullie misschien al productief op de weekdagen zijn en kunnen vragen: Wat is het punt van wakker vroeg in het weekend? Nou, dit is waar de vrije tijd komt. Denk na over uw favoriete hobby’s of wat u wilt om beter te krijgen. Dat is wat de weekends zijn ontworpen voor. Denk daar eens over voor een minuut en het plannen van uw weekend op het punt U bent druk bezig en niet links af.

7. Werk Down The Details

Als U bent vroeg wakker, en je bent vertrokken met zoveel vrije tijd, kan het ontmoedigend krijgen. U kunt zelfs verleid om de snooze-knop te raken. Dit is de reden waarom we het gehad over je grote waarom. Maar in deze context, hadden het over je kleine waaroms. Begin door te denken wat je wilt doen na het wakker worden.

Wil je je tanden poetst, uit te werken een paar minuten en ga naar het kantoor? Of breng de tijd om te lezen en een paar momenten met uw familie en dan werken. Plan het tijdslot of hoeveel tijd youd als om te besteden aan deze micro-taken en krijgen om het tot het gemakkelijker voelt elke dag.

8. Store Away The Electronics

geen gebruik maken van uw smartphones, laptops of tablets een uur voor het naar bed gaan. Ze weggeven aan iemand anders en niet de moeite op zoek naar hen. ze niet aan te zetten en houd ze ver weg, buiten het bereik van uw slaapkamer.

9. Ook is het Mental

Vroeg opstaan ​​is onze natuurlijke vormgeving als menselijke wezens, maar met alle buzz in de wereld, kan iets dat zo intuïtief onnatuurlijk voelen. Herinner jezelf van de voordelen van vroeg wakker worden en hoe het is je natuurlijke staat. Rewire je geest met positieve gedachten, handelen op hen, en blijven herhalen deze stap om je leven te veranderen.

10. Vertrouw op uw huisdier

Als u houdt van het nemen van uw huisdier op wandelingen, is het tijd om hun hulp met vroeg wakker maken. Geef je pet vroeg in de ochtend en hen eraan te herinneren dat elke dag. Als u een enkele dag missen of niet vroeg wakker, kunt u er zeker van zijn dat ze zullen op je net als die inbreuk op de beveiliging veroorzaakt.

11. Nu krijgt een Verantwoording Partner

Het vinden van nieuwe vrienden die vroeg wakker worden of te blijven dicht bij uw huis is een uitstekende manier om de bal aan het rollen. Ga naar buiten voor de vroege training of wandelingen met die vriend en vraag hem / haar aan te kloppen op de deur als het ooit lijkt alsof je gaat om een ​​dag te missen. Dit werkt als een charme.

12. Probeer polyfasische Slapen

Dit is voor degenen die willen vroeg wakker plus slapen minder, zonder dat de kwaliteit van de opleiding. Meestal is de wereld slaapt 8 uur per dag. Je hebt vier stadia van de slaap en de twee termen die bekend staat als Slow Wave Sleep (SWS) en Rapid Eye Movement (REM). Uw kwaliteit van de slaap ligt in de REM-fase. U kunt proberen chunking uw slaap of het verdelen van uw 8-uur durende cyclus in drie delen. Zes uur ‘s nachts, en vier 30-minuten machtsdutjes gedurende de dag. Kijk hier even omhoog termen als tweefasige of Everyman slaap cycli, en U krijgt het idee.

13. Ga niet Cold Turkey

Realistische verwachtingen, waarbij het veranderen van uw slaap schema betreft. ga niet cold turkey vanaf dag 1. Het duurt meestal een volledige 4 tot 5 dagen om te wennen aan uw nieuwe routine, maar gaan door die verandering is een heel ander verhaal. Geef jezelf de tijd, wees geduldig, en verander je schema door de tijd terug te duwen je wakker in stappen van 10 minuten om de paar dagen (totdat u uw doelgroep wektijd te bereiken).

14. Optimaliseren van wat je eet

Uw dieet beïnvloedt hoe je je voelt voor het slapen gaan en na het ontwaken. Sla de cafeïne en ga voor kruidenthee. Eet meer fruit, groenten, noten en zaden, en krijg je eiwit uit mager vlees. Biologische voedingsmiddelen zijn ook goed. Hoe schoner je eet, hoe meer gedisciplineerd U zult zijn. En hoe meer discipline en wilskracht u cultiveren, hoe makkelijker het zal worden het creëren van nieuwe gewoonten – zoals vroeg wakker. Het is een positieve kettingreactie van soorten.

15. Wees consistent

Als je eenmaal begint vroeg wakker, consistent te zijn en hou je eraan. Geen excuses. Het maakt niet uit of het om een ​​vakantie, of speciale gebeurtenis. U voor gewerkt, en nu je hoeft niet naar beneden te spoelen dat het toilet. Herinneren waarom je begonnen wakker worden vroeg in de eerste plaats en blijven inzetten voor uw redenen. Je geest en lichaam zal u dankbaar zijn in de lange termijn. U kunt inzetten op dat.

Vroeg opstaan ​​is als het bouwen van een nieuwe gewoonte. het gaat om trouw te blijven aan jezelf en eerlijk en toegewijd. Hoewel de bovenstaande tips en technieken zal helpen, moet je een verlangen om te veranderen. Of de wil om vooruit te komen. Zodra u de wens branden in je, zijn deze tools en technieken vervolgens optimaal gebruik. En vergeet niet – het kost tijd. Het zal niet gebeuren ‘s nachts dus geef jezelf een beetje speelruimte en als je zachtjes eerst beginnen. En vergeet niet om ons te laten weten hoe het gaat.