Wanneer baby’s kunnen beginnen met het drinken van water en hoeveel we nodig hebben om te geven?

De regels van vaak het drinken van water en het voldoen aan een bepaalde hoeveelheid voor de algehele gezondheid en hydratatie die we volgen, gelden niet voor baby’s. Dit leidt ons tot een aantal vragen, zoals van welke maand kunnen pasgeborenen water drinken? en wat zijn de tekenen van uitdroging bij baby’s? U kunt zelfs afvragen of een 1 maand oud is, water kan drinken? Dus, laten we een kijkje nemen op alle relevante en nauwkeurige informatie over het water geven aan baby’s.

Wanneer kan Babies Start Drinkwater?

Veel nieuwe ouders zijn niet zeker wanneer ze water in hun babys dieet moeten introduceren. In tegenstelling tot volwassenen die aanzienlijke hoeveelheden water dagelijks moeten consumeren, het geval is anders voor zuigelingen. Hun waterbehoefte is afhankelijk van leeftijd, en het geven van te veel water voor hun systemen zijn er klaar voor kan nadelige gevolgen hebben.

Geboorte tot 4 maanden

Borstgevoede baby’s geen extra water nodig, omdat moedermelk wordt beschouwd als een super voedsel dat voldoet aan alle voeding en vocht eisen van een kind te zijn. Dit komt omdat moedermelk zorgt voor de benodigde hoeveelheid vloeistoffen die je baby nodig om gehydrateerd te blijven. In het kort, zou niet moeten je zelfs zorgen over het verstrekken van extra water voor pasgeboren baby zo lang als je verpleegster op de vraag.

Een formule-gevoede baby’s ook niet te veel extra water nodig. De meeste zuigelingenvoeding bevatten specifieke instructies voor de hoeveelheid water die moet worden toegevoegd voor voldoende verdunning. Wanneer u deze instructies te volgen en aan te passen aan de consistentie van de formule om de leeftijd van de baby, het houdt voldoende hem gehydrateerd als hij voedt zich met de tijd.

5-8 maanden

Mocht baby water drinken tijdens deze maanden? Het antwoord is dat er geen vaste regel in dit verband. Tot ze 6 maanden oud zijn, is er geen noodzaak voor uw baby om iets los te drinken uit moedermelk of formule. Water wordt in het algemeen voorgesteld aan baby’s als ze eenmaal voorbij de pasgeborene podium en langzaam de overstap naar voedsel naast moedermelk.

Baby’s meestal beginnen met vast voedsel tussen de 5 en 8 maanden oud. Op dit moment kunt u water te voorzien in een Sippy beker voor uw baby te nippen aan paar keer per dag. Dit neednt te vaak zijn, ervan uitgaande dat je nog steeds borstvoeding of de formule het voeden van uw baby, naast het verstrekken van vaste stoffen.

9-12 maanden

Zodra ze weer een jaar oud of zo, dan kunt u doorgaan borstvoeding, maar bieden water of verdund sap in een kop tijdens de maaltijd. Echter, voorkomen dat koolzuurhoudende dranken of dranken met kunstmatige zoetstoffen. Als nieuwe moeder, kan je in de war over uw babys water behoeften. Omdat ze te weinig zijn om de dorst te uiten, kan je bang bent dat je baby niet goed gehydrateerd te zijn, en als je moedermelk moet vullen met water. Maar, net zoals hij uitdrukt dorst, uw kleintje zal ook in staat zijn om dorst te uiten door middel van bepaalde signalen zoals grizzling.

Hoe kan ik Introduceer Water aan Zuigelingen?

Water moet worden gegeven aan zuigelingen nadat ze beginnen met vast voedsel. Tot ze een jaar oud, niet achterom hun nieren gerijpt voldoende te veel water te metaboliseren. Als gevolg daarvan, hun behoefte aan water zijn minimaal. Het is echter mogelijk om uw kind naar de smaak van het water in te voeren door het verstrekken van uw baby kleine slokjes tegelijk. U kunt de fles babys of sippy cup vullen met water en geef hem een ​​paar slokjes van het, als hij dorst uitdrukt. Ook niet je baby water geven van een open kop, totdat hij is veel ouder.

Hoeveel water voor baby’s geven?

Als u zich afvraagt ​​hoeveel water gedurende 6 maanden oude baby van essentieel belang is, moet u weten dat het afhankelijk is van het kind en zijn voedingsgewoonten. Als hij nog steeds borstvoeding, een paar slokjes zijn meer dan genoeg om hem te verzadigen. Baby van uitdroging is zeldzaam bij baby’s krijgen hun benodigde vloeistoffen uit moedermelk of formule feed. Dus, dit niet zou moeten zijn een punt van zorg. Baby’s die jonger zijn dan 4 maanden van leeftijd geen water moeten apart worden verstrekt aan hen. Hun lichamen worden gehydrateerd van de vloeistoffen in hun feeds.

Waterintoxicatie bij baby’s

Terwijl te veel water eventuele onherstelbare schade bij gezonde volwassenen niet veroorzaakt, kan het behoorlijk gevaarlijk bij jonge baby’s. Het geven van kinderen die jonger zijn dan 6 maanden, te veel water kan de bodys natuurlijke vermogen om voedingsstoffen uit de moedermelk of formule-feed verstoren. Het drinken van extreme hoeveelheden in zeer korte overspanningen van de tijd kan leiden tot het natriumgehalte in hun lichaam te laten vallen. Hun nieren zijn niet volwassen genoeg zijn om grote hoeveelheden water te behandelen in een tijd, en dit kan leiden tot een gevaarlijke aandoening, de zogenaamde water intoxicatie. Als er symptomen van water intoxicatie in uw baby, zoals wazig zien, prikkelbaarheid of uitputting na waterverbruik, het vereist onmiddellijke medische aandacht. Te veel water kan leiden tot epileptische aanvallen bij baby’s. Dit is ook dezelfde reden waarom het niet verstandig om zwemlessen te dienen aan jonge kinderen. In de kans dat ze schrokken enorme hoeveelheden water, terwijl in het zwembad, kan het water intoxicatie veroorzaken en leiden tot een medische noodsituatie.

Heeft Baby’s moeten aan Water Anytime drinken?

Hoewel een pasgeboren baby niet nodig om water te drinken, zal hun lichaam nodig hebben naarmate ze ouder worden. Dus, als je baby groeit, kunt u veilig te introduceren water in zijn dieet. Baby’s kunnen drinken ongeveer 30 ml water tot aan de tijd dat ze 4-6 maanden oud, maar nog meer hoeveelheid water te beperken. U kunt langzaam stijgen zijn inname van water als uw kind 9 maanden tot 1 jaar oud. Zodra uw kind is een jaar oud, zijn lichaam systeem is volwassen genoeg om grotere hoeveelheden water te tolereren. Maar zelfs nadat hij zijn eerste verjaardag heeft bereikt, houdt de inname van water onder de regelgeving.

Veel gestelde vragen over water geven uw kind

Laten we ingaan op enkele van de meest voorkomende twijfels over het geven van water aan jonge baby’s en verwijder zo nodig verdere verwarring.

Is het veilig om Water geven tot 6 maanden of jonger de baby?

Het antwoord is dat je altijd een paar slokjes water kan geven aan kinderen tussen de leeftijd van 4 tot 6 maanden. Hoeveelheden die groter zijn dan 30-60 ml zijn onveilig in een enkele dag.

Kunnen We Verdun Formule Met Water?

Als u gebruik maakt van kant-en-klare formule, mag u geen behoefte aan een water toe te voegen. Echter, als u gebruik maakt poedervorm formule, moet u water toe te voegen om het te mengen. Wees voorzichtig om niet te mengen meer water dan wordt aanbevolen, omdat het complicaties zoals een aanval kan veroorzaken.

Wanneer kan Babies Start Drinkwater?

Veel ouders vragen zich af over de leeftijd waarop je een baby water kan geven. Zoals eerder vermeld, hebben zuigelingen die borstvoeding en formule gevoede geen extra water nodig. Het is in feite aanbevolen dat water in een babys dieet alleen worden ingevoerd nadat hij 4-6 maanden oud.

Wat gebeurt er als een kind uitgedroogd raken?

Een baby die uitsluitend borstvoeding on demand heeft een zeer lage kans op uitdroging. Zelfs formule gevoede baby ontvangt de benodigde hoeveelheid water met hun eten

Kunnen we het water naar een Borstvoeding baby?

Het is niet aan te raden om water te geven aan een baby die borstvoeding krijgt. De baby fluïdum eisen voldoet moedermelk zelf.

Kan Too Much Water voor baby’s leiden tot tekenen van Epileptische aanvallen?

Ja, te veel water verbruik zal een aandoening, de zogenaamde water intoxicatie bij jonge baby’s. Dit is een zeer gevaarlijke aandoening die kan leiden tot dramatische aanvallen. Het heeft ook grote invloed op de baby lichaam, het natriumgehalte neigen te worden op veel waterinvoer.

Conclusie: Het water is een onvermijdelijke noodzaak voor het overleven van levende organismen. Als volwassenen zijn we geadviseerd om veel water te drinken elke dag, en voldoen aan de aanbevolen dagelijkse behoefte voor een optimale gezondheid, maar het is niet hetzelfde met baby’s. Doet zorg ervoor dat u uw arts aanbevelingen op het geven van water aan uw baby om ervoor te zorgen dat hij gezond blijft.