Vzroki in nasveti za lajšanje bolečine v vratu, ko spi

Ko vstanem zjutraj, boste želeli, da se počutijo sveže in energično, da bi lahko dobili skozi preostanek dneva. Ampak zbujam z bolečino v vratu lahko resnično tresljajev. Trd in boli vrat po spanju je precej pogosta in lahko ponovite enkrat preveč. Vendar pa lahko poskusite preprostih načinov, da se prepreči ali vsaj zmanjša bolečino.

Razlogi, zakaj vratu boli po Spanje

To ni težko verjeti, da bi lahko spanje povzroči bolečine vseh vrst. Pričakovali bi, da se zbudiš občutek pomlajena, ne dojenjem bolečine; zlasti v vratu. Obstaja več razlogov, zakaj se to zgodi. Tu so vzroki za bolečine v vratu po spanju:

1. trd vrat

Ko si spal, telo se nagiba, da postane trd zaradi dolgih urah nedejavnosti. Spanje v neudobnih položajih lahko vplivajo na vaše vezi in kite. Mišice v vratu postati nefleksibilen, še posebej, če je telo še vedno togo v spalni položaj bolečine v vratu, z drugimi besedami, smešno ali neroden položaj med spanjem.

2. Slaba Spanje Drža je Krivec

Najpogostejši razlog za bolečine v vratu pred spanjem narobe, je vaš položaj med spanjem. Če vam je všeč spanje na trebuhu, potem boste morda morali rov takoj. Ko si spal s pogledom na posteljo, vrat je obrnil v skrajnem kotu. Ta je prepričan, da bi vam grdo bolečino, ko prideš gor.

3. Vaš vzglavnik, ne smejo biti Vaš Pal

Ljudje porabijo veliko časa in energije poskuša izbrati pravo blazino. Ni majhna feat. Dober vzglavnik je tista, ki ohranja svoj nos, glave in hrbtenice v liniji. Vrat in glava krivinski nerodno, če je vzglavnik bodisi preveč nabrekli ali pretanek. Izbira blazino, ki vam pomaga ohraniti zdravo glave in vratu položaj je pomembno.

4. Vaš vzmetnice doda v vašo Misery

Ležišče spiš na lahko dodate tudi vaše nadloge. Če uporabljate zelo mehko blazino, potem so možnosti, ki jih arena ohranjanju zdravega položaj med spanjem. To lahko povzroči, da telo, da se potopi v postelji, ki bi v zameno, ukrivi hrbtenico in ramena nemirno. Pri vsem tem, bi vratu moral nositi breme.

5. Nosečnost in vratu Woes

Če ste noseči, potem pa boli telo ni nič novega za vas. Lahko se pojavijo bolečine v vratu zaradi hormonskih sprememb v telesu. Te bolečine lahko umiri malo. Toda tretje trimesečje prihaja s svojim deležem v spodnjem delu hrbta bolečine, ki seveda vpliva na vratu preveč. Doda, da noseča ženska se trudi, da bi našli udoben položaj za spanje. To je bolj slaba novica za vrat.

Poleg teh, če ste trpijo zaradi artritisa ali drugih kroničnih materničnega vratu, bolečine ali pa so imeli neke vrste poškodbe vratu kot tilnika, itd, potem je najbolje, da se posvetujte s svojim zdravnikom.

Načinov za lajšanje bolečine v vratu od Spanje

Da bi vam odvzeli te bolečine v vratu, kako spanje je treba resno upoštevati. S tem in še nekaj drugih zdravih navad, navedenih v nadaljevanju, lahko poljubi bolečine in vnetje poslovil vratu.

1. Spanje na hrbtu

Shavasana ali truplo predstavljajo joge z obema rokama, dane na strani je najboljši položaj, da bi se izognili bolečine v vratu. To zagotavlja, da se nazaj in vratu podprt na posteljo, ko ste spanje.

V ležečem položaju, bi morali obdržati svoje noge in roke sproščeno. Vrat mora biti v skladu s hrbta in mustnt pade na obeh straneh.

2. Spanje na vaši strani

To je še en primeren položaj med spanjem. Ta položaj zagotavlja, da so vratu in nazaj v zdravem položaju in da ni nepotrebno obremenjuje vratne hrbtenice, z drugimi besedami, vratu.

3. Izogibajte roko na čelu

Ko si spal z eno roko na čelu, so scalene mišice vratu in zgornjega trapezoid mišice neenakomerno aktivirana. To ima za posledico premika kot dobi vratu zavrti. Ne pozabite, da tega ne stori, če želite, da bi se izognili trd vrat zjutraj.

4. Hands-on-Chest Položaj se je treba izogibati

V tem primeru, čeprav so mišice na obeh straneh enako aktivira, zgornji trapezoid in vratnih mišic ponavadi poostri in povzroči otrplost. Verjetno je, da če spiš v tem položaju, bi se zbudiš z vneto in boleče vratu.

5. Izberite Primerno Pillow

Vzglavnik uporabite lahko vse razlike. Blazina, ki podpira vrat in je najboljši. To bi morala biti taka, da ko se postavite na glavo, poleg tega pa z vsako spremembo v položaju, vzglavnik preveč mora spremeniti obliko. Prav tako poskrbite, da boste spremenili blazino, če se začne upadov zaradi dolgotrajne uporabe.

6. Uporaba Posebne blazine

Za tiste, ki spijo na njihovi strani, je priporočljivo, da uporabite blazino, ki je višja pod vratu kot glave. Uporabite dober vzglavnik vratu, ko potujejo v ravninah, etc za podporo vratu in hrbta.

7. Bodite pozorni na vzmetnice

Obrnite vzmetnice od časa do časa, tako da se ne začne na propad samo na enem mestu. Prav tako izmenjajo svoje staro žimnico za novo redno, tako da še naprej podpira hrbta in vratu v zdravem položaju.

8. Spanje na trebuhu je prepovedano

To je lahko težko nenadoma spremeniti navado spanje na vaš trebuh. Vendar boste morali potruditi, da popravi svoj spalni položaj zaradi vratu.

9. Za nosečnice

Če spite na hrbtu, nato pa prop blazino ali dve pod kolena. Ali pa, če vam je ljubše spanje na boku, potem postavite blazine med koleni.

10. jutranja raztegne

Preproste razteza ali jogo lahko resnično razliko. To bo pomagalo sprostiti mišice in sklepe v telesu in postanejo bolj fleksibilni.

Narava bolečine in intenzivnosti se lahko razlikujejo od osebe do osebe, vendar pa to so preprosti načini za miren spanec in srečno zjutraj.

Jutranje vaje, da olajša z otrdelim vratom

Razen, da je kronična bolečina ali kakšno drugo resno bolezen, je le malo, da vadba ne more skrbeti. Preprost bolečine v vratu je mogoče omiliti z naslednjimi vajami:

1. Head kapljice

Stati naravnost in počasi spusti glavo na desno. Naj bo videti pred vami, kot ste to storili. Počakajte 10 grofov in nato ponovite na levi strani. Ponovi celotno sekvenco trikrat. Lahko se raztezajo več jih spustite na nasprotno ramo, za vsako stran.

2. gor ali dol Motion

Stand naravnost. Počasi spustite glavo in se dotaknite brado na prsih. Počakajte 10 grofov. Nato nagnite glavo gor. Počakajte 10 grofov. Ponovite trikrat. Nekoliko bolj intenzivno različica je ležala v prsih navzdol na postelji, tako da je samo tvoja glava čez rob postelje. Ponovite gibanje gor-dol trikrat.

3. čez ramo

Stati naravnost in gledati naprej. Počasi premaknite svojo glavo, da gledajo čez desno ramo. Počakajte 10 grofov. Ponovite na levi strani. Ponovi zaporedje trikrat.

4. Vodja moli

Sedite naravnost v hrbtu pokončna. Potisnite glavo ven in držite za 10 grofov. Nato jo potisnite vso pot nazaj in držite. Ne pozabite, da bo vaše telo pokonci. to ponovite 5-krat.

5. Glava dvigala

Določijo ravno na mat. Dotaknite se neba ali streho usta z jezikom. Zdaj, kot si preštejte do 10, enostavnost brado proti prsih. Nato zelo počasi dvignite glavo iz mat. Slika baze lobanje in si predstavljajte, da je vaša glava upogibanje med ušesi. To pomaga, da se raztezajo mišice na tilniku. Zadržite za 10 grofov in se sprostite. To ponovite za približno dve minuti. Bodite Slow.