Vrei să renunțe la fumat? Încearcă aceste alternative sănătoase

Fumatul, ni sa spus de timp și, din nou, este dăunător pentru sănătate. Sigur, vă oferă câteva minute de fericire, pentru că este un excelent stres Buster, dar impactul negativ care vine împreună cu ea este mult mai rău decât beneficiile sale. Fiecare țigară Fumezi vă pune la risc de cancer, boli de inima, și calitatea proastă a vieții.

Înlocuitori sănătoase și naturale pentru fumători

Dacă citiți acest articol, șansele sunt că vă gândiți sau de planificare pe amerizare acest obicei prost. Citiți mai departe pentru unele înlocuitori sanatoase si naturale pentru a bate această dependență.

1. Păstrați-te Ocupat

Ești dependent de nicotină? Apoi, sunt șanse ca s-ar putea experimenta simptome de sevraj. Acest lucru poate fi o provocare, deoarece cele mai multe dintre simptomele, includ neliniște, anxietate, iritare, oboseală, tulburări de somn, și modificări ale dispoziției. Pentru a putea să se ocupe de acest lucru, trebuie să te țină ocupat. Ia-un nou curs sau alăturați-vă unei comunități. În acest fel, vă va ține mintea ocupată.

2. Asigurați-vă că faceți Nu te izolezi

Cele mai multe dintre fumat timp este o activitate socială. Oamenii iau pauze de fum între ore lungi de muncă sau în timpul unei get-împreună. Dacă ați decis să renunțe la fumat, sunt șanse ca te tai de la prietenii tai fumator de obicei. fumătorii cu lanț ar putea avea schimbări de dispoziție în timpul acestei faze, care va accelera și mai mult nevoia de a te izola.

Dar trebuie să evite a face acest lucru. Renunțarea la fumat nu este o formă de pedeapsă. Nu trebuie să se ocupe de asta singur. Discutați cu cei apropiați și dragi, spune-le despre decizia ta. Spune-ti prietenii fumătorul despre acest pas în cealaltă direcție, astfel încât acestea să înțeleagă limitele tale.

3. Gandeste-te despre beneficiile nu fumat

Poftele pot fi greu atunci când se concentreze pe cât de mult ai nevoie într-adevăr un fum. In schimb, uita-te în cealaltă direcție. Gândiți-vă la modul în care nu omoară plămânii, și în cele din urmă te. Inima ta este acum mult mai sănătos decât atunci când sunt în mod constant fumat. Chiar și textura pielii si parului devine mai bine atunci când renunți la fumat. Beneficiile fumatului în orice zi vor cântări mai greu decât contra fumatului, pentru care nu există.

4. Ia un nou hobby

Luând noi hobby-uri pot avea un efect pozitiv asupra vietii tale. Acesta vă poate ajuta să crească și să devină mai productivi. Se poate, de asemenea, da un sentiment de încredere și de a îmbunătăți setul de calificare. Ia-un nou hobby ca citind o carte bună sau pictură. Există o mulțime de opțiuni disponibile pentru tine de a alege.

5. Hit Gym

Elaborarea este mare pentru corpul tau, precum și mintea, este, de asemenea, una dintre cele mai bune alternative la fumat pentru detensionare. Înscrie-te la cea mai apropiată sala de sport și modul de lucru pentru sănătate bună. Când fum, eliberează creierul simt bine hormoni. Când renunțe la fumat, te duci într-un sentiment de retragere, în principal, deoarece acești hormoni-simt bine, nu sunt produse. Exercitarea de fapt ajută la eliberarea acestor hormoni-simt bine, motiv pentru care ne simțim minunat după o sesiune de antrenament bun.

6. Distrage-te atunci când Poftele Hit

Sunteți obligat să aibă pofte. Aceasta este o parte integrantă a renunța la dependenta. Dar atunci cand simti ca aceste pofte se insinuează pe tine, încercați și distrage atenția-te cu altceva. Ridică-te și să ia o plimbare, suna un prieten, sau pur și simplu alege o carte pe care o puteți citi. Încearcă să nu recunoască pofta.

7. Acupunctura

Acupunctura este o terapie veche care implica ace subtiri care sunt inserate in organism. Terapia prin acupunctura este util pentru mai multe probleme, iar fumatul este una dintre ele. Cu toate acestea, în timp ce acest lucru nu funcționează pentru toată lumea, o face pentru câteva – juriul este încă dacă acesta este un tratament eficient sau nu.

8. Opt pentru țigări electronice sau țigări din plante

Electronice sau e-țigări sunt dispozitive care funcționează cu baterii, care sunt o alternativă mai puțin dăunătoare pentru țigări convenționale. tigari din plante sunt o bază mai organică, care este din nou o alternativă mai puțin dăunătoare pentru țigarete convenționale. Aceste tigari contin ierburi de fumat alternative, care au puțin conținut de nicotină. Puteți opta pentru acest loc de obicei dumneavoastră, dar trebuie să știți că în timp ce acestea sunt mai puțin dăunătoare, în comparație, acestea sunt încă rău pentru sănătatea ta. Obiectivul este de a pune complet capăt acestui obicei prost și să nu opteze pentru cel mai mic dintre două rele.

9. Răsfață-te

Ia-ti un masaj sau să cumpere o cutie de bomboane de ciocolată. Dacă ați făcut cu succes departe cu fumatul, atunci te-ai câștigat privilegiul de a da-te stimulente. Acest lucru vă motivează și mai mult să stick cu decizia ta de a lăsa în urmă pachetul de țigări.

10. Înlocuiți Țigările cu apă sau morcov Bastoane

Pentru unii fumători, o problemă cu care se confruntă atunci când renunțe la fumat este nevoia de a face ceva cu gura lor. Sorbind apa este un înlocuitor excelent pentru fumat. Apa are numai beneficii pozitive, spre deosebire de fumat. Dacă acest lucru nu funcționează, taie niște bețe de morcov si consuma-l ori de câte ori simțiți nevoia de a aprinde o țigară.