Vrei să dormi bine noaptea? încercați aceste alimente

La fel cum avem nevoie de hrană și apă pentru supraviețuire, somnul este important să se mențină stare bună de sănătate. Trebuie să dormi bine să rămână sănătoși și în formă. Știi puteți mânca cale de a dormi mai bine? Cu alte cuvinte, există anumite alimente care pot ajuta induce un somn mai bun. Acest lucru se datorează faptului că mănâncă anumite alimente înainte de culcare ajuta în inhibarea neurotransmițători în creierul nostru, care ne țin treji și de alertă. Vom discuta despre unele alimente pe care le puteți mânca înainte de culcare pentru a obține un sunet de somn.

Alimente care pot induce sunet Sleep

Alimente ne ajută în furnizarea de nutriție, dar produsele alimentare este bun pentru tulburari de somn prea. Aici sunt unele alimente pentru privarea de somn sau unele alimente pentru inducerea somnului mai bine:

1. Tomate

Acest fruct acrișor roșu este încărcat cu vitamina A, vitamina C, licopenul si acid folic. Aceste fructe suculente contin melatonina, un compus care este cunoscut pentru calitățile sale care induc somnul. Rosiile contin, de asemenea, colină, un nutrient care ajută la promovarea somnului și alte funcții cognitive.

2. Struguri

Strugurii contin melatonina din abundență. Melatonina ajutoare de somn mai bine, și, astfel, un bol de struguri este o opțiune gustarile ideală dacă se confruntă cu dificultăți în a adormi.

3. Fistic

Această piuliță yummy nu este numai puterea de ambalat cu multe vitamine si minerale importante, dar conține, de asemenea cantități mari de melatonină. Aceste nuci mici pot veni la îndemână, dacă doriți să obțineți niște somn bun.

4. Cireșe

Cei mai mulți dintre noi vrea să gust cireșe; Cu toate acestea, nu mulți dintre noi ar putea fi conștienți de faptul că acest fruct este de asemenea mare pentru a lupta insomnie. Melatonina în mod natural se gaseste din abundenta in aceste fructe rosii, care este mare pentru obtinerea de somn de sunet. Puteți mânca cireșe uscate prea, deoarece acestea au aceleași beneficii ca și cireșe proaspete pentru inducerea somnului.

5. Năut

Această legumă este încărcat cu proteine, este scăzut în grăsimi și are mari cantitati de fibre in ea. Prezența vitaminei B6 și magneziu în năut ajută să se simtă calm și relaxat, și, astfel, dormi mai bine. Năut sunt una dintre opțiunile cele mai ideale pentru o dieta insomniaci.

6. Ciuperci

Dacă se confruntă cu probleme în dormit pe timp de noapte, ciuperci vă poate oferi mult nevoie de soluție. Aceasta ciuperca comestibile conține triptofan, care ajută la producerea de melatonină în organism. Dacă vă place mâncarea de ciuperci, puteți rămas bun de la problemele de dormit.

7. Ardeii

Ardeii – fie verde, galben sau roșu, conțin cantități bune de triptofan. Triptofanul ajută la producerea de melatonina, care este un hormon de somn. În timp ce clopotele ardei au un efect calmant asupra somnului, ardei iute se poate face exact opusul. Prin urmare, să păstreze ardei iute la golf, dacă aveți nevoie de somn bun.

8. Bananele

Acest fruct terciul galben conține o cantitate bună de potasiu și vitamina B6. Ambele substante nutritive sunt esentiale pentru a face hormonul care induce somnul, cunoscut sub numele de melatonină. Deci, data viitoare când te găsești luptă pentru a dormi, mânca o banană și moțăi la glorie.

9. Kale

Frunze verzi de legume sunt bune pentru starea generala de sanatate, iar cireasa de pe tort este faptul că legumele verzi sunt bune pentru a pune să sune somn prea. Legumele verzi, cum ar fi varza sunt încărcate cu calciu, iar lipsa de acest mineral în organismul dumneavoastră poate face dificilă pentru a obține un sunet de somn. Prin urmare, include mai multe legume cu frunze verzi, cum ar fi varza creata in dieta pentru somn de sunet.

10. Cerealele integrale

V-ați simțit somnolent după ce pastele din grâu sau alte cereale integrale? Ei bine, asta este tot doza mare de magneziu face treaba. Cerealele integrale au cantitati mari de magneziu, care este de ajutor în punerea sa dormi.

11. Nucile

În afară de oferindu-vă cu un pachet de substanțe nutritive, nuci s-au dovedit a imbunatati calitatea somnului prea. Prezența AHA in nuci, care este un acid gras omega-3, ajută la transformarea AHA in DHA. DHA este util în producerea de serotonina, o substanta chimica care induce somnul în organism.

12. Pește gras

Macrou, ton, somon și păstrăv sunt unele opțiuni de pește gras. Acești pești sunt o sursa mare de vitamina D și acizi grași omega-3. Ambele aceste componente se dovedesc a fi benefice în promovarea producerii de serotonina, un responsabil chimic pentru promovarea somnului. Dacă includeți câteva uncii de orice pește gras înainte de a merge la culcare, aceasta poate ajuta sa dormi mai bine.

13. Migdale

Migdalele contin mai multe vitamine și minerale esențiale, care sunt bune pentru sanatatea noastra; Cu toate acestea, această piuliță este, de asemenea, responsabil în care se ocupă cu probleme de privarea de somn. Migdalele conțin cantități bune de magneziu, care nu numai ca ajuta la scaderea nivelului de stres în organism, dar, de asemenea, îmbunătățirea calității somnului.

14. Turcia

Această carne de pasăre delicioasă este, de asemenea ar trebui să induce un somn mai bun in oameni. Prezența triptofan, un aminoacid din curcan, ajută la declanșarea hormonilor care induc somnul. Consumul de curcan poate provoca, de asemenea, un fel de oboseală, care poate ajuta să dormi mai bine.

Ați putea include în dieta dumneavoastră dacă se confruntă cu dificultăți cu somnul. Aceste alimente contin compusi care ajuta la sprijinirea mai bine și a modelelor de somn imbunatatite.

întrebări frecvente

Doresc să afle mai multe despre adăugarea de alimente în dieta sa dormi sunet? Iată câteva întrebări frecvente sau întrebări frecvente adresate pe tema:

1. Ce alimente ar trebui evitate pentru un somn odihnitor?

In timp ce unele alimente pot ajuta să obțineți un sunet de somn, alte alimente pot perturba somnul. Unele alimente pe care ar trebui să evite, înainte de culcare sunt:

  • Evitati bauturi care contin cofeina, cum ar fi cafea, ceai și alte astfel de băuturi, deoarece acestea pot tine treaz timp de ore.
  • Prelucrate sau junk food, deoarece acestea sunt încărcate cu grăsimi, care pot face sa grele și neliniștit pe timp de noapte.
  • alimente picante sau calde, deoarece acestea pot duce la arsuri la stomac și aciditate.
  • Alimentele care contin cantitati mari de proteine, deoarece alimente bogate in proteine ​​ajuta la stimularea activitatii creierului.
  • Alimentele bogate in grasimi, deoarece acestea iau mai mult timp pentru a digera si perturba ciclul de somn.

2. Ce ar trebui sa bea pentru a dormi mai bine noaptea?

În afară de inclusiv alimente naturale pentru un somn bun, puteți include, de asemenea, unele băuturi din dieta ta pentru a vă ajuta să dormi mai bine. Unele dintre opțiunile includ lapte cald, ceai de mușețel, ceai verde decofeinizata, lapte de migdale sau lapte transformat în malț.

3. Când este cel mai bun timp pentru a consuma alimente pentru a beneficia de beneficii maxime pentru ajutor de somn?

Pentru a obține beneficii maxime de la consumul de alimente care pot ajuta la inducerea somnului mai bine, trebuie să consume aceste alimente cu cel puțin 2 până la 3 ore înainte de culcare. Acest lucru se datorează faptului că produsele alimentare are nevoie de timp pentru a obține digerate, și orice alimente nedigerate poate cauza probleme digestive sau de reflux de acid, care poate juca și cu somnul.

Toată lumea îi place să doarmă, dar dacă se luptă pentru a obține unele somn de bună calitate pe timp de noapte, aceasta poate lua o taxă asupra sănătății dumneavoastră prea. Puteți include oricare dintre opțiunile sugerate pentru a obține unele somn de sunet și se simt sănătos și fericit.