Vrei sa ai viței și mai subțiri tonifiat? Face aceste exerciții

solicită sezonul de vară pentru rochii scurte și excursii de înot. Dar, sunt șanse ca picioarele subtiri sau voluminoase sunt ținându-vă ascunse sub straturi de îmbrăcăminte și stima de sine scazuta. Cu aceste exerciții de vițel pentru femei, vă pot da picioarele un bine-meritata face-lift.

Odată cu debutul verii, scena modei sa schimbat din culorile acerb de iarnă la cele summery proaspete. Scena partid prea a trecut de la banchete închise la piscină. Ceea ce înseamnă că rochii, pantaloni scurți și fuste sunt apelul de sezon și toată lumea se pregătește să-și arate acele picioare sculptate. nu le au? niciodată nu este prea târziu pentru a începe. Aflați unele programe de antrenament ușor pe picior de slăbire, care va ajuta la tonul și forma viței. Dacă ați fost conștient de picioarele voluminoase, aceste exerciții sunt doar ceea ce ai nevoie.

Exerciții eficiente și ușor Calf pentru femei

1. Sus și Jos

Primul set de exerciții pentru a tonifica viței cere ca să începeți cu picioarele imprastiata latimea umerilor, cu șoldurile ieșită astfel încât genunchi și glezne, sunt într-o linie. Mai mici soldurile pana la tendoanele poplitee și podeaua sunt paralele. Face aproximativ 20 de ascensoare toc, până viței obosesc.

2. Jumping Jacks

Sărituri este un mod fantastic de a combina exerciții de tonifiere vițel cu cele pentru șolduri. Cu picioarele latimea umerilor, îndreptați-vă spatele și coborâți șolduri până tocuri începe ridicarea de la sol. Din această poziție, fiecare salt pe care ar avea nevoie să se balanseze brațele deasupra capului simultan, în timp ce sari. Organismul va face o linie dreaptă atunci când faci acest lucru.

3. chestiuni importante

formare de anduranță implică, de asemenea, pentru a face exerciții de picioare subțiri arata mai bine. Intră în poziția de a face unele de vițel simplu ridică prin deplasarea greutatea corpului de la calcai la bilele de picioare în timp ce țineți gantere în brațele tale. Creșterea rezistenței la extern va crea mai mult stres pe picioare mai mici.

4. alpinist

Intră în poziția de push-up și să se asigure că abdomenul sunt contractate. Un minut de funcționare rapidă în această poziție cu picioarele în afară și este mare pentru consolidarea viței.

5. Stăpânește scări

Una dintre cele mai simple exercițiul de modă veche pentru viței se execută în sus și în jos pe scări. O jumătate de oră de o astfel de sesiune este sigur pentru a tonifica acelor viței, făcându-le arate puternic și bine.

6. ascensoare Calf

Una dintre cele mai bune exerciții de slăbire picior este ascensoare vițel. Începeți cu mâinile odihnindu-se pe un perete în fața ta sau pe solduri. Păstrați osul coada înveli. Ridica-te pe degetele de la picioare și mențineți poziția pentru câteva secunde înainte de a aduce picioarele la sol. Acest lucru va contribui la consolidarea vițeilor și poate lucra minuni pentru tine.

În urma acestui antrenament pentru viței va face sa arate sexy si se potrivesc. Acum, având în picioare subțiri și tonifiat nu este ceva pe care le pot doar să viseze. Cu repetiții regulate ale acestor exerciții, vă pot spune salut la viței și picioare tonifiat subțire în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, este important să se acorde o atenție la cerințele corpului dumneavoastră și să nu-l impoziteze dincolo de oboseală.