¿Vostè vol tenir un bon son a la nit? tractar aquests aliments

Així com necessitem aliments i aigua per a la supervivència, el somni és important per mantenir una bona salut. Cal dormir bé per mantenir-se saludable i en forma. Vostè sap que pot menjar el seu camí a un millor somni? En altres paraules, hi ha certs aliments que poden ajudar a agafar el son millor. Això s’ha de menjar certs aliments abans d’anar a dormir ajuda en la inhibició dels neurotransmissors en el cervell que ens mantenen despert i alerta. Discutirem alguns aliments que es pot menjar abans d’anar a dormir per aconseguir un bon son.

Els aliments que poden induir somni profund

Els aliments ens ajuda a proporcionar la nutrició, però el menjar és bona per als trastorns del son també. Aquí hi ha alguns aliments per a la privació de la son o alguns aliments per induir el son millor:

1. Els tomàquets

Aquesta fruita fort i picant vermell es carrega amb la vitamina A, la vitamina C, el licopè i l’àcid fòlic. Aquestes fruites sucoses també contenen melatonina, un compost que és conegut per les seves qualitats que indueixen el son. Els tomàquets també contenen turó, un nutrient que ajuda a promoure el son i altres funcions cognitives.

2. El raïm

Els raïms contenen melatonina en abundància. La melatonina ajuda a dormir millor, i per tant un bol de raïm és una opció ideal si els entrepans que està experimentant dificultats per agafar el son.

3. Els pistatxos

Aquesta femella deliciós no només és el poder ple de moltes vitamines i minerals importants, però també conté altes quantitats de melatonina. Aquests petits fruits secs poden venir bé si vol aconseguir un bon son.

4. Cireres

La majoria de nosaltres ens agrada gaudir de les cireres; No obstant això, no molts de nosaltres podem ser conscients que aquesta fruita també és ideal per lluitar contra l’insomni. La melatonina natural es troba en abundància en aquestes fruites vermelles, el que és ideal per obtenir un bon somni. Es pot menjar cireres seques també, ja que tenen els mateixos beneficis que les cireres fresques per induir el son.

5. Cigrons

Aquesta lleguminosa es carrega amb proteïnes, és baixa en greixos i té grans quantitats de fibra en ella. La presència de vitamina B6 i magnesi en cigrons ajuda a que un es senti tranquil i relaxat, i per tant dormir millor. Els cigrons són una de les opcions més ideals per a una dieta de pacients amb insomni.

6. Els bolets

Si s’enfronten a problemes per dormir a la nit, els bolets poden oferir-li la solució que tant necessita. Aquest fong comestible conté triptòfan, que ajuda a la producció de melatonina en el cos. Si t’agrada menjar fongs, es pot dir adéu als seus problemes per dormir.

7. pebrots

Els pebrots verds – ja sigui verd, groc o vermell, conté bones quantitats de triptòfan. Triptòfan ajuda a la producció de melatonina, que és una hormona de la son. Mentre les campanes pebrots tenen un efecte calmant en el seu somni, pebrots picants poden fer just el contrari. Per tant, mantenir a ratlla als pebrots picants si necessites alguna cosa de bon son.

8. Els plàtans

Aquesta fruita tova groga conté una bona quantitat de potassi i vitamina B6. Tant aquests nutrients són essencials per a la fabricació de l’hormona que indueix la son, conegut com la melatonina. Per tant, la propera vegada que es troba lluitant per dormir, menjar un plàtan i dormisquejar a la glòria.

9. Kale

Verdures de fulles vegetals són bons per a la seva salut en general, i la cirereta del pastís és que els vegetals verds són bones perquè li posa a dormir profundament també. Els vegetals verds com la col arrissada estan carregats de calci, i l’escassetat d’aquest mineral en el seu cos pot fer que sigui difícil aconseguir un bon son. Per tant, incloure més verdures de fulla verda com la col arrissada en la seva dieta durant el son profund.

10. Grans sencers

¿S’ha sentit somnolent després de tenir pasta de blat integral o altres grans sencers? Bé, això és tot el que l’alta dosi de magnesi fent la seva feina. Els grans sencers tenen grans quantitats de magnesi, que és útil per posar a dormir.

11. Les nous

A part que li proporciona un conjunt de nutrients, les nous s’han demostrat per millorar la qualitat del seu somni també. La presència de AHA en les nous, que és un àcid gras omega-3, ajuda en la conversió AHA en DHA. DHA és útil en la producció de serotonina, una substància química que indueix la son al cos.

12. peixos grassos

El verat, la tonyina, la truita i el salmó són algunes opcions de peix gras. Aquests peixos són una alta font d’àcids grassos omega-3 de vitamina D i. Tots dos components han demostrat ser beneficiosa en la promoció de la producció de serotonina, una substància química responsable de promoure el son. Si inclou unes quantes unces de qualsevol peix gras abans d’anar al llit, pot ajudar a dormir millor.

13. Les ametlles

Les ametlles contenen moltes vitamines i minerals essencials que són bons per a la nostra salut; No obstant això, aquesta rosca és també responsable en el tractament de qüestions privació de la son. Les ametlles contenen bones quantitats de magnesi, que no només ajuden a disminuir els nivells d’estrès en el cos, sinó també millorar la qualitat del son.

14. Turquia

Aquesta carn d’aus deliciós també se suposa que indueix un millor somni en les persones. La presència de triptòfan, un aminoàcid en gall dindi, ajuda en l’activació d’hormones que indueixen el son. Menjar gall dindi també pot causar una mena de cansament, el que pot ajudar a dormir millor.

Vostè pot incloure en la seva dieta si s’enfronten a dificultats amb el seu somni. Aquests aliments contenen compostos que ajuden a l’ajuda a una millor i els patrons de son millorats.

Preguntes freqüents

Voleu saber més sobre l’addició d’aliments en la seva dieta aconseguir una mica de son profund? Aquí hi ha algunes preguntes freqüents o preguntes més freqüents sobre el tema:

1. Quins aliments cal evitar per a una bona nit de son?

Mentre que alguns aliments poden ajudar a obtenir un somni profund, altres aliments poden interrompre el seu somni. Alguns aliments que ha d’evitar abans d’anar a dormir són:

  • Evitar les begudes amb cafeïna com el cafè, te i altres begudes d’aquest tipus, ja que poden mantenir-se desperts durant llargues hores.
  • Processats o menjar ferralla, ja que estan carregats de greixos, que poden fer que pesat i incòmode a la nit.
  • Els aliments picants o calents, ja que poden conduir a l’acidesa i acidesa.
  • Els aliments que contenen altes quantitats de proteïnes, ja que els aliments rics en proteïnes ajuden a l’estimulació de l’activitat cerebral.
  • Els aliments rics en greixos, ja que prenen més temps per pair i pertorbar el seu cicle de son.

2. Què he de beure a dormir millor a la nit?

A més de la inclusió d’aliments naturals per a un bon somni, també pot incloure algunes begudes en la seva dieta per ajudar a dormir millor. Algunes de les opcions inclouen llet calenta, te de camamilla, te verd descafeïnat, llet d’ametlles o llet maltat.

3. Quan és el millor moment per consumir aliments a obtenir els màxims beneficis a l’ajuda de la son?

Per tal d’obtenir els màxims beneficis de menjar aliments que poden ajudar en la inducció d’un millor somni, vostè ha de consumir aquests aliments com a mínim 2 a 3 hores abans d’anar a dormir. Això es deu al fet que el menjar porta temps es digereix, i qualsevol aliment no digerit pot causar problemes digestius o reflux àcid, que poden jugar amb el seu somni.

Tothom estima a dormir, però si vostè està lluitant per aconseguir una mica de son de bona qualitat durant la nit, pot prendre un peatge en la seva salut també. Pot incloure qualsevol de les nostres opcions suggerides per aconseguir alguna cosa de son profund i sentir-se saludable i feliç.