Vols tenir els vedells més prims i tonificats? Feu aquests exercicis

La temporada d’estiu exigeix ​​vestits curts i sortides de natació. Però, el més probable és que les seves cames flaques o voluminosos que estan mantenint ocult sota capes de roba i baixa autoestima. Amb aquests exercicis del panxell per a les dones, es pot donar a les seves cames un rentat de cara merescut.

Amb l’arribada de l’estiu, l’escena de la moda ha canviat a partir dels colors apagats d’hivern per als estiuenca fresca. L’escena de la festa també s’ha desplaçat des de banquets tancats a la piscina. El que vol dir que els vestits, pantalons curts i faldilles són la crida de la temporada i tot el món s’estan preparant per mostrar les cames esculpides. no els tenen? mai és massa tard per començar. Descobreix alguns senzills exercicis de cama d’aprimament que l’ajudaran a tonificar i donar forma a les cames. Si ha estat conscient de les cames voluminoses, aquests exercicis són just el que necessita.

Exercicis eficaç i fàcil de panxell per a Dones

1. Dalt i Baix

El primer conjunt d’exercicis per tonificar els vedells requereixen que vostè comença amb les seves cames separades a l’ample d’espatlles, amb els malucs sobresortien de tal manera que els genolls i els turmells estan en una línia. Baixi els malucs fins que els seus tendons de la sofraja i el sòl són paral·leles. Fer uns 20 elevadors de taló, fins a les panxells es cansen.

2. Jumping Jacks

Saltar és una fantàstica manera de combinar exercicis de tonificació de vedella amb els dels malucs. Amb les cames a l’ample d’espatlles, redreçar l’esquena i baixar els malucs fins als talons comencen a aixecar del terra. Des d’aquesta posició, cada salt que requereixen tornar a pivotar els seus braços sobre el cap de forma simultània a mesura de saltar. El cos va a fer una línia recta quan vostè està fent això.

3. Qüestions de Pes

L’entrenament de resistència també implica fer exercicis cames flaques es veuen millor. Posar-se en posició per fer alguna cosa del panxell planteja senzilla desplaçant el pes del seu cos des del taló fins a la punta dels peus, mentre que la celebració de peses als braços. L’augment de la resistència externa crearà més tensió en les extremitats inferiors.

4. Alpinista

Entrar a la posició de flexió de braços i assegurar que els músculs abdominals es contrauen. Un minut de funcionament ràpid en aquesta posició amb les cames que entra i surt és gran per a l’enfortiment de les panxells.

5. Dominar les escales

Un dels exercicis passada de moda més fàcil per als vedells s’està executant pujar i baixar les escales. Mitja hora d’una sessió d’aquest tipus és segur per tonificar les cames, fent que es vegin fort i bo.

6. ascensors panxell

Un dels millors exercicis per aprimar les cames és ascensors del panxell. Comenceu amb les seves mans recolzades en una paret davant de vostè o dels seus malucs. Mantingui el seu os de la cua ficada en. Elevar a si mateix en els seus dits del peu i mantenir la posició durant uns segons abans de portar els peus a terra. Això ajudarà a enfortir les cames i pot fer meravelles per a vostè.

Després d’aquest entrenament per als vedells farà que es vegin atractiu i en forma. Ara, amb les cames primes i tonificades no és una cosa que només es pot somiar. Amb repeticions regulars d’aquests exercicis, es pot dir hola als vedells en tons prims i cames en cap moment. No obstant això, és important prestar atenció a les demandes del seu cos i no gravar més enllà de la fatiga.