Vols reduir el colesterol en el seu cos? Feu aquests exercicis

Si es tracta de problemes de colesterol, l’exercici és una cosa que pot ajudar a reduir els nivells de colesterol en un rang saludable. L’exercici regular, com la bicicleta, caminar, nedar, etc només no pot ajudar en la reducció dels nivells de colesterol LDL i de triglicèrids, però també pot ajudar a augmentar els nivells de colesterol HDL en el cos. Aprendre com i per què l’exercici és bo per baixar els nivells de colesterol i també conèixer alguns dels millors exercicis que poden ajudar en la realització de la mateixa, en aquest article.

Per què exercici funciona millor per a reduir el colesterol?

Es pregunta si l’exercici pot reduir els nivells de colesterol? Bé, sí que ho pot fer meravelles. El greix lípid céreo, que és produïda pel fetge, està present naturalment en el nostre cos. No obstant això, algunes persones poden tenir aquesta substància greix en quantitats més del necessari en el seu cos, que després s’enganxa a les artèries.

Després d’unir a les artèries, que ells s’estreny, de manera que augmenta les possibilitats de malalties cardiovasculars. No obstant això, l’exercici regular ajuda en el canvi de la naturalesa de colesterol. En un estudi, es va demostrar que l’exercici no només millora la mida i el nombre de partícules portadores de colesterol, sinó que també ajuda a fer més grans o més esponjós i per tant menys propens a causar cap obstrucció a les artèries.

Quant exercici necessita?

D’acord amb investigacions recents, és important fer exercici durant 30 minuts al dia, almenys de 4 a 5 dies a la setmana. No obstant això, encara que pot estalviar de 60 a 90 minuts a la setmana per fer exercici, pot arribar a ser beneficiós per a la seva salut. Si vostè té una atapeïda agenda, que podria trencar el seu horari d’exercici en dues sessions d’entrenament de 15 minuts per dia.

Els millors tipus d’exercicis per reduir els nivells de colesterol

Aquí hi ha alguns exercicis que poden ajudar en la reducció dels nivells de colesterol:

1. Caminar a pas lleuger

Caminar és sens dubte un dels millors exercicis per reduir el colesterol naturalment. Caminar és una opció més segura per a les persones que no poden córrer, ja sigui per excés de pes o causa de la vellesa. No obstant això, assegureu-vos de caminar ràpidament o a un ritme més ràpid per aconseguir els efectes cardio. Investigacions recents han demostrat que el caminar té beneficis similars a córrer quan es tracta de reduir els nivells de colesterol.

2. córrer o trotar

Si no és fort, la seva edat no és un problema i les seves articulacions estan sans, llavors vostè ha d’optar per trotar o córrer com una forma diària d’exercici per reduir el colesterol ràpid. Segons un dels estudis, s’ha observat que els corredors de llarga distància o corredors tenen nivells de colesterol més saludables que els corredors de curta distància.

3. Anar a nedar

La natació és una gran manera de mantenir el pes extra sota control i també ajuda a mantenir un millor nivell de colesterol en el cos. Aquesta forma d’exercici aeròbic també és fàcil en les articulacions.

4. Aixecar alguns pesos

L’entrenament amb peses és una gran manera d’aconseguir els seus nivells de colesterol dins del rang normal. Segons un estudi, s’ha demostrat que les persones que van seguir l’entrenament de resistència es van desfer de LDL de la sang més ràpid que aquells que no segueix cap règim d’entrenament de resistència.

5. Ciclisme

El ciclisme és una excel·lent forma de fer una mica d’exercici aeròbic. Si vostè experimenta dolor o dolor en les articulacions, pot fer-ho en bicicleta per mantenir el colesterol sota control. El ciclisme és una fantàstica manera de reduir el risc de malalties del cor també.

6. Ioga

Per estrany que pugui semblar, però el ioga pot ajudar a reduir els nivells de colesterol. Alguns estudis recolzen que el ioga no només és beneficiós per millorar la salut del cor, però també ajuda a millorar els nivells de colesterol del cos. Segons un dels estudis publicats, les persones que practiquen ioga amb regularitat tenien millors nivells de colesterol que els que no practiquen ioga.

7. aeròbics, zumba o ballar

Qualsevol entrenament d’alta intensitat, com Zumba, ballar o fer exercicis aeròbics, no només ajudar-lo a que estigui en bona forma, però és una gran forma d’exercici per baixar el colesterol dolent o mantenir els seus nivells de colesterol sota control.

Vostè pot optar per qualsevol tipus d’exercici que es pot fer fàcilment. Si vostè té un estil de vida sedentari, prendre les coses amb calma i augmentarà la seva resistència abans de prendre ardus entrenaments. No obstant això, si vostè té més de 60 anys d’edat, que són obesos o que tenen un estil de vida sedentari, vostè ha de consultar al seu metge abans de començar a fer qualsevol tipus d’ardus entrenaments o d’alta intensitat.

Com mantenir-exercici per obtenir els seus nivells de colesterol de Down?

L’exercici pot aconseguir monòton i avorrit. No obstant això, el mantra és mantenir-pepped dalt i motivat. Aquí hi ha algunes maneres de mantenir la motivació:

1. Obtenir un soci

Vostè pot gaudir de sortir a córrer o trotar per si mateix durant algun temps, però després d’un temps, pot semblar tan avorrit, i potser fins i tot vol a la llitera de les seves sessions d’exercici. Vostè ha de demanar a un amic o un familiar que l’acompanyi a mantenir-més divertit i per estar més impulsada.

2. Manteniu-real

Les metes poc realistes no només són difícils d’aconseguir, però també poden prendre un peatge en la seva salut. Ha de ser senzill i viure en la realitat, en la vida res ve fàcil, i la salut no és una excepció tampoc. metes assolibles petites el mantindrà feliç i centrat.

3. Per estar flexible

No sigui rígid amb l’exercici del seu horari. Això vol dir que si vostè no pot sortir a córrer, ha de planeja fer una mica de ioga a casa. L’objectiu és fer exercici i si, en alguns dies, una forma de fer exercici pot no ser factible, optar per l’altre.

No ha d’haver cap compromís, pel que fa a la salut. Per tant, si vostè ha estat detectada amb els nivells més alts de colesterol, és una indicació que cal estàs fregit i fer-se càrrec de la seva salut. Esperem que aquest article l’ajuda a aconseguir una mica de perspectiva sobre com mantenir-se saludable i motivat. Mantenir-se saludable i feliç.