Vols deixar de fumar? Prova aquestes alternatives saludables

Fumar, se’ns ha dit una vegada i una altra, és perjudicial per a la salut. És clar, se li dóna uns minuts d’aquesta, ja que és un excel·lent destructor d’estrès, però l’impacte negatiu que ve juntament amb ell és molt pitjor que els seus beneficis. Cada cigarret que fuma el posa en risc de càncer, malalties del cor, i la mala qualitat de vida.

Substituts saludables i naturals per a fumadors

Si vostè està llegint aquest article, el més probable és que vostè està considerant o planejant abandonant aquest mal hàbit. Seguiu llegint per conèixer alguns substituts saludables i naturals per vèncer aquesta addicció.

1. Per estar ocupat

És vostè un addicte a la nicotina? El més probable és que podria experimentar símptomes d’abstinència. Això pot ser un repte, ja que la majoria dels símptomes experimentats inclouen inquietud, ansietat, irritació, fatiga, trastorns del son i canvis d’humor. Per poder fer front a això, és necessari per mantenir-se ocupat. Prendre un nou curs o unir-se a una comunitat. D’aquesta manera, es va a mantenir la seva ment ocupada.

2. Assegureu-vos que No s’aïlli

La major part del temps de fumar és una activitat social. La gent pren descansos per fumar al mig de llargues hores de treball o durant una reunió. Si vostè ha decidit deixar de fumar, el més probable és que es talla a si mateix dels seus amics fumadors habituals. els fumadors empedreïts podrien tenir canvis d’humor durant aquesta fase que accelerarà encara més la necessitat de aïllar-se.

Però cal evitar fer això. Deixar de fumar no és una forma de càstig. No ha de bregar amb això per si sol. Parlar amb els seus éssers propers i estimats, dir-los sobre la seva decisió. Digues als teus amics sobre aquest pas fumador en l’altra direcció, perquè puguin comprendre els seus límits.

3. Penseu en els beneficis de no fumar

Desitjos pot ser difícil quan vostè es centra en la quantitat que realment necessita una cortina de fum. En canvi, mira en l’altra direcció. Penseu en el que no està matant als pulmons, i, finalment, a si mateix. El seu cor és ara molt més saludable que quan s’està en constant fumar. Fins i tot la textura de la seva pell i el cabell es posa millor quan es deixa de fumar. Els beneficis de fumar en un dia determinat tindrà un pes més pesat que els contres de fumar, per als que no n’hi ha.

4. Prengui una nova mania

Reprenent nous passatemps pot tenir un efecte positiu en la seva vida. Pot ajudar a créixer i ser més productiu. També li pot donar una sensació de confiança i millorar les seves habilitats. Prengui una nova mania com llegir un bon llibre o una pintura. Hi ha un munt d’opcions disponibles per tu per triar.

5. Anar al gimnàs

L’elaboració és molt bo per al seu cos, així com la seva ment, és també una de les millors alternatives a fumar per alleujar l’estrès. Inscriure al gimnàs més proper i la seva forma de treball a la bona salut. Quan es fuma, el cervell allibera hormones per sentir-se bé. Quan deixa de fumar, vostè entra en un sentit de retirada, principalment pel fet que aquestes hormones del benestar no s’estan produint. L’exercici en realitat ajuda a alliberar aquestes hormones del benestar, de manera que ens sentim molt bé després d’una bona sessió d’entrenament.

6. Quan Distregui desitjos Hit

Vostè està obligat a tenir desitjos. Això és part integrant de renunciar a l’addicció. Però quan sents que aquestes ànsies s’estan arrossegant en vostè, tractar de distreure amb una altra cosa. Aixecar-se i prendre un passeig, trucar a un amic, o simplement escollir un llibre que es pot llegir. Intenta no reconèixer els desitjos.

7. L’acupuntura

L’acupuntura és una teràpia antiga que implica agulles fines que s’insereixen en el cos. La teràpia d’acupuntura és útil per a diversos temes, i el tabaquisme és un d’ells. No obstant això, encara que això no funciona per a tothom, ho fa per a uns pocs – el jurat encara està deliberant sobre si aquest és un tractament eficaç o no.

8. Opta per cigarrets electrònics o cigarrets d’herbes

Electrònics o e-cigarrets són dispositius que funcionen amb bateries que són una alternativa menys perjudicial per als cigarrets convencionals. Els cigarrets herbaris són una base més orgànic, que és de nou una alternativa menys perjudicial als cigarrets convencionals. Aquests cigarrets contenen herbes de fumar alternatius que tenen poc o cap contingut de nicotina. Pot optar per aquest lloc de la seva habitual però cal saber que mentre aquests són menys perjudicials, en comparació, encara són dolentes per a la seva salut. L’objectiu aquí és posar totalment fi a aquest mal hàbit i no optar pel menor de dos mals.

9. mimar

Aconseguir-se un massatge o comprar una caixa de bombons. Si ha fet amb èxit acabar amb el tabaquisme, llavors has guanyat el privilegi de donar incentius a si mateix. Això el motiva encara més per seguir amb la seva decisió de deixar enrere el paquet de cigarrets.

10. Torneu a posar Cigarretes amb l’aigua s’enganxa o pastanaga

Per a alguns fumadors, una qüestió que s’enfronten quan deixen de fumar és la necessitat de fer alguna cosa amb la seva boca. Bevent l’aigua és un gran substitut per fumar. L’aigua té només les prestacions positives, en lloc de fumar. Si això no funciona, tallar algunes tires de pastanaga i el consumeixen cada vegada que senti la temptació d’encendre una cigarreta.