Vill du ha smalare och tonade kalvar? Gör dessa övningar

Sommarsäsongen kräver korta klänningar och simning utflykter. Men, är chansen att dina smala eller skrymmande ben håller du gömd under lager av kläder och låg självkänsla. Med dessa kalv övningar för kvinnor, kan du ge dina ben en välförtjänt ansiktslyftning.

Med uppkomsten av sommaren har modescenen förändrats från drab färger vintern de färska somriga sådana. Partiet scenen också har skiftat från slutna banketter till poolside. Vilket innebär att klänningar, shorts och kjolar är samtalet av säsongen och alla är redo att visa upp de skulpterade ben. inte har dem? det är aldrig för sent att börja. Ta reda på några enkla ben bantning träning som hjälper till att tona och forma vaderna. Om du har varit medveten om dina skrymmande ben, dessa övningar är precis vad du behöver.

Effektiv och lätt Kalv övningar för kvinnor

1. Upp och Ner

Den första uppsättningen av övningar för att tona kalvar kräver att du börjar med benen sprids axelbrett isär, med höfterna sticker ut så att knän och vrister är i linje. Sänk dina höfter till dina hamstrings och golvet är parallella. Gör cirka 20 häl hissar, till vaderna tröttnar.

2. Jumping Jacks

Jumping är ett fantastiskt sätt att kombinera kalv toning övningar med dem för höfterna. Med benen axelbrett isär, räta på ryggen och sänk höfterna tills hälarna börjar lyfta från marken. Från denna position skulle varje hopp måste du svänga armarna över huvudet samtidigt som du hoppar. Kroppen kommer att göra en rak linje när du gör detta.

3. Tunga område

Uthållighetsträning innebär även övningar för att göra smala ben ser bättre ut. Få i stånd att göra några enkla vadpress genom att flytta vikten av kroppen från hälen till bollar av dina fötter medan du håller hantlar i dina armar. Ökningen av externa motstånd skapar mer stress på underbenen.

4. Mountain klättrare

Kom i push-up ställning och se till att dina magmuskler är kontrakterade. En minut av snabba körs i detta läge med benen går in och ut är bra för att stärka kalvarna.

5. master trappan

Ett av de enklaste gammaldags övning för kalvarna går upp och ner för trapporna. En halvtimme av en sådan session är säker på att tona dessa kalvar, vilket gör dem ser stark och bra.

6. Kalv hissar

En av de bästa benet bantning övningar är kalv hissar. Börja med händerna vilande på en vägg framför dig eller på höfterna. Håll din svans ben undangömt. Höj dig på tårna och hålla positionen i några sekunder innan föra fötterna på marken. Detta kommer att bidra till att stärka kalvarna och kan göra underverk för dig.

Efter denna träning för kalvar kommer att göra dem se sexig och passform. Nu, med smala och tonas ben är inte något som du bara kan drömma om. Med regelbundna repetitioner av dessa övningar, kan du säga hej till smala tonas kalvar och ben på nolltid. Det är dock viktigt att uppmärksamma de krav din kropp och inte beskatta det bortom trötthet.