Vil du ønsker at reducere kolesterol i kroppen? Gør disse øvelser

Hvis du har at gøre med kolesterol problemer, udøver er én ting, der kan hjælpe dig med at bringe ned dit kolesteroltal til et sundt sortiment. Regelmæssig træning såsom cykling, gåture, svømning osv kan kun ikke hjælpe med at bringe ned LDL kolesterol og triglycerid-niveauer, men det kan også hjælpe med at øge HDL kolesterol i kroppen. Lær hvorfor og hvordan udøver er godt for at sænke kolesteroltallet og ved også, om nogle af de bedste øvelser, der kan hjælpe dig med at nå det samme, i denne skrive-up.

Hvorfor Motion virker bedst på at sænke kolesterol?

Spekulerer om motion kan reducere kolesteroltallet? Nå, ja det kan gøre underværker. Den voksagtige lipid fedt, som er produceret af leveren, er naturligt til stede i vores krop. Dog kan nogle mennesker har denne fede stof i flere end krævet beløb i deres krop, som så stikker ind i arterierne.

Efter fastgørelse til arterierne, den indsnævres og hermed øger chancerne for cardiovaskulære sygdomme. Men regelmæssig motion hjælper med at ændre karakteren af ​​kolesterol. I en undersøgelse blev det bevist, at udøvelsen ikke blot forbedrer størrelsen og antallet af kolesterol-bærende partikler, men det hjælper også med at gøre dem større eller fluffier og dermed mindre tilbøjelige til at forårsage nogen blokering i arterierne.

Hvor meget motion skal du bruge?

Ifølge nyere forskning, er det vigtigt at udøve i 30 minutter om dagen, mindst 4 til 5 dage om ugen. Men selv hvis du kan undvære 60 til 90 minutter om ugen til motion, kan det vise sig at være gavnligt for dit helbred. Hvis du har en hektisk tidsplan, kan du bryde op din udøve tidsplan i to 15-minutters træning om dagen.

Bedste typer øvelser skære ned kolesterolniveau

Her er nogle øvelser, der kan hjælpe dig med at skære ned dit kolesteroltal:

1. frisk gåtur

Walking er uden tvivl en af ​​de bedste øvelser til at sænke kolesterol naturligt. Gåture er en mere sikker løsning for folk, der ikke kan køre, enten på grund af ekstra vægt eller på grund af alderdom. Men sørg for at gå rask eller i et hurtigere tempo for at opnå de cardio effekter. Nyere forskning har vist, at gå har de samme fordele som kører, når det kommer til at sænke kolesteroltallet.

2. Løb eller jogging

Hvis du ikke er heftig, din alder er ikke et problem, og dine led er sunde, så skal du vælge jogging eller kører som en daglig form for motion for at reducere kolesterol hurtigt. Ifølge et af de undersøgelser er det blevet observeret, at langdistance-løbere eller løbere har sundere kolesterol niveauer end korte afstande løbere.

3. Tag en svømmetur

Svømning er en fantastisk måde at holde den ekstra vægt under kontrol, og det hjælper også med at opretholde et højere niveau af kolesterol i kroppen. Denne form for aerob motion er også ledskånende.

4. Løft nogle vægte

Vægttræning er en fantastisk måde at få dit kolesteroltal inden for normalområdet. Ifølge en undersøgelse, er det blevet bevist, at mennesker, der fulgte styrketræning sluppet af LDL fra blodet hurtigere end dem, der ikke følger nogen modstand uddannelse regime.

5. Cykling

Cykling er en glimrende måde at gøre nogle aerob træning. Hvis du oplever smerte eller ømhed i leddene, kan du gøre cykle for at holde dit kolesteroltal under kontrol. Cykling er en fantastisk måde at reducere risikoen for hjerte lidelser også.

6. Yoga

Hvor mærkeligt det end lyder, men yoga kan hjælpe dig med at sænke kolesteroltallet. Nogle undersøgelser understøtter, at yoga er ikke kun til gavn for bedre hjerte sundhed, men også hjælper med at forbedre kolesterolniveau i kroppen. Ifølge en af ​​de offentliggjorte undersøgelser, folk, der praktiserede yoga regelmæssigt havde bedre kolesteroltal end dem, der ikke praktiserer yoga.

7. Aerobic, Zumba eller Dance

Enhver høj intensitet træning såsom Zumba, dans eller aerobic, ikke kun hjælpe dig med at forblive i god form, men det er en stor form for motion for at sænke dårlige kolesterol eller holde dit kolesteroltal under kontrol.

Du kan vælge en hvilken som helst form for at udøve, at du nemt kan gøre. Hvis du har en stillesiddende livsstil, tage det langsomt og opbygge din udholdenhed, før du tager op anstrengende træning. Men hvis du er over 60 år, du er overvægtig, eller du har en stillesiddende livsstil, skal du kontakte din læge, før du begynder at gøre nogen form for anstrengende eller højintensive træning.

Sådan holder op Motion at få dit kolesteroltal ned?

Udøver kan få monotont og kedeligt. , Mantraet er dog at holde dig pepped-up og motiveret. Her er nogle måder at opholder sig motiveret:

1. Få en partner

Du kan nyde at gå en tur eller jogge alle af dig selv i nogen tid, men efter et stykke tid, kan det virke så kedeligt, og du kan selv ønsker at køje dine udøver sessioner. Du skal bede en ven eller et familiemedlem til at slutte sig til dig for at holde det mere sjov og for at blive mere drevet.

2. Hold It Real

Urealistiske mål er ikke kun hårdt for at opnå, men de kan også tage en vejafgift på dit helbred. Keep it simple og holde det ægte, intet i livet kommer let, og sundhed er ingen undtagelse enten. Små opnåelige mål vil holde dig glad og fokuseret.

3. Ophold Fleksibel

Må ikke være stiv med din udøve tidsplan. Dette betyder at hvis du ikke er i stand til at løbe en tur, bør du planlægger at gøre nogle yoga derhjemme. Målet er at udøve og hvis, på nogle dage, en form for udøvelse kan ikke være muligt, vælger den anden.

Der bør ikke være nogen kompromiser, hvad angår sundhed er berørt. Derfor, hvis du er blevet opdaget med højere niveauer af kolesterol, er det en indikation af, at du har brug for at trække dine sokker op og tage ansvaret for dit helbred. Vi håber, at denne artikel hjælper dig med at få nogle perspektiv på opholder sig sunde og motiverede. Hold dig sund og glad.