Vil du have slankere og tonet kalve? Gør disse øvelser

Sommersæsonen kræver korte kjoler og svømning udflugter. Men chancerne er, at dine skinny eller voluminøse ben holder dig skjult under lag tøj og lavt selvværd. Med disse kalv øvelser for kvinder, kan du give dine ben en velfortjent ansigtsløftning.

Med udbruddet af sommeren, har modescene ændret fra kedelig farver vinteren til de friske sommerlige dem. Den part scene også er flyttet fra lukkede banketter til bassinkanten. Hvilket betyder, at kjoler, shorts og nederdele er opfordringen af ​​sæsonen, og alle bliver klar til at vise de skulpturelle ben. ikke har dem? Det er aldrig for sent at starte. Find ud af nogle nemme ben-slankende træning, der vil hjælpe til at tone og forme din kalve. Hvis du har været bevidst om dine voluminøse ben, disse øvelser er lige, hvad du har brug for.

Effektiv og nem Calf Øvelser for kvinder

1. Op og Ned

Det første sæt øvelser til at tone kalve kræver, at du starter med benene spredt skulder-bredde fra hinanden, med hofter stikker ud således, at knæ og ankler er i en linje. Sænk dine hofter indtil dine hamstrings og gulvet er parallelle. Gør omkring 20 hæl elevatorer, indtil dine kalve bliver træt.

2. Jumping Jacks

Jumping er en fantastisk måde at kombinere kalv toning øvelser med dem, for hofterne. Med din ben skulder-bredde fra hinanden, rette ryggen og sænke hofterne indtil hælene begynder at løfte fra jorden. Fra denne position, vil hver hoppe kræve, at du svinge armene over hovedet samtidig som du hopper. Kroppen vil gøre en lige linje, når du gør dette.

3. tungtvejende spørgsmål

Endurance træning involverer også øvelser for at gøre tynde ben se bedre ud. Kom i stand til at gøre nogle enkle kalv rejser ved at flytte vægten af ​​din krop fra hælen til kugler af dine fødder, mens du holder håndvægte i dine arme. Stigningen i den eksterne modstand vil skabe mere stress på den nedre ben.

4. Mountain Climber

Kom i push-up position og sikre, at dine mavemuskler er indgået kontrakt. Et minut af hurtig kører i denne stilling med benene går ind og ud er fantastisk til at styrke kalvene.

5. Master trappen

En af de nemmeste gammeldags øvelse for kalvene kører op og ned ad trappen. En halv time af en sådan session er sikker på at tone disse kalve, hvilket gør dem til at se stærk og god.

6. Calf elevatorer

En af de bedste ben slankende øvelser er kalv elevatorer. Start med hænderne hvilende på en væg foran dig eller på dine hofter. Hold din halebenet gemt i. Hæv dig på tæerne og hold stillingen i et par sekunder, før at bringe fødderne på jorden. Dette vil bidrage til at styrke kalvene og kan gøre underværker for dig.

Efter denne træning for kalve vil gøre dem ser sexet og pasform. Nu har slanke og tonet ben er ikke noget, man kun kan drømme om. Med regelmæssige gentagelser af disse øvelser, kan du sige goddag til slim trænet kalve og ben på ingen tid. Det er dog vigtigt at være opmærksom på de krav, som din krop og ikke beskatte det ud over træthed.