Vil du ha slankere og tonet kalver? Gjør disse øvelsene

Sommersesongen krever korte kjoler og svømmeturer. Men sjansene er at tynne eller tykke ben holder deg skjult under lag med klær og lav selvfølelse. Med disse kalv øvelser for kvinner, kan du gi bena en velfortjent ansiktsløftning.

Med utbruddet av sommeren, har motebildet endret seg fra de kjedelige farger av vinteren til de friske sommerlige seg. Fest også har flyttet fra lukkede bank til svømmebassenget. Noe som betyr at kjoler, shorts og skjørt er kallet av sesongen, og alle blir klar til å vise frem de skulpturerte ben. ikke har dem? det er aldri for sent å begynne. Finn ut noen enkle ben-slanking treningsøkter som vil bidra til å tone og forme kalver. Hvis du har vært bevisst på dine store bein, disse øvelsene er akkurat det du trenger.

Effektiv og enkel Calf øvelser for kvinner

1. Opp og Ned

Det første settet med øvelser for å tone kalver krever at du starter med bena spredt skulder bredde hverandre, med hofter som stikker ut slik at knær og ankler er i en linje. Senk hoftene til hamstrings og gulvet er parallelle. Gjør ca 20 hæl heiser, til kalver blir lei.

2. Jumping Jacks

Hopping er en fantastisk måte å kombinere kalv toning øvelser med dem for hoftene. Med bena skulder bredde hverandre, rette ryggen og senk hoftene til hælene begynner å løfte opp fra bakken. Fra denne posisjonen, ville hvert hopp kreve at du svinge armene over hodet samtidig som du hopper. Kroppen vil gjøre en rett linje når du gjør dette.

3. Tungtveiende Matters

Utholdenhetstrening innebærer også øvelser for å lage tynne bein ser bedre. Komme i posisjon til å gjøre noen enkle kalv reiser ved å forskyve vekten av kroppen din fra hæl til baller av føttene mens du holder manualer i armene. Økningen i ytre motstand vil skape mer stress på leggene.

4. Mountain Climber

Gjør det til en push-up stilling og påse at magemusklene blir kontrahert. Et minutt med rask løping i den posisjonen med bena går inn og ut er stor for å styrke kalver.

5. Master trappene

En av de enkleste gammeldags øvelse for kalvene går opp og ned trappene. En halv time på en slik økt er sikker på å tone disse kalver, noe som gjør dem ser sterk og god.

6. Calf heiser

En av de beste etappe slanking øvelser er kalv heiser. Start med hendene hvilende på en vegg foran deg eller på hoftene. Hold halebeinet gjemt i. Hev deg selv på tærne og hold posisjonen i noen sekunder før bringe føttene i bakken. Dette vil bidra til å styrke kalver og kan gjøre underverker for deg.

Etter denne treningen for kalver vil gjøre dem ser sexy og passform. Nå, etter å ha slanke og tonet ben er ikke noe du bare kan drømme om. Med regelmessige repetisjoner av disse øvelsene, kan du si hei til slanke tonet kalver og ben på kort tid. Det er imidlertid viktig å ta hensyn til kravene til kroppen din og ikke fradrags det utover utmattelse.