Veszélyes aludni gyorsan evés után

A legtöbben szeretik élvezni a délutáni szieszta utáni ebéd, vagy szeretjük, hogy élvezettel késő este, lefekvés előtt nassolás a nap. Előfordulhat, hogy gyakran csoda, hogy ez rendben van, hogy szundi étkezés után. Kétségtelen, hogy gyakran álmos miután ételeinket, de ez azt jelenti, meg kell felzárkózni aludni vagy kellene ténylegesen várjon egy ideig, mielőtt elszundítás? Nos, ez nem lehet jó ötlet, hogy elalszik evés után az étkezés. Alvás után azonnal ételt nem lehet jó a tested.

Miért mi általában álmos étkezés után

Amint befejezte eszik az étel, az agy jelzi a szervek kezdeni megemészteni az ételt. A vérkeringés egyre sűrűbbé válik körül az emésztőrendszert. A váltás az intenzitás a vérellátás hatással van az agy is. Ez a vér nélkülözés az agyba, álmosnak érezheti magát, vagy álmos.

Hogyan Alvás rögtön evés után hatással lehet az egészségre?

A tested ideális szükség megemészteni az ételt fogyaszt, így energiát, és megteheti, ha ül függőleges helyzetben. Azonban, ha NAP evés után, akkor nem teszi lehetővé a szervezet ezt a feladatot, és így néhány a következő:

1. vezethet súlygyarapodás

Azonnal alszik evés után okozhat súlygyarapodást. Ez azért van, mert a szervezetnek szüksége égetni a kalóriákat, hogy fogyasztott étkezés, hanem, alszol, ami azt jelenti, a szervezet tárolja ezeket kalóriát. Fölös mennyiségű kalóriát a szervezet vezet súlygyarapodás. Röviden, alszik evés után hizlal.

2. okozhat a savas reflux

Savas reflux egy olyan állapot, amikor a gyomor tartalmának szorult vissza a nyelőcsőbe. Savas reflux okoz égő érzés a mellkasban üregben. Ez történik, ha aludni hamarosan evés után az ételt.

3. okozhat emésztési problémák

Ha alvás után ebédelnek vagy vacsora utáni, az étel nem kap emésztett megfelelően. Emésztetlen étel okozhat emésztési problémákat, mint a gáz, gyomorégés, savasság, felfúvódás, puffadás, stb

4. vezethet stroke

Alvás azonnal közzé, amelynek étkezés növelheti az esélyét, hogy szenved stroke. Ez azért van, mert az emésztetlen étel okozhat egyensúlyhiányt a vércukorszint és a vérnyomás, és szélsőséges esetekben oda vezethet, hogy a stroke is.

Mennyi ideig kell várni, hogy menjen ki az alvó Miután élelmiszer?

Javasoljuk, hogy akkor hagyja a test megemészteni az ételt, amit evett, mielőtt megüt a szundi gombot. Bár különböző élelmiszerek vehet különböző mennyiségű időt, hogy emészthető, ez jó, hogy várjunk legalább 2-4 órát NAP miután már az étkezést.

Lefekvés snack, hogy egészséges az Ön számára

Bár ez nem egy jó ötlet, hogy Munch semmi jót, mielőtt az esti, néha hirtelen éhségérzetet üthet, és mi is szeretnénk enni valamit. Javasoljuk, hogy enni valamit, egészséges és tápláló, hanem cölöp haszontalan kalória. Íme néhány egészséges javaslatokat, amelyek segítségével, hogy megfékezze, hogy késő este nassolás igények:

  • Egy pohár meleg tejet mézzel egy egészséges választás, és akkor jól aludni is.
  • Egy csésze alacsony zsírtartalmú joghurt egyszerű a has is.
  • A teljes kiőrlésű kekszet néhány mogyoróvaj ideális tenni, hogy a morgó gyomor pihenni.
  • Egy csésze teljes kiőrlésű gabona alacsony zsírtartalmú tej.

Ha éhségsztrájkokkal egy furcsa óra, ezek néhány snack, amit zabál le gondolkodás nélkül kétszer. Kerülje a zsíros, sült vagy kalóriatartalmú ételekkel, mivel azok nem csak nehéz az emésztőrendszerre, de gondot okozhat alvási is.

Nincs Gasztronómia Too Late befolyásolja a Sleep?

Élelmiszer és az alvás nagyon bonyolult, de érdekes kapcsolat. Egyes élelmiszerek indukálhat intenzív alvás és úgy alszik, mint egy kisbaba. Aztán vannak olyan ételek, mint a csokoládé, energia italok, szóda, stb, amely maradjunk ébren fogyasztása előtt szunyókált. Ezért valóban meg kell legyen óvatos, hogy mit eszünk közel lefekvés, mert közvetlenül befolyásolja a alvás. Továbbá, ha az elfogyasztott étel a jobb lefekvés előtt, van egy jó lehetőség, hogy akkor szenved a viadal savasság vagy gyomorégés, ami hatással lesz, hogy milyen jól alszik.

Vannak emberek, akik nem érzik érintett egyáltalán mit fogyasztanak közel lefekvés, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy meg kell enni, amit akarnak, mert az alvás nem kapok zavartalanságát. Nos, a kérdés nem az alvás, de ez az étel, hogy nem kapok megemészteni. Így alszik minden étkezés után, vagy fekve evés után egyáltalán nem ajánlott.

Fontos, hogy hagyja jelentős különbség az étkezés ideje és szundiidő. Eszik egy egészséges és tápláló ételek lefekvés előtt, elkerülve az egészségtelen ételek és választó jobb késő esti snackek néhány jó dolog, amit tehetünk a jó alvás és a jó egészség. Azonban, ha azt tapasztalja, hogy a gyomorégés, savas reflux, vagy bármilyen alvással kapcsolatos kérdés, azt javasoljuk, hogy keresse fel orvosát, és kap vizsgált rögtön zárja ki semmilyen betegségben.