Varhaiset oireet Diabetes että sinun pitäisi tietää

Diabetes voi olla vaikea käsitellä. Juuri siksi on tärkeää tietää varhaisia ​​merkkejä diabeteksen naisilla ja saada ne kuriin. Varo oireita, jotta voit ottaa oikeat askeleet ja estää sitä valvoa elämästäsi. on parempi nipistää ongelmia alkuunsa käsistä. Yksi tällainen mahdollinen ongelma on diabetes, joka tunnetaan myös hiljainen tauti johtuu sen hyvin mieto alustavia merkkejä. Mutta asianmukaista tietoisuutta ja valppautta, voit käsitellä diabetes ja ottaa vastuun elämästäsi.

Tunnustaa oireita diabetes naisilla

1. Sinulla on selittämätön laihtuminen ja voitto

Saatat ajatella, että olet laihdutus takia onnistunut kaatua ruokavalioon. Mutta mitä jos se johtuu kastamalla glukoosipitoisuus? Jos sinulla on tyypin 2 diabetes, teidän solut eivät saa tarpeeksi glukoosia. Kehosi ei pysty käyttämään kaloreita tehokkaasti, vaikka syöt terveellisesti. Samoin äkillinen painonnousu voi myös olla varoituskello.

2. Saat aamupahoinvointia ja oksentelu

Vaikka tämä on yleinen raskaus oire, tämä on myös varhainen tyypin 1 diabeteksen oireita naisilla. Jos suunnittelet raskautta, sinun täytyy ryhtyä erityistoimenpiteisiin ehkäistä ongelmia, kuten synnynnäisiä epämuodostumia. Varata aika gynekologin ja mennä perusteellinen tarkastus-up.

3. pissalle hieman liikaa

Kun elimistö ei pysty tuottamaan riittävästi insuliinia, on liikaa glukoosia. Munuaiset sitten reagoida huuhdella pois glukoosista usein virtsaaminen. Jos joudut käymään vessaan hieman liian usein, sinun pitäisi saada itse tarkistanut poissulkemiseksi tyypin 2 diabetes.

4. Tunnet thirstier

Tämä on tyypin 2 diabetes oire naisilla. Koska elimistö poistaa paljon nestettä, jää tunne thirstier. Olet myös rasitteena kuiva suu ja kuiva iho vuoksi nestehukka.

5. nälkä koko ajan

se ei ole vain janoaa että olet kamppailemaan. Kun sinulla on tyypin 2 diabetes, elimistö ei pysty tuottamaan riittävästi insuliinia, jotta glukoosia soluillenne. Ja kun elimistö voi muuntaa ruoan glukoosiksi, teidän solut vastustaa insuliinia, mikä tuntuu nälkäinen ja väsynyt.

6. Sinulla on sumea näkö

Kun sinulla on korkea sokeripitoisuus, lihakset silmän linssit töitä keskittyä. Linssit voivat itse vaikuttaa haitallisesti myös silloin, kun diabetesta ei onnistunut. Tämä on toinen varhainen merkki diabeteksen ja löytyy sekä tyypin 1 ja tyypin 2 diabetes.

7. Omat haavat paranevat tavallista hitaammin

Yhteys Naisten ja diabeteksen ulottuu emättimen alue liikaa. Kertymisen glukoosin voi johtaa kertolasku hiivan ja bakteerien. Saatat löytää itsesi kehittää emätininfektiot vaikka teet parhaasi pysyä puhtaana. Saatat myös huomata hitaampi paranemista ja lisätä jalka ongelmia, kuten sieni-infektioita, kovettumia ja hammertoes.

Diabetes voi olla pelottava, mutta se ei tarvitse tarkoittaa loppua elämän huomaatkaan. Pitämällä katsella terveydelle ja valppaita kohti kehon, voit tunnistaa ja hallita sitä aluksi.