Vad du bör veta om fetma och diabetes

Forskning studie rekommenderar att du kan vända diabetes frågor för evigt om du behålla lämplig vikt. Diabetes mellitus förlitar sig på din sockerkonsumtion samt den resulterande fettet sparas i bukspottkörteln. En fett pankreas sheds dess förmåga att skapa tillräckligt med insulin, som orsakar en diabetiker profil. Att kasta lagrat kroppsfett, måste du omskola din kropp att använda fett i motsats till kolhydrater som den rekommenderade kroppen bränsle. Vi har visat, som har våra läkare, tyder på att viktökning diabetes. Låt oss ta en titt på själva forskningen, men först låta oss kolla några grundläggande realiteter om diabetes mellitus samt övervikt.

5 Viktiga fakta om Diabetes

  1. Diabetes mellitus är inte en sjukdom, det är en tecken och symptom.
  2. Diabetic frågor kan faktiskt vändas. Det är inte en livslång, downhill process.
  3. En av de mest effektiva läkemedlen, med var och en av sina faror, bygger på att separera ämnen från naturliga örter och tillverka dem (läkemedelsindustrin kan inte tjäna pengar på äkta punkten).
  4. Kind två diabetes mellitus är inte ett livstidsstraff. Ny studie har funnit att det är ett symptom som kan vändas, och även du kan sakna det för resten av ditt liv om du hålla din vikt nere.
  5. Kind två diabetes faktiskt har en rad orsaker som är varför de flesta överviktiga människor inte har diabetes frågor.

Vad orsakar diabetes?

Det finns ett antal skäl för diabetiker personen kontot. Har du någonsin såg antalet individer som är smal har diabetes! Diabetes kan utlösas av:

  • Olika typer av infektioner eller adrenal överbelastning.
  • Alldeles för mycket socker i kosten plan eller äta för flera livsmedel som snabbt blir socker.
  • Hög sockerintag (eller konsumtionen gamla) som skapar AGEs i kroppen. AGEs är Avancerade glykation slutprodukter utlösas när det är överdrivet av socker, såväl som socker börjar införliva med fetter eller friska proteiner utan en kemisk process. Dessa AGEs är långt extra skadligt jämfört med fria radikaler som de ansluter till celler, i hela kroppen, och också orsaka störning, cancerceller eller död av cellen.
  • Leverdysfunktion eller tarm frågor (dvs avvikelse eller utarmning av mikroorganismer).
  • Ett antal olika typer av hormon ojämlikhet.

Vikt och diabetes mellitus

Över 70% av överviktiga individer inte har diabetes. Sambandet mellan vikt samt diabetes mellitus fungerar på uppfyller mode:

Om din vikt är främst på grund av sockerintag, har du stor möjlighet att utveckla diabetes. När din kropp ser ut att utnyttja helt enkelt socker för gas; det slutar använda fetter för bränsle. Vem som helst med en grundläggande förståelse av processen bränslefattandet i cellerna erkänner att det finns 5 olika vägar som introducerar glukoneogenesen eller glykolys vägar, Krebs cykel och ETC (Electron Transport Chain) som producerar ATP (adenosintrifosfat).

När du slutar att använda fett för gas, håller du på fett. Du måste omskola din kropp att använda fett istället jämfört med socker och även voila och därför kommer du säkert att börja förlora fettceller. Lärare Roy Taylor, professor i medicin och även Metabolic Rate vid Newcastle University anges att “Detta stöder vår uppfattning om en fet tröskel personligt. Om en person vinster ännu mer i vikt än de direkt kan tolerera, sedan diabetes frågor iväg, men om de efter det skjul denna kvantitet i vikt, då de går tillbaka till vanliga”.

Varför är detta instansen?

Det verkar bero på hur mycket fett lagras i bukspottkörteln. Om du har en fet bukspottkörteln, förbjuder det bukspottkörteln från att göra insulin vilket naturligtvis är bara en av många slut problem skapar en diabetiker person profil. Långt innan bukspottkörteln, måste vi ta itu med tarmen, levern, liksom binjurarna. Professor Taylor medgav att även bestående diabetes mellitus kunde tas bort.

Det beklagliga del av problemet är att personer som tar metformin (ett diabetes läkemedel baserat på den konstgjorda förening som ligger i ett stort antal örter) minska sina kroppar av Q10 (liknar statiner gör och de flesta antidepressiva gör) som orsakar kaos i hela kroppen, eftersom celler kräver Q10 att tjäna bränsle. Men den goda del av problemet är att någon herbalist, läkare av helt naturliga medicin, naturläkare, etc, erkänner denna grundläggande grejer och även vad örter att ge upp vilken dos för att vända diabetes mellitus.

Å andra sidan, behöver din kost normalt att fungera i kombination med förfarandet även om diet plan kan vara mycket olika beroende på precis vad som skapar diabetiker frågor. Till exempel kan kosten regimen har olika komponenter om diabetes frågor är resultatet av nedsatt leverfunktion jämfört med adrenal dysfunktion. En enkel lösning på detta är att upptäcka en stor hälsa läkare som i själva verket gör sina studier och kan känna igen orsaken och lösa det underliggande problemet.