Vad är eteriska oljor som kan hålla brösten frisk och fast

Graviditet och amning kan påverka storleken och formen på dina bröst. När du amma ditt barn, mjölkflödet sträcker huden på brösten, som skiftar fettvävnad och bindväv i brösten. Detta är ett vanligt kosmetiskt problem när du ammar ett barn; Det är inte en medicinsk angelägenhet. Det är också själva anledningen kvinnor sluta med lösa, hängiga bröst efter amning.

Det finns en god chans att dina bröst kanske inte återvända till sina före amning form eller storlek, men det betyder inte att de inte kan vara fast och frisk. I stället för att söka kirurgiska lösningar för vackra bröst, leta efter naturliga sätt att få fastare bröst efter amning.

Den godhet av eteriska oljor kan göra underverk för bröst hälsa, och kan verkligen förändra dina bröst att se fast och frisk. Kvinnor har särskilt ammande mammor blir extra försiktiga med sina bröst hälsa och naturlig olja massage är precis vad de behöver för att underlätta deras oro.

Eteriska oljor för Breast Health

Heres en förteckning av eteriska oljor för fast och friska bröst. Olika oljor sägs lindra symptomen av olika hudåkommor. Observera att vissa oljor inte passar alla hudtyper. Så välja rätt olja till brösten först efter samråd med din läkare.

1. Olivolja

Visste du att denna friska kök ingrediens är lika hälsosamt för dina bröst? Rik på antioxidanter och fettsyror, olivolja fungerar underverk i helande sagging bröst. Det bidrar till att förbättra strukturen och tonen i huden, vilket gör brösten företaget. Om du vill använda olivolja för bröstcancer åtstramande, ta en liten mängd av oljan, gnugga handflatorna tillsammans för att värma dem och massera brösten. Börja med att massera ett bröst i taget i cirklar – både medurs och moturs. Upprepa detta för det andra bröstet och massage i fem till tio minuter varje dag.

2. kokosolja

Fördelarna med kokosolja för hud och hår är oräkneliga. När det används för att massera, stärker det bröstvävnad och hjälper till att få bli av graviditeten hudbristningar. Den milda doften av kokosolja hjälper lugna nerverna och balansera hormonerna. Fördelen med kokosolja är att det är mindre fet jämfört med andra oljor, så att du enkelt massera dina bröst med kokosolja och lämna den på utan att behöva oroa färgning din behå. Massera dina bröst en gång om dagen för bästa resultat.

3. Mandelolja

Bröst hud tenderar att förlora sin fukt när vävnaderna sträcka ut – det är där mandelolja kommer till undsättning. Detta vitaminrik olja ger näring brösten och ger dem fukt de behöver. Det läker vävnaderna, vilket gör dina bröst ser större och fastare. Plus, du känner dig fräsch efter massera dina bröst med mandelolja, eftersom dess söta doften dröjer på din kropp. Dessutom kan mandelolja öka kupstorlek eftersom den främjar celltillväxt och regelbunden massage kan bidra till att förbättra blodflödet och därmed behandla hängiga bröst.

4. Sojabönsolja

Oljan extraherad från sojabönfrön är utmärkt för bröstförstoring. Sojaolja kan öka östrogennivåerna i kroppen, vilket ökar storleken på brösten. Den stöder bröstvävnad tillväxt och därmed läka hängiga bröst och göra dem ser -firmer. Massera dina bröst varje dag med två matskedar sojaolja, och du kommer att se förändringen snart nog. Det är också troligt att konsumera sojaprodukter kan bidra till att öka storleken på brösten, men du måste konsumera dem med måtta.

5. Bockhornsklöver Olja

Detta är en annan effektiv bröst åtdragning olja. Massera bröstet med bockhornsklöver Olja hjälper expandera bröstvävnad, vilket läka dem och göra dina bröst fastare. Bockhornsklöver olja blandat med ingefära olja fungerar underverk i naturligt skärpa huden på brösten. Tillämpa denna kombination för att brösten och massera försiktigt i cirkulära rörelser i tio minuter. Lämna den natten. Om ett par veckor kommer du att ha mjuka och fasta bröst.

6. Ljusolja

Primrose olja är allmänt används för att behandla många hudsjukdomar. Denna olja rekommenderas för kvinnor som upplever bröstsmärtor. Rik på fettsyror, underlättar det hudinflammation, föryngrar huden och håller den frisk och smidig. Massera dina bröst med nattljusolja kan öka blodcirkulationen i brösten, och naturligtvis öka storleken på brösten. Kvinnor med lösa bröst rekommenderas att använda nattljusolja, men om din hud är känslig, inte tillämpa denna olja direkt på ytan. Se till att du blandar det med mandel eller olivolja.

7. Emuolja

Emu olja är inte som någon annan olja, eftersom den utvinns ur en fågel i stället för ett frö eller en blomma. Denna olja är unikt eftersom fettsyrorna närvarande i det efterlikna de celler i den mänskliga kroppen. På grund av dess nära likhet med humana hudceller, är det snabbt absorberas av kroppen och tränger inom hudlagren och når vävnaderna och cellerna. Emu olja kan i själva verket tränger sju hudlagren och ge näring åt huden runt bröstområdet. Det fungerar underverk för att minska bristningar runt bröstet, tjocknar lagren av celler och förbättrar storleken på dina bröst.

Dessa eteriska oljor tränger ytligt att ge näring och läka huden vävnader. För fastare och friskare bröst, bör du börja massera dina bröst med någon av dessa oljor som passar din hud.

Massage Tips för fasta bröst

Här är några tips som du bör ha i åtanke när du massera dina bröst:

  • Innan massera dina bröst, gnugga handflatorna tillsammans för att värma upp oljan.
  • Var inte hård på brösten. De är känsliga organ, och de bör masseras försiktigt.
  • Massage i en cirkulär rörelse samt uppåt. Detta kommer att bidra till att öka blodcirkulationen i brösten.
  • Massera dina bröst antingen före bad på morgonen eller innan du går till sängs på kvällen. Välj en tid enligt din komfort.
  • Begränsa din massage tid till 15 minuter.
  • Konsekvens är nyckeln. Massage regelbundet för bästa resultat.

Utan tvekan finns det kirurgiska lösningar för större och fastare bröst. Men varför spendera en förmögenhet när eteriska oljor kan göra susen för dig naturligt? Ge dessa oljor ett försök, och du är skyldig att märka en förändring snart nog.