Unele motive pentru care ar trebui sa le mancam ciocolata neagra

Ciocolata neagra este delicioasa o formă de ciocolată, care are un conținut mai mare de unt de cacao, precum și mult mai puțin lapte decât alte tipuri de ciocolata delicioasa. guvernamentale și, de asemenea, criteriile de piață federale de doar ceea ce ar putea fi identificate elemente de ciocolata delicioase întuneric variază în funcție de națiune și de piață.

Care sunt anti-oxidanți?

Antioxidanții sunt substanțe chimice care evită oxidarea diferitelor alți compuși. Pentru a simplifica acest lucru, să își asume o linie de apă, care începe să se stabilească rugina pe interior. Treptat, acest lucru rugina va continua cu siguranță să se dezvolte în linia de sus până când puțină apă sau fără apă ar putea curge prin. Apoi, includeți pentru îndepărtarea coroziunii la linia de apă precum și începe pentru a elimina acumularea, prin urmare, creșterea circulației. Luați în considerare arterele ca linia de apă, precum și antioxidanții ca aspiratorul la coroziune.

Polifenolii sunt majore clasificarea antioxidanti derivate din plante. Există mai multe subclase de polifenoli, care include flavonoide, care are în plus subclase. Printre acestea sunt flavanolilor care constau din puternic catechine și, de asemenea, epicatechina. Epicatechina (gândit să fie antioxidantul cel mai util) este înmuiat în mare măsură după utilizarea de ciocolata delicioasa bogata in flavonoizi.

Sunt toate bomboane de ciocolată întuneric produs la fel?

Nu toate bomboane de ciocolată întuneric sunt la fel. Deoarece pudra de cacao constă din toate antioxidanti, este mai mare gradul de solide din ciocolată (Amestec de cacao si unt de cacao), este mai mare gradul de antioxidanti polifenolici in general. Scutirea de la regula este o ciocolata delicioasa întunecată, care fac obiectul unui dumping. Acest lucru sugerează că este rafinat cu alcalii pentru a ajuta la eliminarea amărăciune. Acest lucru, cu toate acestea, se scapa de majoritatea antioxidanti sanatoase si echilibrate. Se consideră în general că o ciocolată delicioasă întuneric cu un grad de 70% sau mai multe solide de cacao va furniza cele mai bune beneficii de sanatate.

Cele 9 motive pentru care ar trebui să le consumăm mai mult de 70% cacao în substanță solidă ciocolată neagră:

  1. Cacao are cea mai mare concentra antioxidanti flavonoizi de orice tip de produse alimentare derivate din plante cultivate pe pământul nostru. Acest lucru este validat de către baza de date USDA pentru conținut web flavonoidic alimentelor alese, lansat în 2007, în plus față de cea mai mare valoare posibilă ORAC. Oxigen Radical Absorbanta Capacitatea (ORAC) este mai mare în comparație cu cacao orice altceva. Acesta este global de radicali de oxigen pe care organismul ia de pe un anumit produs alimentar.
  2. Scade colesterolul rau (LDL). Polifenolii, grupul principal de antioxidanti localizate în produsele alimentare derivate din plante, cum ar fi merlot precum și ceaiuri, ajută pentru a opri oxidarea LDL, reducând astfel nivelurile în sistemul sanguin.
  3. Stimulează circulația sângelui în întregul sistem vascular. Flavonoizii contribuie la vasodilatație, extinderea diametrului intern al vaselor de sânge și, de asemenea artere. Studiile arată că relaxarea celulelor musculare limitrofe arterelor ajuta pentru a îmbunătăți fluxul de sânge. Cresterea fluxului sanguin este vital pentru o mulțime de avantaje a rezultat din flavanols cacao.
  4. S-ar putea îmbunătăți memoria de fluxul de sânge amplificat în creier. Studiu de cercetare a demonstrat rezultate promitatoare intr-un nivel crescut de memorie temporară la adulți sănătoși și echilibrate 2 ore de la consumul ridicat de ciocolata delicioasa ciocolata întuneric. Acest lucru a condus oamenii de știință să examineze efectul asupra persoanelor fizice Alzheimer cu speranța că ar putea fi practic în memorie, împreună cu reduce riscul bolii în grownups sănătoși precum și acei indicatori revelatoare abordarea sa.
  5. Ajută la gestionarea sensibilității la insulină. Rapid dupa masa-polifenol bogat de ciocolata delicioase întuneric, există o creștere semnificativă a sensibilității la insulină. nu a scazut consumul de insulina si glucoza se concentreze, în plus față de zahăr precum și reacțiile de insulină la obstacol orală a glucozei, a avut repercusiuni directe asupra modificărilor în plus, în rezistența la insulină precum și sensibilitatea (HOMA-IR și de asemenea QUICKI – ISI).
  6. Reduce riscul de boli cardiovasculare si, de asemenea, accident vascular cerebral. Utilizarea fluxului sanguin stimulat, trombocite acumulare este redus dramatic, ca rezultat inhibarea capacității lor de a crea embolism. Rezultatele pozitive sunt esențiale la vârstnici având în vedere că majoritatea deceselor de către cei peste 70 se referă la sistemul vascular, arestarea în principal cardiace și, de asemenea, accident vascular cerebral
  7. Grăsime hidrogenată din unt de cacao. Nu este atât de rău, și, probabil, o mare. O treime din grăsime în unt de cacao provine din acid stearic, care nu crește colesterolul LDL la fel ca cele mai multe diverse alte grăsimi saturate. O treia suplimentară provine din acid oleic, o grăsime monosaturate-inima sanatoasa. Acidul stearic este transformat în ficat în acid oleic.
  8. Reduce eveniment de trombocite si, de asemenea, acumularea de placi in artere. Dovada arată că nivelul de epicatechina (efectiv anti-oxidant în ciocolată) este ridicată după consumarea flavanol bogat ciocolata delicioasa. Epicatechina crește disponibilitatea de oxid nitric in sistemul vascular, încetinirea acumularea de placa. In plus, aceasta contribuie la creșterea fluxului sanguin amplificat care împiedică și aglomerării plachetelor care apoi tip embolii în artere.
  9. ciocolata delicioasa, un afrodisiac? In timp ce acest lucru a fost dezbătut, noi știm că ciocolata de presă care are loc precum și starea de spirit îmbunătățirea feniletilamina natural și, de asemenea serotonina din mintea dreapta în sistemul uman. În general, acești doi compuși se întâmplă în mod natural în mintea și, de asemenea, sunt lansate chiar în sistemul nervos când mai mult decât fericit, sau atunci când ne confruntăm cu sentimentele de dragoste sau de entuziasm.

Bomboane de ciocolată de credibilitate ca afrodiziac vine de la societățile Maya și, de asemenea aztecă datând aproape 2000 de ani. Aztec Montezuma împărat folosit pentru a consuma 50 de cani de ciocolata in fiecare zi. Se credea de a stimula baieti si, de asemenea, face femeile mai puțin stânjeniți. Mult mai mult în ultima vreme, în anii 1700, Casanova (luat în considerare cel mai mare fan al tuturor timpurilor) a favorizat ciocolata delicioasa pentru vin spumant ca un afrodisiac. Testarea specifică a acestei teorii ar putea fi destul de gustoase și, de asemenea, plăcută.

Ce fel de alimente care au cele mai multe anti-oxidanți?

Poate afine, sparanghel, ceai ecologic sau zmeura? Doar Ce zici de ciocolată neagră. Asa este! Gradul antioxidant într-un înalt cacao puternic ciocolata delicioasa întuneric este substanțial mai mare în comparație cu orice tip de diverse alte produse alimentare derivate din plante.