Tudni szeretné, hogy karcsúbb és tónusú borjú? Vajon ezek a gyakorlatok

A nyári szezonban kéri, rövid ruhák és úszás kirándulások. De valószínű, hogy a sovány vagy terjedelmes láb tartása van rejtve réteg ruhát alacsony önbecsülés. Ezekkel borjú gyakorlatokat a nők számára, akkor adja meg a lábát egy jól megérdemelt face-lift.

A fellépő nyár, a divat jelenetet változott a szürke szín a télen a friss nyárias is. A párt jelenetet is tolódott zárt bankettek a medencénél. Azt jelenti, hogy ruhák, rövidnadrágok és szoknyák a hívást a szezon, és mindenki készen áll, hogy megmutassa azokat a faragott lábak. Nem kell őket? ez soha nem késő elkezdeni. Ismerjen meg néhány egyszerű láb-karcsúsító edzést, amely segít, hogy hangot és formálja a borjak. Ha már tisztában a terjedelmes lábak, ezek a gyakorlatok, amire szüksége van.

Hatékony és egyszerű vádli gyakorlatok Női

1. Fel és le

Az első sor gyakorlatok tone borjak megkövetelik, hogy elindul a lábak terjedt váll szélesség mellett, csípő kilóg, hogy a térd és a boka egy sorban. Csökkentse a csípő évig a combhajlító és a padló párhuzamosak. Tedd körülbelül 20 sarok felvonók, míg a borjak elfárad.

2. Jumping Jacks

Jumping egy fantasztikus módja, hogy összekapcsolják borjú tonizáló gyakorlatokat azokkal a csípő. A lábad váll szélesség mellett, kiegyenesedik a hát, és csökkentheti a csípő évig a nyomában indul emelés le a földre. Ebből a helyzetből, minden egyes ugrás lenne szükség, hogy a swing a karjait a feje fölött egyszerre, ahogy ugrik. A test egy egyenes vonal, ha ezt.

3. súlyos ügyekben

Az állóképességi edzés is magában foglalja a gyakorlatok, hogy vékony lábak jobban néz ki. Get helyzetben, hogy néhány egyszerű lábemeléseket eltolásával a súlya a test a saroktól a golyó a lábad, miközben súlyzókkal a fegyvert. A növekedés a külső ellenállás még több stressz az alsó lábak.

4. hegymászó

Bejutni a push-up pozícióját, és biztosítja, hogy a has szerződött. Egy perc gyors futás ebben a helyzetben a lábak megy, és ki nagy megerősítésére a borjak.

5. Mester a lépcsőn

Az egyik legegyszerűbb régimódi gyakorlat a borjak fut fel és le a lépcsőn. Félóra ilyen ülés nem biztos, hogy hangot ilyen borjak, így néz ki az erős és jó.

6. vádli felvonók

Az egyik legjobb láb karcsúsító gyakorlatok borjú felvonók. Kezdje a kezét pihen egy fal előtt van, vagy a csípő. Tartsa a farok csont felhúzott. Emelje magát a bokáját, és tartsa a helyzetben néhány másodpercig, mielőtt így a lába a földre. Ez segít, hogy megerősítse a borjak és csodákra képes az Ön számára.

Ezt követően edzés borjak teszi őket nézel szexi és fitt. Most, miután vékony és tónusú lábak nem valami, amit csak álom. Rendszeres ismétlései ezeket a gyakorlatokat, akkor köszönj vékony tónusú borjak és a láb, nincs idő. Azonban fontos, hogy figyeljen az igényeit a szervezetben, és nem adóztatják meg túl fáradtság.