Tot sobre la llet materna: com extreure – quan començar – la durada d’ús

Amb les mares cada vegada més conscient sobre la cura dels seus fills en tot el possible, però sense comprometre la seva carrera, alguna cosa essencial en la borsa de totes les mares és un extractor de llet. Això també és molt beneficiós per a les mares que estan patint de qualsevol problema de lactància, o simplement desitgen incloure també a la seva parella i membres de la família en el procés de l’alimentació del nadó. Fàcilment disponibles en molts tipus diferents, de mama no només ajuden a les bombes d’alimentar el nadó quan la mare no està a prop, però tenen diversos altres beneficis també. Seguiu llegint per obtenir una visió general d’aquest dispositiu intel·ligent.

Què és una bomba de mama?

Un extractor de llet és una màquina que imita l’acció de succió d’un nadó per ajudar a expressar la llet materna. Es compon d’una falange de mama o escut que s’ajusta sobre el mugró, una bomba que s’acciona de forma manual, o per l’electricitat, i una ampolla on s’acumula la llet extreta.

Quan pot començar a utilitzar un extractor de llet?

Vostè pot optar per començar a fer servir una bomba de succió de la llet tan aviat com el seu nadó neix en el cas que hi hagi problemes mèdics que sobrevindran en el camí de la infermeria. Els nadons prematurs que tenen dificultats per agafar-, múltiples, o nens amb necessitats especials també poden fer necessari el bombeig d’hora. No obstant això, si la infermeria està progressant bé, els metges recomanen esperar d’una a tres setmanes abans de la introducció de l’ampolla per evitar la confusió amb el mugró.

Què és un extractor de llet serveix?

S’utilitza per a l’extracció de llet materna, un extractor de llet no només és essencial per a les mares que volen tornar a la feina o prendre un descans de la lactància materna, sinó que també ajuda a mantenir o fins i tot augmentar la producció de llet. Per què s’utilitza la bomba de pit: Bombament estimula la producció de llet i és una solució eficaç per a les mares que experimenten problemes de lactància. Un extractor de llet alleuja les molèsties causades pels pits congestionats també.

Com utilitzar un extractor de llet?

Introducció al seu extractor de llet és tan fàcil com un, dos, tres! Només cal col·locar el protector de pit sobre el mugró, i la bomba per començar a expressar. Si utilitzeu una bomba elèctrica o una bateria de funcionament, això simplement implica de posar-lo en marxa, però si utilitzeu una bomba manual, haurà de bombar manualment.

Consells per a extreure la llet materna

Aquí hi ha alguns consells que l’ajudaran en la preparació per bombar la llet materna:

 • Relax: Trobar un lloc tranquil per relaxar ajuda a estimular la baixada de
 • Massatge: Un massatge de mama ràpida, inclinant-se per deixar que la gravetat faci la seva part, o una compresa calenta ajuda Comences
 • Invertir en un sostenidor de bombament de mans lliures: Aquest sostenidor manté la bomba en el seu lloc pel que podrà llegir un llibre, text o fins i tot treballar a l’ordinador. Algunes mares fins i tot fan el seu propi sostenidors mans lliures fent forats en una antiga sostenidor esportiu o col·locar bandes de goma per un sostenidor de lactància
 • Comenceu a la posició més baixa: Quan s’utilitza una bomba elèctrica, assegureu-vos de començar en la posició més baixa i augmentar-la gradualment a mesura que se senti còmode

Quan a extreure la llet materna a mà i Com ho fas?

Si prefereix alletar el seu nadó, i només de tant en tant senten la necessitat d’expressar la llet, el bombament de llet materna a mà pot ser l’opció correcta per a vostè. Aquí és com fer-ho:

 • Renteu-vos les mans: Els nadons són sensibles, i és important per mantenir la higiene en tot moment
 • Massatge: Un massatge de mama suau o una tovallola calenta ajuda estimulen la baixada, pel que és més fàcil extreure la llet. fins i tot es podia inclinar-se cap endavant per deixar que la gravetat ajuda
 • El aconseguir la posició correcta: Amb el polze i el dit índex, formen un C al voltant d’una polzada darrere de l’arèola
 • Expressar: Premeu els seus dits cap a la paret toràcica i l’ús d’un moviment suaument ondulat per extreure la llet
 • Emmagatzemar: Recollir la llet extreta en una ampolla neta per emmagatzemar

Quant de bomba de llet materna?

La quantitat que la bomba depèn principalment de la quantitat consumeix el seu petit. No sempre és necessari bombar en excés, així que no es preocupa massa si vostè és incapaç de bombar en grans quantitats.

 • No hi ha conjunt de regles sobre la freqüència amb què ha d’extreure la llet materna. El bombament de llet materna depèn principalment de l’edat del seu nadó. Durant un període de temps, la quantitat de llet que pot bombar augmenta gradualment
 • La quantitat que desitja bombar també depèn de com es senten els seus pits després d’haver bombat.
 • La quantitat que necessita per bombar també dependrà del gran que les seves glàndules productores de llet són. Recordeu que la mida de les glàndules és diferent de la mida dels seus pits
 • Una bona bomba pot bombar els dos pits en aproximadament 20 a 30 minuts si es deixa a baix de ràpid
 • Amb la pràctica contínua, vostè serà capaç de bombar més llet, ja que els seus pits s’ajusten a la bomba i donar-li llet de qualitat
 • Mantenir una diferència significativa en el temps entre dues sessions d’extracció per assegurar que s’obté quantitats similars de llet.
 • És més important saber la quantitat de llet que el seu nadó rep en el període de temps de 24 hores i no per presa

No hi ha una sola regla sobre la quantitat de llet materna a la bomba. Per tant, la bomba de la seva llet materna a la seva pròpia conveniència i d’acord a les necessitats del nadó. Ningú coneix el seu cos millor que tu.

Com emmagatzemar la llet materna?

L’emmagatzematge de la llet materna pot ser bastant complicat, ja que el contingut de greix de la llet evoluciona contínuament. El primer que s’ha de tenir cura està sortint amb la seva llet. Això li permet saber quan es bomba la llet i utilitza la més antiga primer.

 • Pot emmagatzemar la llet materna en un recipient de plàstic o de vidre que és hermètic, per mantenir-la fresca durant un període de temps més llarg
 • En general, la bomba ve amb un contenidor d’emmagatzematge amb una escala de mesurament, que li permet emmagatzemar la llet en funció del consum del seu nadó
 • La llet es pot emmagatzemar al congelador durant una certa durada en funció de la temperatura, encara que és millor per assegurar-se que el nadó consumeix la llet en els períodes anteriors, ja que amb el temps, disminueix el seu valor nutritiu

On emmagatzemar la llet materna després del bombament?

El bombament de la llet dels pits es converteix en un alleujament quan se sap que s’emmagatzema la llet al congelador. No ha de mantenir a sotmetre al procés cada vegada. Aquesta llet pot mantenir manera fresca dues setmanes a dotze mesos. No obstant això, mantenir els següents punts en compte quan s’està emmagatzemant.

Com congelació i descongelació de la llet materna?

El temps és una limitació important en la congelació i descongelació de la llet materna. Si la llet descongelada no es consumeix dins de les 24 hores de refrigeradors, després d’1 hora a temperatura ambient, es fa malbé. Un desavantatge sobre la llet descongelada és que no es pot congelar de nou. El següent hauria d’ajudar a mantenir la seva llet fresca i de bona qualitat.

1. La congelació de la llet materna

 • Si bé la congelació, recordi que ha de mantenir en recipients d’acord amb la part adequada per al seu nadó. Si es consumeix per la ingesta de 50 ml, emmagatzemar-lo en conseqüència. Això ajuda a assegurar-se que vostè no perdi la llet.
 • No congelar en recipients dels quals no es pot disposar fàcilment. Això no només augmenta la molèstia sinó que també permet impureses penetraran al seu interior.

2. La descongelació de la llet materna

 • Recordeu sempre que la llet ha de ser descongelat i no bull. Mantingui el recipient que té la llet en ella sota l’aigua calenta fins que arriba a una temperatura adequada.
 • També pot deixar que es descongeli en el compartiment principal durant la nit i usar-lo a temperatura ambient el dia següent.
 • No utilitzeu el microones per descongelar o escalfar, ja que mata els nutrients en la llet. Els punts calents poden també desenvolupar, la disminució de la qualitat de la llet.

3. Quant de temps es pot emmagatzemar la llet materna?

 • Si va a emmagatzemar la llet al congelador de la seva nevera, es mantindrà fresc durant un màxim de dues setmanes. Com més aviat es pugui utilitzar aquesta llet, millor és.
 • Alguns refrigeradors tenen un compartiment separat com un congelador. Com que això es va obrir amb menys freqüència, i al 0⁰ F, manté la llet fresca durant tres a sis mesos.
 • congeladors, comparativament, mantenen la llet fresca per més temps. Es pot conservar durant un màxim de dotze mesos.
 • No obstant això, si t’agrada la llet a ser fresc i consumit en un dia, el Centre de Control i Prevenció de Malalties suggereix que la millor manera d’emmagatzemar la llet materna és a temperatura ambient durant sis a vuit hores