Top 7 uleiuri esențiale pentru anxietate

Uleiurile esențiale au fost în jur de secole, care datează în măsura în care zilele biblice , când Isus a fost uns cu tămâie și smirnă la momentul nașterii. Acestea au fost utilizate din timpuri străvechi în diferite culturi, inclusiv China, Egipt, India și Europa de Sud. Unele uleiuri esențiale au fost chiar și aplicate morții , ca parte a procesului de îmbălsămare. Știm asta pentru că reziduurile au fost găsite în morminte datând vechi de peste 2000 de ani! Uleiurile esențiale sunt , de asemenea , predominante în aromoterapie, care a fost avansat de către chirurg francez Jean Valnet, care a aflat că uleiurile esențiale ar putea ajuta la tratarea soldaților în timpul al doilea război mondial – un moment în care medicamentele au fost limitate.

Frumusetea uleiurilor esențiale este că acestea sunt naturale, extrase din flori, frunze, scoarță sau rădăcini de plante. În timp ce cel mai bine este să vă asigurați că folosiți uleiuri esențiale pure, ceea ce înseamnă uleiuri care nu au fost diluate cu substanțe chimice sau aditivi, acestea pot oferi mult nevoie de ajutor și de vindecare pentru o varietate de boli, inclusiv ca un remediu natural pentru anxietate .

Cele mai bune uleiuri esențiale pentru anxietate

Anxietatea este o luptă dură pentru a face față zi de zi, ceea ce face ca având o soluție naturală, cum ar fi un amestec de ulei esențial, important.In un recent studiu de 2014 de Colegiul American de Stiinte medicale, 58 de pacienti Hospice au dat masaje de mână o dată o zi timp de o săptămână cu un amestec de ulei esențial în diluție de 1,5 la suta, cu ulei de migdale dulci. Esențial amestec ulei a constat din aceste uleiuri esențiale în proporții egale de bergamot, tamaie si lavanda. Toți pacienții care au primit de masaj aromoterapie mână au raportat mai putina durere si depresie, concluzionând că aromoterapie masaj cu acest amestec de ulei esential este mai eficient pentru durere si de gestionare a depresiei decât singur masaj.

Aici sunt unele dintre cele mai bune uleiuri pentru anxietate Elemente esențiale:

1. levănțică ( Lavandula angustifolia )

Considerat cel mai comun ulei esential, beneficiile de ulei de lavandă includ având un efect calmant, relaxant. Acesta este considerat un sistem de restaurare nervos și ajută cu pace interioară, de somn, neliniște, iritabilitate, atacuri de panică, stomac , nervozitate și tensiune nervoasă generală.

Manualul de uleiuri esențiale: Știință, Tehnologie și aplicații, Ediția a doua afirmă că au existat o serie de studii clinice care implica inhalarea de ulei esențial de lavandă , care indică o reducere a stresului și a anxietății. Un studiu folosind ulei esential de lavanda oral prin capsule a constatat că variația frecvenței cardiace a crescut semnificativ în comparație cu placebo în timp ce vizionați un film-provocatoare de anxietate. Acest lucru a sugerat că lavanda a avut efecte anxiolitice.

Cercetările ulterioare demonstrează capacitatea de a reduce anxietatea lavanda la pacientii supusi unei interventii chirurgicale de by-pass coronarian artera si la persoanele care vizitează medicul dentist.

2. Rose ( Rosa damascena )

Unul dintre beneficiile uleiului esential este foarte sedimentarea inima emoțională și , probabil , al doilea cel mai popular după lavandă pentru ameliorarea anxietății și a depresiei, ajutând cu atacuri de panica, îndurerată și șoc a crescut. În studiul de femei care au fost gravide , pentru prima dată publicată în iranian Semiluna Medical Journal , un grup de femei , a fost primit o inhalare de 10 minute și footbath cu ulei de trandafir, un alt grup a primit 10 minute footbath-apă caldă, și au fost comparate cu un grup de control. Rezultatele au aratat aromaterapie si footbath reduce anxietatea într – o fază activă la femeile nulipare.

3. vetiver ( zizanioides Vetiveria )

Ulei de Vetiver are o liniștită, împământarea și energie liniștitoare, de multe ori folosite in trauma ajuta cu conștiința de sine, calm, și de stabilizare. Un sistem tonic nervos, scade jitteriness și hipersensibilitatea și este de asemenea utilă în atacuri de panică și șoc. Un studiu publicat in Natural Cercetare Produs examinarea comportamentului de anxietate cum ar fi la șobolani ajuns la concluzia că uleiul de vetiver poate fi utilă în reducerea efectelor de anxietate, deși mai mult de cercetare este necesara pentru a confirma această constatare.

4. Ylang Ylang ( Cananga odorata )

Acest ulei esential de popular poate trata anxietatea si depresia din cauza efectelor sale calmante și înălțătoare. Ylang Ylang ajută cu voioșie, curaj, optimism și calmează frica. Se poate calma agitație inima și palpitații nervoase și este un sedativ moderat puternic, care poate ajuta cu insomnie.

Intr-un studiu din 2006 realizat de Colegiul Provincial Geochang în Coreea, folosind ulei-ylang ylang, împreună cu uleiuri bergamot si lavanda, o dată pe zi, timp de patru săptămâni a redus de raspunsuri psihologice de stres și nivelurile serice de cortizol, precum si a tensiunii arteriale a clienților cu esențiale hipertensiune. Fiți atenți atunci când se utilizează ylang-ylang, deoarece poate fi sensibilizante sau iritant pentru piele; evitați utilizarea în condiții de scăderea tensiunii arteriale.

5. Bergamot ( Citrus bergamia )

Bergamot este frecvent găsit în Earl Grey ceai și are un gust floral distinctiv și aroma. Uleiul de bergamot este calmant și adesea utilizat pentru a trata depresia prin furnizarea de energie; Cu toate acestea, ea poate ajuta , de asemenea , cu insomnie induce relaxarea si reducerea agitation.It este sa dovedit a reduce răspunsul la stres corticosteron la șobolani, și un alt studiu interesant realizat în 2011 hypothesizes că aplicarea amestecat ulei esențial , care include bergamot participanților ajută în tratarea depresiei sau anxietate. Uleiul esential de amestec a constat din uleiuri de lavandă și bergamotă.

Comparativ cu placebo, amestecat ulei esențial cauzat semnificative metode naturale pentru a reduce tensiunea arterială și pulsul și participanții la grupul de ulei esential amestecat au evaluat ei insisi ca mai calmi și mai relaxat decât grupul de control. Bergamot este , în general , în condiții de siguranță, dar este fotosensibilizant, ceea ce înseamnă că poate crește riscul de arsuri solare și erupții cutanate. Cel mai bine este de a evita utilizarea în termen de 12 ore de la expunerea la soare.

6. Mușețel ( Chamaemelum nobile )

O, parfum calmant, beneficii mușețel armonie interioară liniștită și scade iritabilitate, prea mult la, anxietate și îngrijorare. Un studiu explorativ realizat la Universitatea din Pennsylvania Scoala de Medicina cu privire la activitatea antidepresivă în musetel a constatat ca acest ulei esential poate furniza o activitate antidepresiv semnificativ clinic care are loc, în plus față de activitatea sa anxiolitică observate anterior.

Un alt studiu publicat de Centrul National pentru complementare si integratoare de sanatate a constatat ca capsule de musetel s-au dovedit a usura simptomele de anxietate. ulei Musetelul este, în general, în condiții de siguranță, cu excepția unor mici risc de alergie, mai ales cu oricine care are o alergie la ragweed.

7. Tămâie ( Boswellia carteri sau Boswellia Sacra )

Tămâia este mare pentru tratarea depresiei și anxietății , deoarece oferă o energie calmant și liniștit precum și pregătire spirituală. În aromoterapie, ea ajută la aprofundarea meditație și liniște mintea. Amestecat cu bergamot și lavandă uleiuri într – un raport de 1: 1 într – o mână de masaj cu arome, tamaie sa dovedit a avea un efect pozitiv asupra durerii si depresiei la pacientii Hospice cu cancer in faza terminala intr – un studiu de la Universitatea Keimyung din Coreea.