Top 7 öljyesanssit Ahdistuneisuus

Eteeriset öljyt ovat olleet jo vuosisatoja, vuodelta niin paljon kuin Raamatun päivinä, kun Jeesus voideltiin frankincense ja mirhamia hänen syntymästään. Ne on käytetty antiikin ajoista lähtien eri kulttuureissa, mukaan lukien Kiina, Egypti, Intia ja Etelä-Euroopassa. Jotkut eteeriset öljyt on jopa sovellettu kuollut osana Palsamointi prosessin. Tiedämme tämän, koska jäämiä on löydetty haudoista vuodelta yli 2000 vuotta vanha! Eteeriset öljyt ovat myös yleisiä aromaterapiaa, joka eteni ranskalainen kirurgi Jean Valnet, joka tietää, että eteeriset öljyt voi auttaa hoitoon sotilaita toisen maailmansodan aikana – aikana, jolloin lääkitys olivat vähissä.

Kauneus eteerisiä öljyjä on, että ne ovat luonnollisia, uutetaan kukkia, lehtiä, kuorta tai juuria kasvien. Vaikka on parasta varmistaa käytät puhtaita eteerisiä öljyjä, mikä tarkoittaa öljyjä, joita ei ole laimennettu kemikaaleja tai lisäaineita, ne voivat tarjota kaivattua helpotusta ja paranemista erilaisiin vaivoihin, joita voitaisiin myös käyttää luonnollisen lääke ahdistuksen .

Paras öljyesanssit Ahdistuneisuus

Ahdistus on kova taistelu kohtaavat päivittäin ulos, mikä tekee jonka luonnollinen ratkaisu, kuten eteerinen öljy sekoitus, important.In tuoreessa 2014 tekemän tutkimuksen American College of Healthcare Sciences, 58 saattohoidon potilaille annettiin käsi hierontaa kerran päivässä yhden viikon eteerinen öljy sekoitus 1,5 prosenttia laimentamalla manteliöljyä. Eteerinen öljy seos koostui näistä öljyjen yhtäsuuri bergamotista, frankincense, ja laventeli. Kaikki potilaat, jotka saivat aromaterapia käsihieronnan raportoivat vähemmän kipua ja masennusta, todetaan, että aromaterapiahieronta tällä eteerinen öljy seos tehokkaampi kivun ja masennuksen johto kuin hieronta yksin.

Tässä muutamia parhaita öljyillä ahdistuneisuuteen:

1. laventeli ( tähkälaventeli )

Pidetään yleisin eteerinen öljy, laventeli öljy hyödyt ovat joilla on rauhoittava, rentouttava vaikutus. Sitä pidetään hermostoa korjaavat ja auttaa sisäistä rauhaa, uni, levottomuus, ärtyneisyys, paniikkikohtaukset, hermostunut vatsa ja yleinen hermostunut jännitteitä.

Handbook of eteeriset öljyt: Tiede, teknologia ja sovellukset, toinen painos toteaa, että on ollut useissa kliinisissä tutkimuksissa, joissa hengittämisestä laventeli eteerinen öljy kertovista vähennys stressiä ja ahdistusta. Eräässä tutkimuksessa, jossa käytettiin oraalista laventeli eteerinen öljy kautta kapselit havaittu, että sydämen sykkeen vaihtelun merkittävästi lisääntynyt verrattuna plasebo katsellen ahdistusta kalvo. Tämä viittaa siihen, että laventelin oli ahdistusvaikutusta.

Lisätutkimuksia osoittaa laventeli kyky alentaa ahdistusta potilailla, joille tehtiin sepelvaltimon ohitusleikkaus ja ihmiset vierailevat hammaslääkäri.

2. Rose ( Rosa damascena )

Yksi eduista nousi eteerinen öljy on se hyvin selvittämisestä emotionaalinen sydän ja ehkä toiseksi suosituin jälkeen laventeli lievittää ahdistusta ja masennusta, auttaa paniikkikohtaukset, sureminen ja sokki. Tutkimuksessa naiset, jotka olivat raskaana ensimmäistä kertaa julkaistu Iranin Punaisen Puolikuun Medical Journal , yksi ryhmä naisia saatiin 10 minuutin hengitettynä ja jalkakylpy öljyllä nousi, toinen ryhmä sai 10 minuutin lämpimän veden jalkakylpy, ja ne olivat verrattuna kontrolliryhmään. Tulosten mukaan aromaterapiaa ja jalkakylpy vähentää ahdistusta aktiivisessa vaihe poikimattomia naisilla.

3. Vetiver ( Vetiveria zizanioides )

Vetiveriaöljylle on rauhallinen, maadoitus ja rauhoittavaa energiaa, käytetään usein trauma auttamassa itsetuntemusta, rauhallisuus, ja vakauttaminen. Hermoston tonic, se vähentää tärinä ja yliherkkyys ja on myös käyttökelpoinen paniikkikohtauksia ja sokki. Tutkimus julkaistiin luonnontuote Tutkimus tarkastelee ahdistusta kaltaista käytöstä rotilla todettiin, että vetiveriaöljylle voi olla hyödyllistä alentaa ahdistusta vaikutuksia, mutta lisää tutkimusta tarvitaan vahvistaa tätä havaintoa.

4. Ylang Ylang ( tuoksuilangia )

Tämä suosittu eteerinen öljy voi ahdistuneisuuden ja masennuksen, koska sen rauhoittavan ja kohottavia vaikutuksia. Ylang ylang auttaa iloisina, rohkeutta, optimismi ja rauhoittaa pelokkuus. Se voi rauhoittaa sydämen levottomuutta ja hermostunut sydämentykytykset ja on kohtalaisen vahva rauhoittava lääke, joka voi auttaa unettomuudesta.

Vuonna 2006 toteuttama tutkimus Geochang maakunnan College Koreassa käyttäen ylang-öljy, sekä bergamotin ja laventeli öljyjä, kerran päivässä neljän viikon ajan vähensi psyykkistä stressiä vastauksista ja seerumin kortisolin tasot sekä verenpainetta asiakkaille keskeistä verenpainetauti. Ole varovainen käyttäessäsi ylang-, koska se voi olla herkistäviä tai ihoa ärsyttävä; Vältä olosuhteissa alhainen verenpaine.

5. Bergamotte ( Citrus bergamia )

Bergamotti on yleisesti todettu Earl Grey teetä ja on erottuva kukka maku ja tuoksu. Bergamottiöljyn on rauhoittava ja usein käytetään masennuksen energian toimittaminen mutta se voi myös auttaa unettomuudesta aiheuttaa rentoutumista ja vähentää agitation.It on todettu vähentävän kortikosteroniksi reaktio stressiin rotilla, ja toinen mielenkiintoinen tutkimuksessa 2011 hypothesizes että soveltamalla sekoitettu eteerinen öljy, joka sisältää bergamotti osallistujille auttaa hoidettaessa masennusta tai ahdistusta. Sekoitetut eteerinen öljy koostui laventeli ja bergamotin öljyjä.

Verrattuna lumelääkkeeseen, sekoitettu eteerinen öljy aiheutti merkittäviä luonnollisia tapoja vähentää verenpainetta ja syke, ja osallistujat monimuoto eteerinen öljy ryhmä luokiteltu itsensä rauhallisempi ja rennompi kuin kontrolliryhmä. Bergamotti on yleensä turvallista, mutta se on valolle herkistäviä, eli se voi lisätä riskiä palamisriskin ihottuma. On parasta välttää käyttöä 12 tunnin kuluessa auringolle altistumisen.

6. kamomilla ( Chamaemelum Nobile )

Rauhallinen, rauhoittava tuoksu, kamomilla hyödyt sisäisen harmonian ja vähentää ärtyneisyys, overthinking, ahdistusta ja huolta. Kartoittava tutkimus suoritettiin University of Pennsylvania School of Medicine on antidepressiivivaikutus kamomilla havaittu, että tämä eteerinen öljy voi tarjota kliinisesti merkittävää masennuslääke toiminnasta, joka tapahtuu sen lisäksi havaittiin aiemmin anksiolyyttinen aktiivisuus.

Toinen tutkimus julkaistiin National Center for täydentävä ja Integrative Health todettiin, että kamomilla kapseleiden on osoitettu helpottaa ahdistusta oireita. Kamomilla öljy on yleensä turvallista, lukuun ottamatta joitakin pieniä riski allergia, erityisesti niille, jotka on allergia tuoksukkiallergian.

7. Suitsuketta ( Boswellia carteri tai Boswellia sacra )

Suitsuketta on suuri hoitoon masennuksen ja ahdistuksen, koska se tarjoaa rauhoittava ja rauhallinen energia sekä hengellinen maadoitus. Aromaterapiassa, se auttaa syventämään meditaatiota ja hiljainen mieli. Sekoitetaan bergamotin ja laventeli öljyjä 1: 1-suhteen aromi käsien hieronta, frankincense havaittiin olevan positiivinen vaikutus kipua ja masennusta saattokotiin potilailla, joilla syöpä on Keimyung yliopiston tutkimukseen Koreassa.