Top 7 æteriske olier for Angst

Æteriske olier har eksisteret i århundreder, der går så langt tilbage som bibelske dage, hvor Jesus blev salvet med røgelse og myrra på hans fødsel. De er blevet brugt siden oldtiden i forskellige kulturer, herunder Kina, Egypten, Indien og Sydeuropa. Nogle æteriske olier har endda været anvendt til de døde som en del af balsamering proces. Vi ved det, fordi rester er blevet fundet i grave dating over 2.000 år! Æteriske olier er også udbredt i aromaterapi, som blev fremført af franske kirurg Jean Valnet, der lærte, at æteriske olier kan hjælpe med at behandle soldater under Anden Verdenskrig – en tid, hvor medicin var knappe.

Skønheden af æteriske olier er, at de er naturlige, udvundet fra blomster, blade, bark eller rødder af planter. Selv om det er bedst at sikre, at du bruger rene æteriske olier, hvilket betyder, olier, der ikke er blevet fortyndet med kemikalier eller tilsætningsstoffer, kan de give tiltrængt lettelse og helbredelse for en række lidelser, herunder som et naturligt middel mod angst .

Bedste æteriske olier for Angst

Angst er en hård kamp at stå dag ud og dag ind, hvilket gør at have en naturlig løsning, såsom en æterisk olie blanding, important.In en nylig 2014 undersøgelse fra American College of Healthcare Sciences, blev 58 hospice patienter givet hånd massage en gang en dag i en uge med en æterisk olie blanding i 1,5 procent fortynding med sød mandelolie. Den æteriske olie blanding bestod af disse æteriske olier i lige store forhold af bergamot, røgelse, og lavendel. Alle patienter, der modtog den aromaterapi håndmassage rapporterede færre smerter og depression, konkluderede, at aromaterapi massage med denne æterisk olie blanding mere effektiv for smerter og depression ledelse end massage alene.

Her er nogle af de bedste essentielle olier for angst:

1. Lavender ( Lavandula angustifolia )

Betragtes som den mest almindelige æteriske olie, lavendel olie fordele omfatter at have en beroligende, afslappende effekt. Det betragtes som en nervesystem genoprettende og hjælper med indre ro, søvn, rastløshed, irritabilitet, panikanfald, nervøs mave og generel nervøse spændinger.

Handbook of æteriske olier: videnskab, teknologi og applikationer, anden udgave, at der har været en række kliniske forsøg med inhalation af lavendel æterisk olie, der indikerer en reduktion i stress og angst. Et studie med oral lavendel æterisk olie via kapsler fandt, at hjertefrekvensen variation væsentligt forøget i forhold til placebo, mens du ser en angstprovokerende film. Dette antydede, at lavendel havde angstdæmpende virkninger.

Yderligere forskning viser lavendel evne til at sænke angst hos patienter, der gennemgår koronar arterie bypass operation og i mennesker besøger tandlægen.

2. Rose ( Rosa damascena )

En af fordelene ved rose æterisk olie er det meget afregning til den følelsesmæssige hjerte og måske den næstmest populære efter lavendel til at lindre angst og depression, hjælpe med panikanfald, sorg og chok. I undersøgelsen af kvinder, der var gravide for første gang offentliggjort i iranske Røde Halvmåne Medical Journal , blev en gruppe af kvinder fik en 10-minutters indånding og fodbad med olie steg, en anden gruppe fik en 10-minutters opvarmning vand fodbad, og de var sammenlignet med en kontrolgruppe. Resultaterne viste aromaterapi og fodbad reducerer angst i en aktiv fase i barnløse kvinder.

3. Vetiver ( Vetiveria zizanioides )

Vetiver olie har en rolig, grundstødning og beroligende energi, der ofte anvendes i traumer hjælpe med selvbevidsthed, ro, og stabilisering. Et nervesystemet tonic, det nedsætter anspændthed og hypersensitivitet og er også nyttig i panikanfald og chok. En undersøgelse offentliggjort i Natural Product Research undersøger den angst-lignende adfærd hos rotter konkluderede, at vetiver olie kan være nyttige i at sænke angst effekter, selvom mere forskning er nødvendig for at bekræfte dette fund.

4. ylang ylang ( ylang-ylang )

Denne populære æterisk olie kan behandle angst og depression på grund af dens beroligende og opløftende effekter. Ylang ylang hjælper med munterhed, mod, optimisme og beroliger frygtsomhed. Det kan berolige hjerte agitation og nervøse hjertebanken og er en moderat stærk beroligende, som kan hjælpe med søvnløshed.

I en undersøgelse fra 2006 foretaget af Geochang Provincial College i Korea, ved hjælp af ylang-ylang olie, sammen med bergamot og lavendel olier, en gang om dagen i fire uger reducerede psykiske stressreaktioner og serum cortisol niveauer, samt blodtrykket af klienter med essentiel forhøjet blodtryk. Vær forsigtig, når du bruger ylang-ylang, da det kan være sensibiliserende eller irriterende for huden; undgå at bruge under forhold med lavt blodtryk.

5. bergamot ( Citrus bergamia )

Bergamot er almindeligt forekommende i Earl Grey te og har en karakteristisk blomstret smag og aroma. Bergamot olie er beroligende og ofte anvendes til behandling af depression ved at levere energi; men det kan også hjælpe med søvnløshed fremkalde afslapning og reducere agitation.It er vist sig at reducere corticosteron reaktion på stress hos rotter, og en anden interessant undersøgelse foretaget i 2011 antager, at anvendelsen blandet æteriske olie, der omfatter bergamot til deltagerne hjælper i behandling af depression eller angst. Den blandede æterisk olie bestod af lavendel og bergamot olier.

Sammenlignet med placebo, blandet æterisk olie forårsaget betydelige naturlige måder at reducere blodtryk og puls, og deltagerne i den blandede æteriske olie gruppe vurderede sig selv som roligere og mere afslappet end kontrolgruppen. Bergamot er generelt sikkert, men det er fotosensibiliserende, hvilket betyder at det kan øge risikoen for solskoldning og udslæt. Det er bedst at undgå at bruge inden for 12 timer efter udsættelse for sol.

6. kamille ( Chamaemelum nobile )

En fredelig, beroligende duft, kamille fordele indre harmoni og formindsker irritabilitet, overthinking, angst og bekymring. En eksplorativ undersøgelse foretaget på University of Pennsylvania School of Medicine på antidepressiv aktivitet i kamille fundet, at denne æterisk olie kan give en klinisk relevant antidepressiv aktivitet, der opstår ud over sin tidligere observerede anxiolytisk virkning.

En anden undersøgelse offentliggjort af National Center for komplementær og integrativ sundhed fandt, at kamille kapsler har vist sig at lette angstsymptomer. Kamille olie er generelt sikker, med undtagelse af nogle lille risiko for allergi, især med alle, der har en allergi over for ambrosie.

7. Frankincense ( Boswellia carteri eller Boswellia sacra )

Røgelse er fantastisk til behandling af depression og angst, fordi det giver en beroligende og rolig energi samt åndelig jordforbindelse. I aromaterapi, hjælper det uddybe meditation og stille sind. Blandet med bergamot og lavendel olier i en 1: 1-forhold i en aroma håndmassage, blev røgelse sig at have en positiv effekt på smerter og depression i hospice patienter med terminal cancer i en Keimyung University undersøgelse i Korea.