Top 5 uleiuri esentiale pentru dinti si gingii sanatoase

Eu iau sănătatea orală foarte în serios. Cred că totul provine din copilaria mea, ma uit la bunicul meu a elimina proteza lui. Trebuie să recunosc, este un act destul de șocant și potențial cicatrici pentru a asista, dacă nu prea înțeleg ce se întâmplă! Adică, aici a fost un om am cunoscut și iubit, propriul meu bunic, și el ar putea elimina de fapt dintii pe timp de noapte. Se titillated și ma îngrozit în același timp. În mare parte îngrozit.

Asa ca atunci cand am inceput sa adopte un stil de viață mai natural, pasta de dinti si apa de gura mea au fost ultimii care urmează să fie convertite. Am crezut că am nevoie într-adevăr acele substanțe chimice pentru a mentine dintii mei in plus si gingiile mele sclipitoare sănătos! Dar nope. Așa cum am învățat că toate naturale deodorant puteți păstra perfect fără miros, am constatat că toate-naturale practicile de îngrijire orală pot păstra dinții și gingiile în forma tip-top, fără a supune corpul la o grămadă de scîrbos.

Uleiurile esențiale sunt parte integrantă din rutina mea naturală de îngrijire orală. După cum știm, beneficiile uleiuri esențiale sunt mult mai mult decât aromatice. Ei au terapeutice uimitoare, calitati de vindecare. Eu folosesc următoarele 5 uleiuri esențiale în albire mea toate naturale și remineralizare pasta de dinti si apa de gura naturale gura pe bază de plante.

Top 5 uleiuri esentiale pentru dinti si gingii sanatoase

Ulei esențial de scorțișoară

Cinnamon ulei esential a fost mult timp utilizat pentru proprietățile sale medicinale, în special sale antifungice, proprietăți antibacteriene. Cercetări recente efectuate in Noua Zeelanda au aratat ca scortisoara Ulei esential are cea mai mare potenta antimicrobian împotriva Streptococcus mutans , bacteriile responsabile de aparitia cariilor dentare, și Lactobacillus plantarum , una dintre bacteriile responsabile in bolile gingivale. Este darn Destul de impresionant.

Ulei esențial de mentă

Cercetătorii au descoperit că uleiul esențial de mentă este extrem de eficienta la uciderea bacteriilor anaerobe, ele sunt un tip de bacterie care se dezvolta intr-un mediu scăzut de oxigen, cum ar fi gura, și poate provoca boli de mestecat.

Ulei de iarbă creață esențial

Uleiul esențial de iarbă creață proprietăți sunt foarte asemănătoare cu cea a uleiului esențial de mentă. este un antiseptic puternic, eliminarea germenilor si ajutand rani vindeca mai repede. De asemenea, este liniștitor la nivelul țesuturilor moi, cum ar fi guma de tesut.

Ulei esențial de smirnă

Ulei esential Smirna actioneaza ca un antiseptic atat si suzeta. Din acest motiv, a fost în mod tradițional pentru a sprijini sanatatea gingiilor si pentru a vindeca ulcere la nivelul gurii. Uleiul esențial de smirnă poate ajuta, de asemenea, sănătatea gingie prin sprijinirea fluxului de sânge la țesut.

ulei esențial de cuișoare

Ulei esential de cuisoare a fost utilizat în medicina tradițională chineză de sute de ani pentru a calma durerea de dinți. Cercetarile clinice au demonstrat ca cuisoare inhiba multe bacterii patogene. In trecut, medicii stomatologi au folosit cuisoare pentru a dezinfecta canalele radiculare perturbate, deoarece cuișoare are proprietăți moderat puternice germicide. Un studiu recent a aratat ca cuisoare Essential Oil are o capacitate particulară de a inhiba creșterea tulpinilor mutante și sălbatice de bacterii, care este la fel de fascinant.