Top 5 eteeriset öljyt terveet hampaat ja ikenet

Otan suun terveys hyvin vakavasti. Mielestäni kaikki johtuu lapsuudestani, katsomassa isoisäni poistaa hänen tekohampaat. Sinun on myönnettävä, se on melko järkyttävä ja mahdollisesti arpia teko todistaa, jos et oikein ymmärrä, mitä on meneillään! Tarkoitan, täällä oli mies tiesin ja rakastin, ihan oma isoisä, ja hän voisi todella poistaa hampaitaan yöllä. Se titillated ja kauhuissaan minua samanaikaisesti. Enimmäkseen kauhuissaan.

Joten kun aloin käyttöön entistä luonnollinen elämäntapa, minun hammastahna ja suuvesi olivat viimeiset muunnettava. Kuvittelin todella tarvitaan näiden kemikaalien pitää hampaani ylimääräistä kuohuvaa ja minun ikenet! Mutta Ehei. Aivan kuten opin, että kaikki luonnolliset deodorantti voi pitää sinut täydellisesti hajuttomia, huomasin, että kaikki luonnolliset suunhoito käytäntöjä voidaan pitää hampaat ja ikenet tiptopkunnossa altistamatta kehon koko joukko nasties.

Eteeriset öljyt ovat olennainen osa minun luonnollinen suunhoitotottumukset. Kuten tiedämme, hyödyt eteeriset öljyt ovat paljon enemmän kuin aromaattisia. Heillä on hämmästyttävä terapeuttinen, parantava ominaisuuksia. Käytän seuraavia 5 eteeriset öljyt minun luonnollinen valkaisuun ja remineralizing hammastahnaa ja luonnollisia kasviperäisiä suun suuvesi.

Top 5 eteeriset öljyt terveet hampaat ja ikenet

Cinnamon eteerinen öljy

Cinnamon eteerinen öljy on jo pitkään käytetty sen lääkinnällisiä ominaisuuksia, erityisesti sen antifungal, antibakteerisia ominaisuuksia. Viimeaikainen tutkimus toteutettiin Uudessa-Seelannissa osoitti, että kaneli eteerinen öljy on suurin mikrobilääkkeiden tehoa vs. Streptococcus mutans , vastaavien bakteerien hampaiden reikiintymistä, ja Lactobacillus plantarum , yksi bakteerien vastuussa iensairauksien. On tosi vaikuttavaa.

Piparminttu eteerinen öljy

Tutkijat ovat havainneet, että Peppermint Essential Oil on erittäin tehokas tappamaan anaerobiset bakteerit, ne ovat eräänlainen bakteereja, jotka viihtyvät vähähappisessa ympäristössä, kuten suun, ja voi aiheuttaa iensairauksien.

Spearmint eteerinen öljy

Spearmint Essential Oil ominaisuudet ovat hyvin samanlaisia ​​kuin Peppermint Essential Oil. se on vahva antiseptinen, poistamalla mikrobeja ja auttaa mahdolliset haavat paranevat nopeammin. On myös rauhoittava pehmytkudoksiin kuten purukumia kudosta.

Mirhamia eteerinen öljy

Mirhamia eteerinen öljy toimii sekä antiseptistä ja tuttikuumemittarin. Tästä syystä se on perinteisesti ollut tukea ikenien terveyttä ja parantamaan suun haavaumat. Mirhamia eteerinen öljy voi myös avustaa ienkudosta terveyttä tukemalla verenkiertoa kudokseen.

Kynsi eteerinen öljy

Kynsi eteerinen öljy on käytetty perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä satoja vuosia lievittää hampaiden kipua. Kliininen tutkimus osoitti, että kynsi estää monia patogeenisiä bakteereja. Aiemmin hammaslääkärit ovat käyttäneet kynsi desinfiointiin häiriintynyt root kanavat, koska kynsi on kohtalaisen vahva germisidinen ominaisuuksia. Tuore tutkimus osoitti, että kynsi eteerinen öljy on erityinen kyky estää kasvua ja villin bakteerikantoja, joka on vain kiehtovaa.