Tieteellisesti todistettu edut nukkuminen ilman tyyny

Tyynyt on tullut kiinteä osa unen lisävarusteita. Ja se ei ole yllättävää, sillä ne otetaan käyttöön meille heti nuorena. Jos henkilö tottuu makaamaan heidän päänsä tyynylle, se on heille vaikeaa nukahtaa ilman tyyny. Mutta kysymys on, tyynyjä todella hyötyä? Ne auttavat meitä nukkumaan paremmin tai parantaa terveyttä vai olisiko parempi päästä eroon niistä?

15 Uskomaton Edut Nukkuminen Ilman tyyny

Sleeping ilman tyyny voi olla erittäin hyödyllistä terveydelle. Tiedämme jos olet tottunut nukkumaan kanssa päänsä tyynylle, se on vaikea voit luopua siitä, (voit nukkua ääntä muutaman yön) – mutta kun tiedät etuja, kannattaa miettiä uudelleen . Tässä on useita tapoja, joilla nukkuminen ilman tyyny voi olla hyötyä sinulle:

1. ehkäisee selkäkipua

Huono ryhti on tärkein syy, miksi niin monet ihmiset kärsivät selkäkipu, ja yksi tärkeimmistä syistä huono ryhti on väärä tyyny valinta. Jotkut ihmiset valitsevat tyynyt torjumiseksi toimivien luonnollista kaarta niiden selkärangan, joka johtaa enemmän kaarevuutta selkärangan. Sleeping ilman tyyny on paljon parempi sinulle takaisin kuin makaamaan väärä tyyny.

2. Estää Niskakipu

Kun nukumme, meidän niska olisi yhdensuuntaisesti patjan. Mutta kun nukumme meidän päänsä tyynylle, päämme on joko työntää kaula ylöspäin tai taittuu alas, mikä on yksi syy turhauttavaa niskakipu. Väärä tyyny voi pahentaa nukkuva asennon, minkä vuoksi sinun pitäisi yrittää nukkua ilman tyyny. Ilman tyyny, pään levätä luonnollisessa asennossa ja se estää myös hermovaurio. Lisäksi se myös rentouttaa kireät niskan lihaksia.

3. Estää Akne ja ryppyjä

Nukkuessa tyyny, monet ihmiset on tapana nukkumassa toisella puolella, jossa heidän kasvonsa lepää tyyny. Tyynyliinan on kasvualusta bakteereille, ja jos nukut kanssa yhdellä puolella edessä, se voi saada siirretyksi kasvosi. Tämä saattaa johtaa näppylöiden ja akne. Voit myös saada ryppyjä, koska ne johtuvat paine pään lepää tyynyn koko yön.

4. parantaa Bone Tasaus

Päivittäin jauhaa vaikuttaa eri ihmisiin eri tavoin, ja riippuu myös niiden asennon. Sleeping ilman tyyny auttaa vähentämään vaikutuksia tämän ja tuo ryhtiä takaisin normaaliksi.

5. Estää Stressi

Makaamaan väärä tyyny voi häiritä unta, koska saatat pitää muuttaa sijaintisi. Ja jos et saa hyvät yöunet, saatat taipumus olla ärtyisä ja stressaantunut päivän aikana. Mutta ilman tyyny, nukut paremmin. Kun parannus unen laatua, stressiä vähenee luonnollisesti.

6. Estää Unettomuus

Sleeping ilman tyyny voi parantaa unen laatua. Jos heräät keskellä yötä tai ovat uneton, kokeile nukkuminen ilman tyyny, sinun tulee nukkumaan melko nopeasti.

7. Se voi parantaa energian tasoilla

Tiedämme olet ajatellut, miten nukkuminen ilman tyyny parantaa energian tasoilla? No, ei ole suoraa yhteyttä, mutta se voi. Kun annat periksi tyynyt, et enää kokea selkä- ja niska. Kehosi saada tarvittavat loput se tarvitsee ja nukut paremmin. Ja koska uneen ja runsaasti lepoa, voit herätä seuraavana päivänä hyvin levänneenä ja energinen. Hyvän yöunen voi olla ihmeellinen vaikutus elimistössä.

8. lisää luovuutta ja muisti

Unen laatu voi parantaa niitä luovuutta ja muistia. Mielemme käyttää kerta, kun nukkuvat lajitella läpi kaikki tiedot, jotka se tallentaa päivän aikana. Mitä paremmin nukkua, sitä paremmin tämä tehdään, ja sitä parempi muisti on. Nukkuessa ilman tyyny, nukkumaan paremmin ja kehosi saa runsaasti lepoa. Ja hyvän yöunen voi tehdä ihmeitä henkistä ja fyysistä terveyttä.

9. Vähentää Allergiat

Monet ihmiset ovat pöly allergia, ja nukkuminen tyynyliinat ja tyynyt, jotka eivät muutu säännöllisesti voi pahentaa allergiaa. Bakteerit, pöly, lika ja muut asiat pyrkivät laskeutumaan ja otetaan tyyny ajan, ja kun se joutuu kosketuksiin kasvosi ja hengittää niin lähellä, se saattaa pahentaa allergioita. Ei tyynyt tarkoittaa vähemmän mahdollisuuksia allergioiden toimii ylös.

10. Parantaa ryhtiä

Kun nukut tyynyt, jotka ovat liian paksuja, niskan saa työntää käyrä, josta tulee pysyvä ajan mittaan. Tämä vaikuttaa ryhtiä. Sleeping ilman tyyny voi parantaa ryhtiä.

11. Estää litteä pää oireyhtymä

Kun vauvan pää tyhjenee toiselle puolelle, koska luonnottomassa asennossa nukkumassa tyyny, sitä kutsutaan litteä pää oireyhtymä. Se ei ole antanut tyyny lapsellesi, hän nukkuu luonnollisessa asennossa ja estää lastasi kehittymästä litteä pää oireyhtymä.

12. Estää Masennus

Sleeping ilman tyyny antaa sinulle parempi nukkua, joten jos välttämään tyyny, voit vähentää mahdollisuuksia saada masentunut. Ei saa tarpeeksi unta voi pilata mielentilaan melko nopeasti päivällä, mikä saattaa johtaa masennukseen pitkällä aikavälillä. Luopumalla tyynyt, oman unen laatua kanssa parantaa ja mielialaa on parempi, ja siellä on vähemmän mahdollisuuksia Saatko masentunut.

13. Auttaa korjaamaan vaurioituneita soluja

Kun me nukkua yöllä, kehomme paranee ja korjaa vaurioituneita soluja. Keskeyttäneet uni, paranemista ja korjaus prosessi saa vaikuttaa. Nukkumalla ilman tyyny, unen laatu paranee, ja kehosi saa mahdollisuuden paranemista itse.

14. Estää tukehtuminen sisään vauvat

Joskus kun vauva on liian monta tyynyt tai tyynyt, jotka ovat väärin häntä, onnettomuuksia voi tapahtua. Vauva voi tukehtua tyynyn alle tai voivat vahingoittaa kaulan jos se saa asettui pariton asennossa. Vauva saa paremmin unta ilman tyyny.

15. vähentää sairaudet

Saada hyvä määrä unta varmistetaan melatoniinin tuotantoa ja kortisolin kehossa pysyy vakaana. Kortisoli auttaa kehoa torjuntaa syöpäsoluja, jos ne ovat hyvä tarjonta ja terveenä. Siksi saada hyvä nukkua ilman tyyny voi auttaa ehkäisyssä monia sairauksia ja vaivoja.