The Incredible sundhedsmæssige fordele af at gå barfodet, som du bør vide

Vidste du, at gå barfodet kan have en positiv indflydelse på dit helbred? Dette skyldes, at de negative ioner til stede i jorden balance ud de positive ioner til stede inde i dig selv, hvilket skaber en balance, som vil give dig bedre sundhed. Når du går barfodet, får de trykpunkter på fødderne aktiveres og give din krop energi.

Amazing Fordele ved Barefoot Gåture

Der er mange sundhedsmæssige fordele for din krop, hvis du går barfodet. Her er et par nedenfor:

1. den kan styre Søvnløshed

Hvis du har problemer med at sove om natten og ofte finde dig selv søvnløs selv indtil de wee timer om morgenen, kan du blive ramt af søvnløshed eller søvnløshed, som er en form for søvnforstyrrelse. Det menes, at en af ​​fordelene ved at gå barfodet på græs er, at din søvnløshed kan helbredes.

2. forbedrer synet

Der er et pres punkt på dine fødder, som menes at være forbundet til nerverne i øjet. Gå barfodet kan stimulere dette pres punkt og hjælpe med at forbedre din generelle syn.

3. nervesystemet kan forbedres

Gå barfodet i hjemmet kan stimulere specifikke akupunkturpunkter i foden, og det vil til gengæld stimulere dine nerver og blodårer, og derved forbedre dit nervesystem. Diabetisk mennesker, der oplever smerter fra åreknuder kan lindre det, hvis de går barfodet på en regelmæssig basis.

4. Immuniteten kan øges

Børn elsker at lege barfodet. Da gå barfodet stimulerer nervesystemet, det også hjælper med at øge dem immunitet ved at gøre en stærkere og mindre modtagelige over for sygdom.

5. Øger Energi

En af fordelene ved at gå barfodet på sand, er, at det giver dig modstand og dette stimulerer trykpunkter på fødderne. Du kan finde det vanskeligt at gå på sandet i et par dage, men som dine fødder vænne sig til det, vil du udvikle mere styrke i dine ben og krop. Din energi niveau vil stige, og holde dig aktiv i løbet af dagen. Du får de samme fordele ved at gå barfodet på småsten eller barfodet på sten.

6. Hjælper Menstruation og hormonelle problemer

Når dine hormoner ikke er i balance, vil du opleve fysiske og psykiske problemer. Kvinder, der har præmenstruelt syndrom har ofte humørsvingninger, hovedpine, mavesmerter, en gevinst i vægt, acne, forstoppelse, og andre spørgsmål. Gå barfodet på jorden, kan hjælpe med at lette mange af disse symptomer.

7. Reducerer Inflammation

Inflammation er forårsaget af skader på dine kroppens celler, hvilket kan føre til komplikationer som kræft, aldring, hjerte problemer, og andre problemer. Gåture barfodet hjælper elektronerne i jorden fungerer som anti-oxidanter og reducere inflammation i kroppen.

8. Cardiovascular aktivitet forbedres

Som vi diskuterede, gå barfodet hjælper med at forbedre nervesystemet. Dette vil igen, hjælper med at forbedre blodcirkulationen i kroppen. Mere blodcirkulation betyder en sundere kardiovaskulære system.

9. fastholder Blodtryk

Dine stressniveau automatisk komme ned, når man går barfodet som nerverne i fødderne stimuleres, frigiver stress. Dette svarer til, når du får en fod zoneterapi massage. Da din stress kommer ned, dit blodtryk får også stabil.

10. Det Rydder Your Mind og forbedrer humør

Hvis du har en masse intern snak foregår i dit hoved og lider humørsvingninger, gå barfodet i sne eller på græsset kan hjælpe dig med at slappe af og fokusere på nutiden. Din krop absorberer negative elektroner gennem jorden, som bidrager til at skabe i det et afbalanceret bioelectrical miljø.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan stadig har et par spørgsmål om fordelene ved at gå barfodet. Nedenfor er et par spørgsmål og deres svar:

1. Kan du få sygdomme fra at gå barfodet?

Så længe du er til fods på en ren overflade og ikke på skadelige stoffer som kemikalier eller slam, er der ingen grund til at tro, at gå barfodet vil give dig sygdomme. Du bør også sørge for, at du ikke har nogen åbne nedskæringer på dine fødder, når du går barfodet for at undgå infektioner.

2. Er gå barfodet Årsag rygsmerter?

Gå barfodet ikke forårsager rygsmerter, men i stedet reducerer smerte, at din krop kan opleve. Da gå barfodet grunde kroppen og reducerer frie radikaler, kan det hjælpe med at helbrede dine rygsmerter og løsne eventuelle stramme muskler.

3. Er det sikkert at gå rundt på stranden?

Hvis du er klar over, hvad der er foran dig, mens du går og undgå at træde på skarpe sten eller glas, det er helt sikkert og sundt at gå barfodet på stranden.

4. Er Walking On Grass Forbedrer synet?

Der er et pres punkt på dine fødder, der forbinder til nerverne i øjet. Gå barfodet stimulerer dette punkt, som til gengæld hjælper bedre dit syn.

Gå barfodet på græsset, på stranden, eller jord hjælper med at forbedre både din mentale og fysiske sundhed ved at styrke dine fødder, forbedre dit nervesystem, og reducere stress. Så fjerne disse sko og tage en tur.