The Incredible gezondheidsvoordelen van lopen op blote voeten die u moet weten

Wist u dat het lopen op blote voeten een positieve invloed op de gezondheid kan hebben? Dit komt omdat de negatieve ionen die aanwezig zijn in de aarde balans op de positieve ionen in jezelf, het creëren van een evenwicht dat geeft je een betere gezondheid. Bij het lopen op blote voeten, krijgen de drukpunten op uw voeten geactiveerd en geef uw lichaam energie.

Geweldige voordelen van het lopen op blote voeten

Er zijn veel voordelen voor de gezondheid voor je lichaam als je loopt op blote voeten. Hier zijn hieronder een paar:

1. zij kan beheersen Insomnia

Als u moeite met slapen ‘s nachts en vaak merkt dat je slapeloze zelfs tot in de vroege uren van de ochtend, kunt u lijdt aan slapeloosheid of slapeloosheid dat is een soort van slaapstoornis. Er wordt aangenomen dat een van de voordelen van het lopen op blote voeten op het gras is dat uw slapeloosheid kan worden genezen.

2. Verbetert gezichtsvermogen

Er is een druk punt op je voeten, die wordt verondersteld te worden aangesloten op de zenuwen van je oog. Lopen op blote voeten kan dit drukpunt te stimuleren en helpen bij het verbeteren van uw algehele gezichtsvermogen.

3. het zenuwstelsel kan worden verbeterd

Lopen op blote voeten thuis kunt specifieke acupunctuurpunten te stimuleren in de voet, en dit zal op zijn beurt, het stimuleren van uw zenuwen en bloedvaten, waardoor je zenuwstelsel te verbeteren. Diabetische mensen die pijn aan spataderen kan verlichten als ze lopen op blote voeten op een regelmatige basis.

4. immuniteit kan worden verhoogd

Kinderen zijn dol op blote voeten rond te spelen. Sinds lopen op blote voeten stimuleert het zenuwstelsel, het helpt ook bij het vergroten van degenen immuniteit door het maken van een sterker en minder vatbaar voor ziekten.

5. Verhoogt Energie

Een van de voordelen van het lopen op blote voeten op zand is dat het geeft je weerstand en dit stimuleert de drukpunten op uw voeten. U vindt het misschien moeilijk om te lopen op het zand voor een paar dagen, maar als je voeten aan wennen, zul je meer kracht in je benen en lichaam te ontwikkelen. Je energie niveau zal toenemen en houden u actief tijdens de dag. Je krijgt dezelfde voordelen door te lopen op blote voeten op kiezels of op blote voeten op stenen.

6. Helpt menstruele en hormonale problemen

Wanneer uw hormonen niet in evenwicht zijn, zul je fysieke en mentale problemen. Vrouwen die premenstrueel syndroom hebben vaak stemmingswisselingen, hoofdpijn, maagpijn, een gewichtstoename, acne, constipatie, en andere zaken. Lopen op blote voeten op de grond kan helpen verlichten veel van deze symptomen.

7. Vermindert Ontsteking

Ontsteking wordt veroorzaakt door schade aan uw lichaam cellen, wat kan leiden tot complicaties zoals kanker, veroudering, hart problemen en andere problemen. Blootsvoets lopen helpt de elektronen in de grond fungeren als anti-oxidanten en verminderen ontstekingen in je lichaam.

8. cardiovasculaire activiteit wordt verbeterd

Zoals we besproken, op blote voeten lopen helpt bij het verbeteren van het zenuwstelsel. Dit op zijn beurt, helpt bij het verbeteren van de bloedcirculatie in je lichaam. Meer bloedcirculatie betekent een gezonder cardiovasculair systeem.

9. Onderhoudt Bloeddruk

Uw stress automatisch naar beneden komen als je loopt op blote voeten als de zenuwen in je voeten worden gestimuleerd, het vrijgeven van stress. Dit is vergelijkbaar met wanneer u een voetreflexmassage te krijgen. Aangezien uw stress komt er op neer, je bloeddruk krijgt ook stabiel.

10. Wist je geest en verbetert de stemming

Als je veel van interne chatter er in je hoofd en last heeft van stemmingswisselingen, lopen op blote voeten in de sneeuw of op het gras kan u helpen te ontspannen en zich richten op het heden. Je lichaam absorbeert negatieve elektronen door de aarde, die helpt bij het creëren binnen een evenwichtige bio-elektrische omgeving.

Veel Gestelde Vragen

U kunt nog steeds heb een paar vragen over de voordelen van het lopen op blote voeten. Hieronder zijn een paar vragen en antwoorden:

1. Can You Get Ziekten Van blootsvoets lopen?

Zolang je loopt op een schoon oppervlak en niet op schadelijke stoffen zoals chemicaliën of slib, is er geen reden om te denken dat het lopen op blote voeten u ziekten zal geven. U moet ook ervoor zorgen dat je geen open wonden op uw voeten wanneer u op blote voeten om infecties te voorkomen.

2. Is lopen op blote voeten Oorzaak rugpijn?

Blootsvoets lopen veroorzaakt geen pijn in de rug, maar in plaats daarvan vermindert de pijn die uw lichaam kunnen ervaren. Sinds lopen op blote voeten het terrein van het lichaam en vermindert vrije radicalen, kan het helpen genezen van uw pijn in de rug en draai elke strakke spieren.

3. Is het veilig om te lopen op blote voeten op het strand?

Als je bewust van wat er voor u tijdens het wandelen en te vermijden intensivering op scherpe rotsen of glas zijn, het is heel veilig en gezond te lopen op blote voeten op het strand.

4. Is lopen op gras verbetert de gezichtsvermogen?

Er is een druk punt op je voeten die aansluiten op de zenuwen van je oog. Blootsvoets lopen stimuleert dit punt die op zijn beurt beter helpt uw ​​gezichtsvermogen.

Lopen op blote voeten op het gras, op het strand, of de bodem helpt bij het verbeteren van zowel uw mentale en fysieke gezondheid door het versterken van je voeten, het verbeteren van uw zenuwstelsel, en het verminderen van stress. Dus verwijderen die schoenen en maak een wandeling.