Terveyshyödyt portaiden kiipeäminen

Kuntoilu on olennainen osa elämäämme, ja kaikkien pitäisi yrittää saada vähintään 25 minuuttia liikuntaa päivittäin pysyä terveempiä pidempään. Ihminen ei tehty liikunnan puute. Vaikka on olemassa monia kuntosaleja, joilla on paras ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden ja tilaa saada hyvä treenata, voit säästää aikaa ja rahaa ja vain treenata kotona. Voit käyttää jotain niin yksinkertaista kuin portaita saada hyvä harjoitus. Ei vain se, että hyvin yksinkertainen, mutta sillä on myös monia etuja.

Mitkä ovat Terveellisyys portaiden kiipeäminen?

Tässä muutamia etuja portaiden kiipeäminen harjoituksena:

1. Painonpudotus

On varmasti useita etuja portaiden kiipeäminen laihtuminen. Vain mennä ylös ja alas portaita vähintään viisi minuuttia joka päivä saada hyvä harjoitus ja auttaa kehoa karistanut ylimääräinen paino ja antaa sinulle energiaa.

2. Äänet Body

Kehon ja kestävyys paranee saat tapana portaiden kiipeäminen. Lihakset alkavat saada äänisen ja kehon muodon tulee kiinteämpi ja parantaa. Kun se tulee portaiden kiipeäminen, 20 minuuttia pitäisi olla tavoitteesi joka päivä.

3. Hyvä Verenpaine

Portaiden kiipeäminen takaa paremman sydämen terveyttä ja verenpainetta, koska se auttaa unclog verisuonia. Tämä lopulta parantaa sykettä ja parantaa yleistä terveydentilaa paremmin verenkiertoa.

4. Vähentää riski kuolla

Portaiden kiipeäminen tarjoaa sellaisia ​​hyvää harjoitusta keholle että yleisen terveyden taipumus parantua. Lähtemässä pois hitaasti varmistaa, että pian tavaksi portaiden kiipeäminen, saada päivittäistä liikuntaa ja alentaa kuolleisuuden.

5. Mielenterveys

Jopa Mieli virkeänä kuin kehon pumput verta ja saat adrenaliinia päässä yksinkertainen teko portaiden kiipeäminen. Riski sairastua mielenterveysongelmien laskee dramaattisesti. Stressiä ja ahdistusta ei voi tuntua niin ylivoimainen, kun elimistö on paremmassa kunnossa.

6. Rakentaa Stamina

Aluksi voi esiintyä jalkakrampit ja kipua, mutta mitä enemmän pitää siitä kiinni, sitä paremmin kuntoa tulee pitkällä aikavälillä. Voit pian löytää itsesi virtaa ja pystyy paljon enemmän kuin olet ajatellut mahdollista, kun se tulee liikuntaa.

7. Diabetes

Portaiden kiipeäminen parantaa verenpaine ja verensokeri ja auttaa pitämään diabeteksen oireet loitolla. Heikkouden merkkejä, että ongelma tuo mukanaan peruuntuu, jos et pysy tapana portaiden kiipeäminen.

8. Taistelee Päänsärky

Tutkimukset ovat osoittaneet, että portaiden kiipeäminen on hyviä tuloksia, kun se tulee torjua pelätty päänsärkyä. Tämä johtuu siitä, se parantaa yleistä verenkiertoa, mikä vaikeuttaa solmua muodostaa tarjouksessa hermoja, jotka aiheuttavat päänsärkyä.

9. Ei ylimääräisiä kustannuksia

Valitessaan kiivetä portaita, saat edut keho että voit saada salilla – vain, et maksaa mitään. Portaiden kiipeäminen on kätevä ja voidaan tehdä kotonasi tai taloyhtiön polttamatta reikiä taskussa.

10. Ei taitoa tarvitaan

Jotkut ihmiset on vaikea selvittää, koska he eivät ole varmoja, jos ne pystyvät liikkuu tarvitaan. Portaiden kiipeäminen, sinulla ei ole mitään tällaisia ​​ajatuksia tai pelkoja. Se on helppoa ja kaikki voivat hyötyä portaiden kiipeäminen päivittäin niin kauan kuin ne eivät kärsi ongelmia niiden jalat.

 

Usein Kysytyt Kysymykset

Niille, jotka haluavat tietää enemmän, tässä on muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä portaiden kiipeäminen harjoituksena.

1. Kuinka monta portaat on hyvä Harjoitus?

Vaikka portaiden kiipeäminen on erinomainen harjoitus, sinun pitäisi pyrkiä niin paljon kuin voit. Älä vain kiivetä yhden portaat ja odottaa siellä olla eroa. Alkajaisiksi neljä portaat ja yrittää pyrkiä kahdeksan lentoja päivittäin. Näin varmistetaan, että sinulla on työssä, missä lihakset todella tuntuu työtä. Kokeile portaiden kiipeäminen 2 kerrallaan vieläkin voimakkaampi treenata.

2. kävelee ylös ja alas pahat polville?

Joskus Porraskiipijäjärjestelmä voi olla vastaus polvi ongelmia, mutta muina aikoina, se voi pahentaa sitä. Lääkäri tietää, kuinka paljon voit käsitellä, joten muista mainita se heille. Jos sinulla ei ole mitään suuria lääketieteellisiä ongelmia polvet, ei pitäisi olla mitään ongelmia kiivetä portaita liikuntaan.

Jos sinulla on joku, joka on aiemmin ollut tai on tällä hetkellä pieni ongelma polvi, voit kuulla lääkäriltä ennen kuin päätät, että haluat sisällyttää tämänkaltainen toiminta osaksi päivittäistä käyttää rutiininomaisesti. Vaikka ongelma näyttää pieni, liikaa painoa polvissa tai liian paljon toimintaa voi pahentaa kunnossa, joten se huonompi. Jos lääkäri sanoo, että se on kunnossa, voit aloittaa harjoituksen portaiden kiipeäminen.

3. Onko portaiden kiipeäminen Better Than Jatkuva?

Sekä käynnissä ja portaiden kiipeäminen ovat hyviä liikuntamuotoja. Ne ovat yksinkertaisia, ja ne tarjoavat sinulle monia etuja. Silti Porraskiipijäjärjestelmä näyttää muutaman etuja käynnissä, koska se suorittaa tiettyjä paremmin tehtävistään. Portaiden kiipeäminen avulla voit menettää enemmän kaloreita kuin käynnissä, ja se auttaa myös vahvistamaan alavartalosi.

Portaiden kiipeäminen aika paljon voimia kehon taistelemaan painovoimaa ja liikkua ylöspäin, kuljettaa paino kehon kanssa. Näin voit polttaa enemmän kaloreita kuin olisit juostessa. Toinen syy, miksi portaiden kiipeäminen on paljon enemmän hyötyä kuin käynnissä johtuu alueen saavutettavuuden.

Se ei ole niin helppo löytää taipaleen jossa voit ajaa rauhassa ilman vaaraa törmäisi ajoneuvon tai muita ongelmia. Portaat ovat melko saatavilla välinsä, koska ne ovat siellä kerrostaloissa, työpaikoilla ja kaikki rakennuksessa, jossa on hissi. Menee niin pitkälle, että halutessaan kiivetä portaita sijaan, että hissi on hyvä alku omaan portaiden kiipeäminen liikuntaa, ja portaiden kiipeäminen taaksepäin voi lisätä muutoksen rutiini ja tehdä siitä entistä haastavampaa.

4. Kuka tulisi välttää portaiden kiipeäminen muotona Harjoitus?

Ne, jotka kärsivät lonkan tai polven ongelmia ja ne, joilla on akuutti sydänsairaus tulisi pidättäytyä portaiden kiipeäminen muotona liikuntaa. Jos sinulla on horjuva raajat, sinun täytyy myös välttää tällaiset harjoitusta on suurentunut riski kaatumisen ja loukkaantui itse. Jokainen, joka kärsii mitään näistä ongelmista tulee aina keskustella lääkärin lisää neuvoja tästä liikuntamuoto. On parempi välttää ongelmia pahempi.

5. hyödyttää kiivetä portaita raskauden aikana?

Portaiden kiipeäminen raskauden ehdottomasti mukana riskejä. Suurin on, että voit kompastua ja pudota, mikä olisi katastrofaalista. Portaiden kiipeäminen ja day-to-day syistä on kohtuullinen, mutta kun yrität käyttää portaita muotona liikuntaa, se on hyvin riskialtista, kun olet raskaana.

Kun alkaa kasvaa isompi, sinun painopiste muuttuu, mikä vaikeuttaa voit pitää menee ylös ja alas niin helposti kuin ehkä kerran pystyneet. On parasta välttää tällaista käyttää välttämään riskejä pudota, mikä voi aiheuttaa keskenmenon tai ongelma, joka saattaa näkyä myöhemmin raskauden tai synnytyksen jälkeen.

Vaikka se saattaa tuntua kiva käydä kuntosalilla ja treenata, se on joskus käytännöllisempää ja hyödyllistä työtä, mitä teillä on. Jokaisella on portaat jossain muodossa ja voi helposti sisällyttää Porraskiipijäjärjestelmä harjoituksen jokapäiväiseen elämäänsä. Vain ne, jotka ovat varsinaista lääketieteellistä syytä ei pitäisi välttää sitä. Portaiden kiipeäminen on vieläkin enemmän hyötyä kuin käynnissä, joten jos et ole erityisen suuri fani käynnissä, voit kääntyä tämän kätevä tapa liikunta auttaa pysymään kunnossa, laihduttaa ja sävy kehosta.