Terveellisiä välipaloja, että sinun pitäisi pitää omassa toimistossa taulukossa

Yksi tärkeimmistä osista elää terveellistä ja täydellinen elämä syö terveellistä. Kun syöt terveellistä, on suositeltavaa, että sinulla on kolme suurta ateriaa päivässä sekä kaksi pienempää välipaloja. Tärkeyttä syömisen viisi kertaa päivässä ei pidä aliarvioida, koska se merkittävästi parantaa aineenvaihduntaa, joka auttaa kehoa saamaan ja turvata energian, polttaa epäterveellistä rasvaa ja parantaa sydämen terveyttä. Vaikein osa viiden aterian ruokavalio on löytää terveellinen tapa välipala. Voit tehdä tämän, on tärkeää, että otat yhteyttä lääkärit ja ravintoterapeutin mitä tarvitset nimenomaan kehosta.

Terveet Office välipaloja, varmasti rakastat

Kun olet tulossa välipaloja oman ruokavalion, on tärkeää muistaa, että et voi aina olla kotona tai saada terveellisin välipaloja. Tämän vuoksi useimmat ihmiset, jotka työskentelevät välipala hyvin epäterveellistä tavalla. On kuitenkin ratkaisu niille, jotka tarvitsevat terveitä toimisto välipala ideoita parantaa terveyttään. Tässä on kaksikymmentä terveellisiä välipaloja, että voit pitää mukanasi aina omassa toimistossa laatikot.

1. Mantelit

Pidetään parhaiten terveen iltapalaa tehtävässään, mantelit ovat täynnä terveitä monityydyttymättömiä rasvoja, kivennäisaineita, kuten kalsiumia, rautaa ja magnesiumia ja B6-vitamiinia. Tämä on täydellinen välipala pitää energiataso ylöspäin samalla päivä tuulet alas, koska se on vähän kaloreita ja imevät kolesteroli liikaa. Syöminen kourallinen manteleita noin viisitoista varmistetaan olet energiaa ja ravintotasapainon loppupäätä kohti oman työpäivän samalla taistelevat Jotkin terveysongelmat, kuten anemia.

2. Pistaasipähkinät

Suolainen iloksi, tämä keski-Itä mutteri pidetään yhtenä terveellisin välipaloja saatavilla nykymaailmassa. Se sisältää runsaasti kaliumia, on suuri lähde kuitua ja voi myös antaa sinulle tarvittavat suolaa elimistö tarvitsee pysyäkseen terveenä. Se on myös suuri lähde terveellisiä rasvoja. Ole varovainen ei syödä liikaa pistaasipähkinät vaikka, koska ne voivat vaikuttaa verenpaineeseen negatiivisesti yliannoksesta johtuvat natriumia. Ihannetapauksessa voit syödä 5-12 pistaasipähkinät joka ilta auttaa tasapainottamaan ruokavalio lisäämättä liikaa kaloreita.

3. Kuivatut Auringonkukansiemenet

Kuivatut auringonkukan siemenet ovat erinomainen ja ravitseva välipala on missään vaiheessa päivän. Ne ovat runsaasti rautaa ja magnesiumia, on pieniä määriä kalsiumia ja ovat hyvä lähde vitamiini B-6. Ne sisältävät myös kaliumia. Parasta kuivattuja auringonkukansiemeniä ei ne eivät pilaa hyvin nopeasti, joten voit tallentaa ne omassa toimistossa laatikot päiviä tai jopa pari viikkoa.

4. Banaanit

Hyvin harvat välipalat ovat terveitä loppupuolella päivä kuin banaani, se on suuri lähde kuitua ja on runsaasti kaliumia. Paras osa banaani on, että se auttaa pitämään ruoansulatuskanavan terveenä liikaa. Lisäksi, banaanit ovat hyvä lähde vitamiineja B-6 ja C, joista jälkimmäinen pitää flunssa loitolla.

5. Rusinat

Rusinat eivät ole vain maukasta, mutta myös hyvin elimistöön. Ne ovat niin hyviä teitä itse asiassa, että lääkärit suosittelevat raskaana syödä niitä auttaa heitä pitämään energian huipussaan ja torjua anemia. Rusinoita myös täyttää teidät melko nopeasti ja pitää samalla kaloreita laskea melko alhainen. Muista ei syödä enemmän kuin kourallinen heistä vaikka sillä ne ovat runsaasti glukoosia.

6. avokadot

Avokadot ovat joissakin kulttuureissa pyhänä pidetty johtuu niiden valtavaa hyötyä. Ne on runsaasti kuitua, vähän kaloreita. Theyre myös hyvä lähde B6-vitamiini ja C, kaliumia ja sisältää pieniä määriä rautaa, magnesiumia, kalsiumia ja vitamiini A. avokadot ovat myös hyvä lähde terveellisiä rasvoja, jotka imevät kolesteroli, joka auttaa sydämen terveyteen.

7. maapähkinävoita keksejä

Suuri välipala lähes mihin aikaan päivästä, maapähkinävoi leviäminen keksejä voi tarjota sinulle paljon energiaa jälkipuoliskolla työpäivästäsi keskittyä. Riippuen keksejä käytät, kalorien määrä muuttuu. Maapähkinävoi on runsaasti kaliumia, kuitua, terveellisiä rasvoja, rautaa, magnesiumia ja B6-vitamiini. Se on myös hyvin pieniä määriä kalsium- ja on erittäin hyvä proteiinin lähde.

8. Bataatti Chips

Bataatit ovat uskomattoman maukkaita hakkeena, varsinkin jos theyre paistetaan. Theyre myös uskomattoman terveitä. Ne ovat hyvä lähde proteiinia, terveellisiä rasvoja, A-vitamiini ja B-6, kalium ja on pieniä määriä C-vitamiinia, rautaa ja magnesiumia.

9. kuivatusta merilevästä

Runsaasti vitamiineja K ja B, sinkkiä ja rautaa, kuivattua levää herkullisimpia terveyden välipaloja voit toimistossa. Ne eivät helposti pilaantuvia, ovat herkullinen ja ovat täynnä terveitä antioksidantteja ihoa. Tarkkana siitä, kuinka paljon syöt vaikka; yliannostus voi vahingoittaa kilpirauhasen toimintoja, sillä se sisältää jodia.

10. Kaura Bars

Leivonta kaurapuuro tangoiksi on hyvä tapa saada välipala sisältää runsaasti monimutkaisia ​​terveellisiä hiilihydraatteja, rasvoja ja muita mineraaleja. Lisää noin täytteitä sitä kuin kuivattuja hedelmiä ja hunajaa ja tämä välipala tulee hetkessä super ruokaa, että jokainen ruokavalio vaatii. Parasta on, että se täyttää sinut ja pitää sinut täynnä pitkiä aikoja, se myös imee huonoa kolesterolia ja pitää sydämen terveenä.

11. Tumma suklaa

Fanien suosikki, tumma suklaa on maailmanlaajuinen ilmiö. On hienoa sydämen terveyteen, on veren puhdistus ominaisuuksia ja on hyvin alhainen kaloreita ja sokeria. Varmista, että olet rajoitettu osia tästä kuitenkin, koska se voi myös aiheuttaa närästystä ja GERD. Tärkeintä on huomata, että tummempi suklaa sitä parempi se on hyväksi sydämelle, mieluiten sinun pitäisi kuluttaa 75% tummaa suklaata pitää energian huipussaan tasapainotetaan ruokavalio.

12. porkkanat

Porkkanat ovat rikas K-vitamiinia, beetakaroteenia, kaliumia ja kuitua. Ne sisältävät myös runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat ihoa ja näköä. Theyre tunnetaan yhtenä parhaista lähteistä vitamiini maailmassa ja pidetään myös yhtenä parhaista juurekset keholle. Pitämällä porkkanat omassa toimistossa laatikon välipalat varmistaa, että olet energinen koko päivän rajoitettu kalori ruokavalion.

13. Omenat

Sanonta omena päivässä pitää lääkärin loitolla on erittäin totta. Omenat ovat joitakin terveellisin hedelmiä maailmassa; ne sisältävät suuria määriä kaliumia, ovat vähissä yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja ja runsaasti ravintokuitua. Theyre myös hyvä C-vitamiinin lähde, joka pitää flunssa ja flunssan loitolla.

14. Tamarind Liitä Rye

Ruisleipä on erittäin terveellistä, koska enemmän terveitä jyviä se sisältää, ja kun se on päällä Tamarindi liitä sijasta hilloa, saat kulinaarisia mestariteos täynnä ravintoarvo välipala. Tamarindin säätelee verenpainetta, kannattaa ruoansulatuskanavan valmiiksi ja probiootteja, parantaa munuaisten toimintaa ja on antibioottisia ominaisuuksia, jotka taistelevat infektioita.

15. Red Retikka Chips

Nämä herkut ovat helppo tehdä – vain siivu punainen retiisit ohuiksi piireissä, leipoa ja mausta hunajalla. Ne ovat hyvin toimisto välipala ja ovat täynnä ravintoaineita, kuten rautaa, kaliumia, sinkkiä, kuparia, magnesiumia, mangaania ja kuitua. Theyre myös hyvä antioksidantteja ja E-vitamiini, B-6, A ja K.

16. Oliivit

Oliivit ovat suuri välipala Tällä viikolla työssä, koska ne ovat täynnä terveitä antioksidantteja. Oliivit tiedetään myös auttaa sydämen terveyttä, ehkäistä syöpää, parantaa luuston terveyden ja auttaa ruoansulatuskanavan. Syödä vain kourallinen vaikka sillä liian monet oliiveja voi aiheuttaa ongelmia ruoansulatusta.

17. Kurkku

Pakko saada välipalan toimistossa, kurkut eivät ole vain hyvä ravinnonlähde, mutta myös nestetasapainon ylläpitämiseksi koko päivän. Ottaa kurkkua illalla voi hyötyä kehon valtavasti. Theyre täynnä kuitua ja on verensokerin tasapainotus ominaisuuksia. Ne sisältävät myös suuria määriä vitamiineja ja kivennäisaineita.

18. Kale Chips

Paistettu lehtikaali lehdet toimivat siruja, jotka kestävät hyvin pitkä ja voidaan kuluttaa päivittäin toimistossa. Ne ovat maukkaita ja sisältävät myös suuria määriä välttämättömiä mineraaleja kuten kuitua ja rautaa. Theyre hyvä lähde K-vitamiini ja C.

19. saksanpähkinät

Saksanpähkinät tehdä täydellinen iltapala rankan työpäivän. Ne sisältävät runsaasti antioksidantteja, omega-3 rasvahappoja, prebiootit ja probiootit. Ne auttavat myös ylläpitämään sydämen terveyttä ja vähentää tulehdusta.

20. luumut

On se kuivattuja tai tuoreita, luumuja ovat ihanteellisia toimisto välipaloja. Ne auttavat kehoa säilyttämään suoliston terveyttä ja hyvää ruuansulatusta. Ne auttavat myös taistelussa ummetusta ja on runsaasti kaliumia, eri vitamiineja ja rautaa. Luumut myös tukea tasapainottamista verenpaineen ja verensokerin, ja vähentää kolesterolia.

Terveet eväs voi parantaa yleistä terveydentilaa, mutta on suositeltavaa, että välipalojen olla osa yleistä ruokavalio, joka valvoo ravitsemusterapeutti ja tukee säännöllistä liikuntaa. Sisältävät riittävästi unta, jotta voit saada eniten hyötyä näistä välipaloja. Neuvotella lääkärin ennen mitään ruokavaliota.