Természetes megoldások Nyaralás Stressz

A legtöbben tudják, a személyes tapasztalat, hogy az ünnepek is annyira stresszes idő, mint az egyik a kényelem és az öröm. Az amerikaiak többsége hangsúlyozni legalább néhány szempontból a szezonban. Az ajándék, fél, az utazás és a családi vagy talán hiányában ezek a dolgok, hogy az ünnepek túlnyomórészt stresszes vagy szomorú.

Egészségügyi stressz következményeit

A krónikus vagy túlzott stressz jelentős káros hatásokat a fizikai és mentális egészség. Ez okozza hibás alkalmazkodás a szervezet elsődleges stressz rendszer – a hipotalamusz-hipofízis-mellékvese tengely – ami aztán megbontja anyagcsere immun, idegrendszer és hormonális funkció; és több. A krónikus stressz is kiválthatja, vagy súlyosbíthatja a depresszió és a szorongás, érzelmi evés, hízás, és addiktív viselkedés.

Távolítsuk stresszorok

A két alapvető kezelésére vonatkozó szabályok stressz csökkentése a kitettség stresszorok, ha lehetséges, és hogy aktív lépéseket, hogy segítsen magad kezelni az elkerülhetetlen stressz nem tudod irányítani. Az alábbiakban felsoroljuk, hogy gyakori oka az üdülési stressz pontokat.

A felső 13 üdülési stresszorok

 1. Időhiány
 2. Pénzhiány / bekerülni adósság
 3. Üzleties vagy hype
 4. A nyomás, amely vagy a szerzés ajándék / ajándék vásárlási
 5. Tömegek és hosszú sorok
 6. Gyarapodik / stressz által kiváltott evés és az alkoholfogyasztás
 7. Utazó
 8. Családi összejövetel / lát bizonyos rokonok
 9. houseguests
 10. Munkahelyi stressz / munka-család egyensúly / szerzés ideje off
 11. Tervezése és kivitelezése ételek és fél vagy bevásárlás élelmiszer, főzés, takarítás
 12. Képtelenség, hogy a család és a barátok
 13. Magányosság

Tehát melyik ünnep stresszorok hatással van, és melyek azok, lehet megszüntetni? Íme néhány példa:

 • Túl sok a teendő? Válassz okosan, terv, rangsorolása és küldött, de a legfontosabb, ne feledjük, hogy ez rendben van, hogy azt nem.
 • Nem engedheti meg magának? Állítsa be a költségvetést, az erőforrások vásárolni csoport ajándékokat készítenek neveket a kalap, vagy hogy kézzel készített ajándékokat, vagy az ajándék az idő.
 • Légy realista. Csak akkor lesz csalódott, ha nem tartják be a várakozásokat reális és összpontosítani, ami igazán fontos neked.
 • Magányos? Ha nincs családja, vagy barátai körül, részt helyi üdülési koncerteken vagy közösségi események, hogy ha bármilyen munkatársak nélkül nyaralás terveit, és egy piknik, vagy eltölteni az idejét, amely valaki másnak igénylő önkéntes munkával. Ha távol a családtól, próbálja kreatív módon kapcsolódni például a videókat és a Skype.
 • Hate tömeget? Vásároljon online és kapja meg az ajtót.
 • Nehéz család? Hagyja érvek megy, sétára, egy kis szünetet, és a gyakorlat elfogadásának és a nem kritika. Természetesen, ha a család valóban sértő vagy egészségtelen az Ön számára, csökken időt tölteni velük.

gyakorolni a relaxációs

A stresszorok, hogy nem lehet elkerülni, próbálja hátralépett és pihentető. Több száz relaxációs technikák és több tucat stresszt csökkentő életmód gyakorlatok közül választhat. Néhány példa:

 • Letöltés nélküli, rövid, irányított meditáció, progresszív relaxáció, a mély légzés, vagy irányított képekkel gyakorlatokat.
 • Próbálja fenntartani a rendszeres testmozgás ütemtervet.
 • Ütemezése néhány karosszéria vagy energia munka.
 • Vegyünk egy rövid, gyors séta, vagy némi jóga jelent.
 • Támogassa a mellékvesék azáltal, hogy egy B-komplex vitamin és C-vitamin
 • Carry egészséges ételek, fehérjét, mint a dió, hogy tartsa a vércukorszint stabil és segít megelőzni a sóvárgást.
 • Gyakorlat az éberséget, a kedvesség, vagy humor.
 • Figyeljük meg a látvány és hangok körülötted, hívja egy régi barát, vagy hogy mély lélegzetet.

Vegyünk egy természetes Chill Pill

Ha minden kötél szakad, és szüksége van néhány azonnali feszültségcsökkentő, akkor mindig a természetes borzongás pirula, gyógynövény kivonatot vagy természetes kiegészítése gyors-szorongásoldó hatását. Három kedvencünk a gyors pihenés nélkül nyugtatás:

 • L-theanine (200 mg)
 • Kava kava gyökér-kivonat (standardizált 30% kavalaktonok; 250 mg)
 • GABA (250 mg)

Azonosításával üdülési stresszorok, amelyek különleges, személyes kiváltó neked, és segítségével néhány gyakorlati stratégiákat és természetgyógyászati ​​módszerek, akkor is megtalálja a békét és az örömöt idén karácsonyra.