Tärkeyttä ulkoiluun ihmisiä ADHD ja lihavuus

Aikaisin nukkumaan ja aikaisin nousta saa ihmisen terveen, varakkaan ja viisas ja terveys on rikkaus, on muutamia sananlaskuja opetti lapsille koulussa. Nämä sananlaskut menevät usein sisään toisesta korvasta sisään ja ulos muiden useimmissa lapsilla. Ei vain lapsille, mutta monta kertaa, vaikka vanhemmat eivät anna merkitystä pelissä ulkona.

Me tuskin nähdä lapset leikkivät ulkona, eikö? Takana ovat ne ajat, jolloin lapset tulisi takaisin koulusta, napata nopea välipala kotona, ja sitten kiire ulos leikkimään. Välisenä aikana syntyneiden lasten 1986-2000 rakasti leikkiä ulkona. Kun taas lapset syntyneet viime vuosikymmenellä rakastavat pelata videopelejä kotona ja katsoa televisiota. Miksi luulet ulkona pelata on on lapsellesi? No, olen täällä korostaa hyötyjä ulkona pelaamisen.

Ulkona pelata vahvistaa lapsen ei vain fyysisesti, vaan myös tekemällä aivot aktiivisempi, mikä aikaisempi opintomenestys. Se parantaa muistia valtaa ja tekee lapsen olla pirteä. Lapsi myös oppii sosiaalisia taitoja (miten jakaa asioita / lelut) ja voidaan helposti saada uusia ystäviä.

Mikä tärkeintä, se parantaa kestävyyttä samoin. Ulkona pelata on myös tärkeä näkökohta lisäämiseksi brutto motorisia taitoja, kognitiivisia taitoja, loogista ajattelua ja niin edelleen. Näin ollen vanhemmat voivat säästää paljon rahaa antamalla heidän lapsensa leikkiä ulkona, eikä lähettää niitä eri luokkiin, mikä on tarpeetonta.

Hiki on hyödyllistä, koska se poistaa myrkkyjä kehosta. Yksi vinkki on varmistaa lapsesi pysyy sammutettua. Kuri automaattisesti loksahtavat paikoilleen, kun lapsi pelaa ulkona, hengittämisestä raitista ilmaa. Joutumassa tämä rutiini varmistaa myös lapsi väsynyt pelattuaan ja syö ja nukkuu aikaisin.

Monet vanhemmat vievät lapsensa lastenpsykiatrian koska heidän nuoren on hyperaktiivinen ja on ADHD (Attention-/ ylivilkkaushäiriö) kantavassa vastaus on lapsella on liikaa energiaa kehossa. Näin ollen, jos annat lapsesi leikkiä ulkona, kaikki energia käytetään rakentavasti. Joten, avulla kannustaa ulkona pelata ehkäistä liikalihavuutta ja edistää hyvää henkistä ja fyysistä terveyttä, jotta lapsille nykyään tulla terveellisin version itsestään, kun he kasvavat.