Szeretné leszokni a dohányzásról? Próbálja meg ezeket egészséges alternatívákat

A dohányzás, azt mondták, újra és újra, az egészségre káros. Persze, ez ad ön néhány perc alatt a boldogság, mert ez egy kiváló stresszoldó, de a negatív hatás, hogy jön ez sokkal rosszabb, mint annak előnyeit. Minden cigaretta dohányzik hozza meg a rák kialakulásának kockázatát, szív-betegségek és a rossz életminőség.

Egészséges és természetes helyettesítői dohányzás

Ha olvasod ezt a cikket, az esélye, hogy fontolgatja, vagy tervezi, árokásás ezt a rossz szokást. Olvasson tovább néhány egészséges és természetes helyettesítő legyőzni ezt a függőséget.

1. Keep Yourself Foglalt

Ön egy nikotin rabja? Akkor az esélye, hogy esetleg tüneteket tapasztalhat. Ez kihívást jelent, mivel a legtöbb tapasztalt tünetek közé tartozik a nyugtalanság, szorongás, irritáció, fáradékonyság, alvászavarok, és a hangulati változások. Ahhoz, hogy ezt a, meg kell, hogy tartsa magát elfoglalt. Vegyünk fel egy új kurzus, vagy csatlakozni egy közösség. Ily módon, akkor tartsa szem előtt elfoglalt.

2. Győződjön meg róla, hogy nem különítjük el magad

A legtöbb időt a dohányzás társadalmi tevékenység. Az emberek a füst szünetek között hosszú munkaidő alatt vagy egy összejövetelt. Ha úgy döntött, hogy feladja a dohányzás, az esélye, hogy megvágta magát a szokásos dohányos haverok. Lánc dohányosok volna hangulati változások ebben a fázisban, ami tovább fogja gyorsítani annak szükségességét, hogy izolálja magát.

De meg kell, hogy elkerüljék ezt. A leszokás nem büntetési forma. Nem kell foglalkozni ezzel egyedül. Beszéljen a közeli és kedves is, beszélj nekik a döntést. Mondd el a dohányos bimbózó ezzel a lépéssel a másik irányba, hogy megértsék a határokat.

3. Gondolj a előnyei nem dohányzik

Sóvárgást nehéz lehet, ha összpontosítani, hogy mennyi tényleg szükség van egy füst. Ehelyett keressük a másik irányba. Gondolj bele, milyen ha nem megöli a tüdő, és végül magát. Szíved már sokkal egészségesebb, mint ha folyamatosan dohányzás. Még a textúra a bőr és a haj jobb lesz, ha leszokni a dohányzásról. Az előnyök a dohányzás minden nap mérlegelni fogja nehezebb, mint a hátránya a dohányzás, amelyekre nincsenek.

4. Vegyünk egy új hobbi

Figyelembe új hobbi is pozitív hatással van az életedre. Ez segíthet növekedni, és egyre termelékenyebb. Azt is ad egyfajta bizalom, és javítja a készségfejlesztés. Vegyünk fel egy új hobbi, mint egy jó könyv olvasása vagy festmény. Rengeteg lehetőség áll rendelkezésre közül választhat.

5. Hit a Gym

Kidolgozása nagy a tested, valamint az elméd, ez is az egyik legjobb alternatíva a dohányzás feszültségmentesítés. Iratkozzon fel a legközelebbi edzőterem és a munka az utat a jó egészséghez. Ha Ön dohányzik, az agy kibocsátások jó érzést keltő hormonok. Ha leszokik a dohányzásról, akkor bemegy egyfajta elvonási főleg azért, mert ezek a jó érzést keltő hormonokat nem gyártják. Gyakorlat valóban segít ki ezeket a jó érzést keltő hormonok, ezért úgy érezzük, nagy egy jó edzés után munkamenet.

6. elvonja magát Amikor sóvárgást Hit

Meg óhatatlanul sóvárgást. Ez is része a feladom függőség. De amikor úgy érzi, mint ezek a sóvárgást kúszik rád, próbálja elvonja magát valami mással. Kelj fel, és sétálni, hívja a barátját, vagy egyszerűen válasszon egy könyvet, hogy el tudja olvasni. Próbálj meg nem elismerni a sóvárgást.

7. Az akupunktúra

Az akupunktúra egy ősi terápia, amely magában foglalja a vékony tűket helyeznek a test. Az akupunktúrás terápia hasznos több kérdés, és a dohányzás az egyik közülük. Míg azonban ez nem működik mindenkinek, ez nem egy pár – az még nem dőlt el, hogy ez egy hatékony kezelés vagy sem.

8. Opt elektronikus cigaretta vagy gyógynövény cigaretta

Elektronikus vagy e-cigaretták akkumulátorral működő eszközök, amelyek a kevésbé káros alternatívát jelentenek a hagyományos cigaretta. Növényi cigaretta egy szerves bázis, amely ismét a kevésbé káros alternatívát jelentenek a hagyományos cigaretta. Ezek a cigaretta tartalmaz alternatív dohányzás gyógynövények, amelyek alig vagy egyáltalán nem nikotin tartalom. Akkor választhatja ezt ahelyett, hogy a szokásos, de tudnod kell, hogy bár ezek kevésbé ártalmasak képest, de még mindig káros az egészségre. A cél itt az, hogy teljesen véget vetni ezt a rossz szokást, és nem választhatja a kisebbik rossz.

9. kényeztesse magát

Szerezzen be egy masszázst, vagy vesz egy doboz csokoládét. Ha sikeresen félredobta a dohányzás, akkor szerzett magának az a megtiszteltetés, hogy magát ösztönzőket. Ez tovább motiválja, hogy kibír a döntést a maga mögött hagyva a csomag cigarettát.

10. Cserélje Cigaretta vízzel vagy sárgarépa Sticks

Egyes dohányosok, egy kérdés szembesülnek, amikor leszokási van a késztetés, hogy tegyen valamit a saját száját. Kortyolgatva a víz egy nagy dohányzás helyettesítésére. A víz csupán pozitív, szemben a dohányzás. Ha ez nem működik, vágjuk fel néhány sárgarépát botok, és elfogyasztják azt, amikor úgy érzi a késztetést, hogy rágyújtok.