Szeretné csökkenteni a koleszterin a szervezetben? Vajon ezek a gyakorlatok

Ha foglalkozunk koleszterin problémák, gyakorlása az egyik dolog, ami segít, hogy le a koleszterinszint egészséges tartományban. Rendszeres edzés, mint a kerékpározás, gyaloglás, úszás, stb csak nem segít abban, hogy le az LDL-koleszterin és triglicerid szintjét, de ez is segít növeli a HDL-koleszterin szintjét a szervezetben. Ismerje meg, miért és hogyan gyakorolja jó csökkentő koleszterinszintet és tudni néhány, a legjobb gyakorlatok, amelyek segíthetnek elérni ugyanazt, ebben írja fel.

Miért gyakorlat működik a legjobban a koleszterinszint csökkentésére?

Vajon a testmozgás csökkenti a koleszterinszintet? Nos, igen, csodákra képes. A viaszos lipid zsír, amely a máj által termelt, természetesen jelen van a szervezetben. Azonban néhány ember lehet ez a zsíros anyag több mint szükséges összegeket a testükben, ami aztán tapad a artériákban.

Rögzítése után a artériák, szűkíti őket, ezáltal növeli az esélyét a szív-és érrendszeri betegségek. Azonban a rendszeres gyakorlása segít jellegének megváltoztatása koleszterin. Egy vizsgálatban bebizonyosodott, hogy gyakorló nem csak javítja a mérete és száma a koleszterin-hordozó részecskék de ez is segít abban, hogy növelje, illetve fluffier és így kisebb hajlamos okoz semmilyen elzáródás az artériákban.

Mennyi gyakorlat van szüksége?

A legújabb kutatások szerint, fontos, hogy gyakorolja a napi 30 perc, legalább 4-5 napot egy héten. Azonban, még ha megkíméli 60-90 perc hetente edzés, akkor előnyösnek bizonyulhat az egészségre. Ha van egy hektikus menetrend, akkor szakítani a gyakorló menetrend két 15 perces edzést naponta.

A legjobb típusú gyakorlatokat, hogy levág koleszterinszint

Íme néhány gyakorlat, amelyek segíthetnek a kivágására a koleszterin szintet:

1. gyors séta

Walking kétségtelenül az egyik legjobb gyakorlatok csökkentik a koleszterinszintet természetesen. Séta biztonságosabb megoldást azok számára, akik nem tud futni, vagy azért, mert extra súlyt, vagy mert az öregség. Arra viszont ügyeljünk, séta fürgén, vagy gyorsabb ütemben, hogy elérjék a cardio hatásokat. A legújabb kutatások bebizonyították, hogy a gyalogos van hasonló előnyöket fut, amikor csökkenti a koleszterin szintet.

2. futás vagy kocogás

Amennyiben Ön nem izmos, az életkor nem jelent problémát, és az ízületek egészséges, akkor meg kell választani kocogás vagy futás, mint a napi formáját gyakorolja, hogy csökkenti a koleszterin gyors. Mivel a per egyik tanulmány azt is megfigyelték, hogy a hosszú távú futók vagy kocogók egészségesebb koleszterinszintjét, mint a rövid távú futók.

3. úszik egyet

Úszás egy nagyszerű módja tartani az extra súly alatt ellenőrizze, és ez is segít fenntartani a magasabb szintű koleszterin a szervezetben. Ez a fajta aerob testmozgás is kíméli az ízületeket.

4. Emelje Néhány súlyok

A súlyzós edzés egy nagyszerű módja annak, hogy a koleszterin szintet a normál tartományon belül. Egy tanulmány szerint, bebizonyosodott, hogy az emberek, akik követték edzés megszabadult LDL vérük gyorsabb, mint azok, akik egyáltalán nem követték a rezisztencia tréning rendszer.

5. Kerékpár

Kerékpározás kiváló módja az egyes aerob edzést. Ha azt tapasztalja, fájdalom vagy érzékenység a ízületek, meg tudod csinálni a kerékpározás vezetése az koleszterin alatt ellenőrizze. Kerékpározás egy fantasztikus módon csökkenti a szívbetegségek kockázatát betegségek is.

6. jóga

Ami furcsa, mert úgy tűnhet, de a jóga segíthet csökkenti a koleszterin szintet. Egyes vizsgálatok alátámasztják, hogy a jóga nem csak hasznos a jobb szív egészségét, hanem segít javítása a koleszterin szintet a szervezetben. Az egyik szerint a közzétett tanulmányok, akik gyakorolják a jóga rendszeres jobb volt a koleszterinszintet, mint azok, akik nem gyakorolják a jógát.

7. Aerobic, Zumba, vagy tánc

Bármilyen nagy intenzitású edzés, mint a Zumba, tánc vagy aerobic, nem csak segít továbbra is jó állapotban van, de ez egy nagy formában testmozgás csökkenti a rossz koleszterin, vagy tartsa a koleszterin szintet alatt ellenőrizze.

Lehet választani bármilyen formában gyakorolják, hogy könnyen csinálni. Ha a mozgásszegény életmód, lassíts, és felépíteni a kitartás, mielőtt vegye fel megerőltető edzés. Azonban, ha már elmúlt 60 éves, elhízott, vagy van a mozgásszegény életmód, akkor forduljon orvosához, mielőtt elkezdi csinál bármilyen megerőltető vagy nagy intenzitású edzés.

Hogyan tartsuk Akár gyakorlat, hogy a koleszterin szintet le?

Testmozgás tud egyhangú és unalmas. Azonban a mantra, hogy tartsa magát pepped-up és motivált. Íme néhány módszer maradhat motivált:

1. Kap egy Partner

Lehet élvezni fogja futni vagy kocogni minden egyedül egy ideig, de egy idő után úgy tűnhet, olyan unalmas, és akkor is szeretnénk, hogy emeletes a gyakorló ülés. Meg kell kérni egy barát vagy egy családtag, hogy csatlakozzanak hozzád, hogy ez több móka és megőrzésével hajtott.

2. keep it real

Irreális célokat nem csak nehéz elérni, de ezek is autópályadíjhoz az egészségre. Legyen egyszerű és tartsa igazi, az életben semmi jön könnyen, és az egészség sem kivétel. Kis elérhető célokat fogja boldoggá és fókuszált.

3. Legyen rugalmas

Ne légy merev az Ön gyakorló ütemtervet. Ez azt jelenti, ha nem tud menni futni, meg kell terveznie, hogy néhány jóga otthon. A cél az, hogy gyakorolja, és ha néhány nap, az egyik forma gyakorlása nem valósítható meg, választhatja a másikat.

Nem lehet kompromisszumokat, amennyire egészség tekintetében. Ezért, ha már kimutatható a magasabb koleszterinszint, az azt jelzi, hogy meg kell húzni a zoknit, és átvegyék az egészségre. Reméljük, hogy ez a cikk segít abban, hogy szemléltessük egészséges marad és motivált. Legyen egészséges és boldog.