Syyt siihen, miksi Juomavesi heräämisen jälkeen on hyvä

Japanissa, on yleinen käytäntö juoda kaksi täyttä lasillista vettä herätessä. Sanotaan on kyky kuivua täysin useita sairauksia, kuten syöpää, sekä tarjota monia muita etuja. Ja mielestäni he voivat olla jotain. Kansakuntana, Japani on yleinen suurin pitkäikäisyys, nykyisin isännöi yli 50000 centenarians tai 100 + vuotiaille. Onko vesi käytäntö tai jotain teetä he juovat, voimme oppia muutamia temppuja Japani. Joten riippumatta siitä, onko tämä käytäntö pelastaa henkesi sillä ne katsovat, täällä katsomassa monet muut todennetut edut juominen kaksi täyttä lasillista vettä herätessä.

Se kosteuttaa oman kuivattu elin

Kun heräät pitkästä unen, kehosi on luonnollisesti kuivattu. Ei ole väliä kuinka paljon vettä joit päivää ennen, olet käyttänyt oman myymälöissä ja on aika täyttää säiliön. Ensimmäinen asia juomavettä heräämisen jälkeen tekee on tarjota solujen kaivattuja, elämää antavaa vettä. Vertaa tätä normi; juominen 16 unssia. kuppi kahvia, mikä edelleen veden kyseisessä oman jo janoinen kehon. Nauttimalla tässä välittömässä nesteytys on merkittäviä huomattavia etuja, kuten:

  • Tunne virkeänä
  • Ottaa enemmän luonnollista energiaa koko aamun
  • Ovat terveempiä ja onnellisempia

Huuhtoo pois myrkkyjä

Jälkeen ravitseva soluja, juomavesi heräämisen jälkeen huuhtele toivottuja myrkkyjä ulos kehosta. Nukkuessa kehon korjaukset itse replenishes energia- ja tasapainottaa hormoneja. Tuloksena on myrkkyjä ja muu jäte vapautuu ja odottavat huuhdeltava. Tyhjentämisen jälkeen kehosta nämä toksiinit, tunnet suurta ja pystyttävä ottamaan enemmän ravinteita tasapainoinen aamiainen. Tämä johtaa myös selvästi ihon ja paremmin yleistä hyvinvointia.

Tulipalot aineenvaihduntaa

Juomavesi on keskeinen taktiikka, kun se tulee laihtuminen. Mutta juomavettä heräämisen jälkeen on kaikkein paras tapa tehdä se. Ajattele juomaveden heräämisen jälkeen herätyskellona ja aineenvaihduntaa. Tänä aamuna vettä potkia alkaa aineenvaihduntaa ja on osoittautunut lisätä kalorien palamista potentiaalia koko päivän.

Ei vain sitä, mutta vesi todella täyttää sinut ja hillitsee ruokahalua, jolloin voit tehdä älykkäämpiä valintoja aamiaista. Nämä älykkäät valintoja yleensä kaatuessa fiksuja valintoja koko päivän. Jos et tiedä mitään terveellistä ruokavaliota, niin tiedät, että tämä vauhti on niin voimakas. Ei ole parempaa tapaa aloittaa että vauhtia kuin korkea lasi herkullinen vettä.

Polttoaineet aivoihin

Tässä on hauska tosiasia; aivot on 75% vettä. Jos olet juonut tarpeeksi sitä, tiedät, että ilman vettä aivot ei tule toimimaan sen optimaalinen taso. Aamulla lasi vettä olosi terävä ja selkeä koko päivän, antaa sinulle etulyöntiaseman kaikki kuivatut zombit tulet kohtaamaan.

Pitää sinut säännöllisesti ja lievittää ummetus

Tärkein syy ummetus on nestehukka. Juomavesi kun heräät ei vain paranna nestehukka mutta se auttaa vapauttaa ummetus, auttaa pitämään teitä säännöllisesti ja edistää aamulla suolen. Tämä on hyvä tapa aloittaa päivä.

Ehkäisee ja parannuskeinoja tauti

Kuten edellä todettiin, Japanissa uskotaan, että juomavesi näin voi katua ankarimmissakin sairauksia ajan. En ole tiedemies tai lääkäri, mutta sen tiedän, että näin varmasti auttaa parantamaan sairauksia ja voi varmasti auttaa estämään heitä, vaikka vaikutukset ovat hienovaraisia.

Jotain, joka on niin terve ja hyvä sinulle, jos ei ihmeitä, tulee olemaan positiivinen vaikutus terveydelle. Yksi suurimmista uskomuksia on valvoa, mitä voit, ja älä välitä muusta. Jotain juominen lasin vettä, kun heräät on varmasti hallinnassasi, joten miksi ei tee sitä.

Se on täysin virkistävä

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, seitsemäs syy kannattaa nauttia ja käytännössä juomaveden heräämisen jälkeen johtuu kuinka hyvä ja päivittänyt se tekee sinusta tuntuu. Ei todellakaan ole mitään virkistävä kuin herääminen, kuiva suu, ja nauttia elämästä puhtain ainetta. Se virkistää minua, ja tunnen raikas ja puhdas jälkeenpäin.

Joten kuinka paljon vettä pitäisi juoda?

Jos tämä kuulostaa jotain olet osaksi niin suuri. Mutta kuinka paljon vettä juot hyötyä? Määrä vaihtelee noin verkossa. Vuonna Japanin paranemista protokollaa, on huomattava, että sinun tulisi juoda 4 160 ml lasillista vettä herätessä. Tämä tarkoittaa 20 unssia. vedestä. Antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, että on 1/3 2 litran koksin tai 2,5 kuppia vettä. Tämä on melko kohtuullisen määrän vettä, niin alkaa pieni, jos haluat.

Lämmin tai kylmä? Anteeksi sanoa, mutta lämmin. Edullisesti ruumiinlämpö! Tiedän, että tämä ei ole aina mahdollista juoda kaksi 98 asteen lasillista vettä, kun heräät niin valitsevat huoneenlämmössä. Coldwater on kuumennettava aina ytimen lämpötila elimistöön, expending energiaa. Lämmin vesi mahdollistaa kehon homeostaasin ylläpitämiseksi, optimaalisesti punoitus pois myrkkyjä ja täydennystä soluja. Hyvä tapa ajatella sitä kaatamalla kylmää vettä kuumaan autoon moottori, mutta ehkä hieman vähemmän äärimmäisiä.

Sinun tulisi odottaa vähintään 15 minuuttia juotuaan vesi syödä. Optimaalinen pituus Japanin kulttuuri on odotettava 45 minuuttia, kunnes syöminen. Tarkka protokolla Japani vettä parannuskeino on, kuten seuraa:

  • Kun heräät aamulla ennen harjaamalla hampaat, juoda 4 x 160 ml lasillista vettä
  • Harjaa ja puhdista suu, mutta eivät syö tai juo mitään 45 minuuttia
  • 45 minuutin kuluttua voit syödä ja juoda normaalisti
  • 15. minuutilla aamiainen, lounas ja päivällinen eivät syö tai juo mitään 2 tuntia.
  • Ne, jotka ovat vanhoja tai sairaita ja et pysty nauttimaan 4 lasillista vettä alussa voidaan aloittaa ottamalla vähän vettä ja vähitellen se 4 lasillista päivässä.