Syyt ja vihjeitä helpottaa niskakipu jälkeen nukkumassa

Kun nouset ylös aamulla, haluat tuntea tuoreita ja energinen pystyä saada läpi loppupäivän. Mutta herääminen niskakipu voi olla todellinen vaimennin. Jäykkä ja kipeä niska jälkeen nukkuminen on melko yleinen, ja se voi toistaa yhden kerran liikaa. Mutta voit kokeilla yksinkertaisia ​​tapoja välttää sitä tai ainakin minimoida kipua.

Syitä niskaasi Hurts jälkeen nukkumassa

Se ei ole helppo uskoa, että nukkuminen voi aiheuttaa kipua tahansa. Voisi olettaa herätä tunne nuorennusleikkauksen, ei hoitotyön kipua; erityisesti kaulan. On olemassa useita syitä, miksi näin tapahtuu. Tässä ovat syyt niskakipu jälkeen nukkuminen:

1. niskajäykkyys

Kun nukut, kehon taipumus tulla jäykkä, koska pitkiä tuntiin. Nukkui epämiellyttävä asennot voivat vaikuttaa nivelsiteet ja jänteet. Lihaksia niskaan tullut joustamaton, varsinkin jos keho pysyy jäykkä niskakipu makuuasentoon, toisin sanoen, hauska tai hankala makuuasentoon.

2. Huono Nukkuminen Ryhti on syyllinen

Yleisin syy niskakipu nukkumasta väärin on nukkuva asennossa. Jos pidät nukkumassa vatsaan, niin saatat joutua ojaan sen heti. Kun nukut päin sänky, kaula käännetään äärimmäisessä kulmassa. Tämä on varmasti antaa sinulle ilkeä kipua kun saat ylös.

3. tyynysi hallinnointi ei ole Pal

Ihmiset viettävät paljon aikaa ja energiaa yrittää valita oikea tyyny. Ei pieni feat. Hyvä tyyny on se, joka säilyttää nenän, pään ja selkärangan linjaa. Kaulan ja pään mutka hankalasti jos tyyny on joko liian pullea tai liian ohut. Valitsemalla tyyny, joka auttaa säilyttämään terveen pään ja kaulan kanta on tärkeä.

4. patjan lisää oman Misery

Patja nukut myös lisätä suru. Jos käytät hyvin pehmeä patja, niin mahdollisuudet ovat areena terveeseen asentoon nukkuessaan. Se voi aiheuttaa kehon uppoavat sänkyyn, mikä puolestaan ​​taipuu selkärangan ja hartioiden levottomasti. Kaikessa tässä kaulan olisi kantamaan.

5. Raskaus ja kaulan Suru

Jos olet raskaana, sitten kipeä ruumis ei ole uusi sinulle. Saatat kokea niska kivut johtuu hormonaalisia muutoksia elimistössä. Nämä kivut voivat asettua hieman. Mutta kolmannella neljänneksellä tulee sen osuus alaselän kipu, joka vaikuttaa luonnollisesti kaulan liikaa. Lisätty, että raskaana olevan naisen yrittää miettiä mukava asento nukkua. Se on enemmän huonoja uutisia niskaan.

Näiden lisäksi jos sinulla niveltulehdus tai muita kroonisia kohdunkaulan kipuja tai on ollut jonkinlainen Niskavammat kuten Whiplash, jne, niin se on parasta kysyä neuvoa lääkäriltä.

Keinoja lievittää niskakipu nukkumasta

Vapauttaa sinut tämän niskakipu, miten nukkua on harkittava vakavasti. Tuon ja muutamia muita terveellisiä elämäntapoja alla mainittuja, voit suudella kipua ja kipeä niska näkemiin.

1. Sleep selässä

Shavasana tai ruumis aiheuttaa Jooga molemmin käsin kyljessä on parhaat mahdollisuudet välttää niskakipu. Näin varmistetaan, että selkä ja niska ovat tuettuja sänkyyn kun nukut.

Makuuasennossa, kannattaa pitää jalat ja kädet rento. Kaulan on oltava linjassa takaisin ja mustnt laskee kummallekin puolelle.

2. Sleeping teidän puolellanne

Tämä on toinen sopiva makuuasentoon. Tämä sijainti takaa, että niska ja selkä ovat terve asennossa ja että ei ole mitään turhaa rasitusta kaularangan, eli niskaa.

3. Älä pidä kätesi otsa

Kun nukut yhdellä kädellä otsalle, The scalenus lihakset kaulan ja ylemmän puolisuunnikkaan lihakset epätasaisesti aktivoituvat. Tämä johtaa suuntausvirheellä niskaan saa kääntää. Muista ei tehdä niin, jos haluat välttää jäykkä niska aamulla.

4. Hands-on-Rinta kanta tulisi välttää

Tässä tapauksessa, vaikka lihakset kummallakin puolella ovat yhtä aktivoituvat, ylempi puolisuunnikkaan ja kaulan lihakset taipumus tiukentaa ja aiheuttaa puutumista. On todennäköistä, että jos nukkua tässä asennossa, voit herätä kipeä ja kipeä niska.

5. Valitse sopiva tyyny

Tyyny käytät voi tehdä kaikki ero. Tyyny, joka tukee niska hyvin on paras. Sen pitäisi olla sellainen, että kun laitat pään lisäksi jokaisen asennon muutos, tyyny on muututtava muotoa. Varmista myös, että vaihdat tyynyn jos se alkaa sags koska pitkäaikaiseen käyttöön.

6. Käytä Erityiset Tyynyt

Niille, jotka nukkuvat kyljellään, on suositeltavaa käyttää tyyny, joka on korkeampi alle kaulan kuin päätä. Käytä hyvä niska tyyny matkustaessaan lentokoneita jne tukea niskaa ja takaisin.

7. kiinnittää huomiota patja

Käännä patja ajoittain, jotta se ei ala romahtaa vain yhdessä paikassa. Myös vaihtaa vanha patja uuteen säännöllisesti, jotta se tukee edelleen selkää ja niska rahoitusasemansa vakaana.

8. Sleeping vatsallaan on kielletty

Se voi olla vaikea yhtäkkiä vaihtaa tapana nukkumassa vatsan. Mutta sinun on pyrittävä korjaamaan makuuasentoon vuoksi niskaasi.

9. raskaana oleville naisille

Jos nukut selällään, niin pönkittää tyynyn tai kaksi alle polvet. Tai jos haluat nukkumassa teidän puolellanne, aseta tyynyt välillä polvet.

10. Aamu Venyy

Yksinkertaisia ​​osuuksilla tai jooga voi todella tehdä ero. Se auttaa rentoutumaan lihaksia ja niveliä elimistössä ja joustavammiksi.

Luonteen kipua ja intensiteetti voi vaihdella henkilöstä toiseen, mutta nämä ovat yksinkertaisia ​​tapoja rauhalliseen uneen ja onnellinen aamulla.

Aamuvoimistelu helpottaa jäykkä niska

Ellei se on krooninen kipu tai jokin muu vakava sairaus, on vähän, että liikunta voi huolehtia. Yksinkertainen kipeä niska voidaan helpottivat seuraavat harjoitukset:

1. Pään Drops

Seiso suorassa ja hitaasti pudota päätä oikealle. Etsimme edessäsi kuin teet tämän. Odota 10 laskee ja toista vasemmalla. Toistaa koko sekvenssin kolmesti. Voit venyttää enemmän pudottamalla vastapäätä olkapää kummallakin puolella.

2. Ylös-alas Motion

Seiso suorassa. Hitaasti laskea pään ja koskettaa leuka rintaan. Odota 10 laskee. Seuraavaksi kallista päätäsi ylös. Odota 10 laskee. Toista kolmasti. Hieman voimakkaampi versio on vahvistaa rinnassa alaspäin sängyssä siten, että vain pää on reunan yli sängyn. Toista ylös-alas liikettä kolmasti.

3. olkapäällä

Seiso suorassa ja katsoa eteenpäin. Hitaaseen päätäsi etsimään yli oikealle olkapäälle. Odota 10 laskee. Toista vasemmalla. Toista sekvenssin kolmesti.

4. Head taas on

Sit suorassa selkä pystyssä. Työntää päänsä ulos ja pidä 10 laskee. Työnnä se aina takaisin ja pidä. Muista pitää kehon pystyssä. Toista se 5 kertaa.

5. Head Hissit

Säädettävä tasainen matolla. Koskettaa kitalaen tai katolle suussa kielen. Nyt, kun laskit 10, helpottaa sinun leuka kohti rintaa. Seuraavaksi hitaasti nosta pään matosta. Kuva perustaa oman kallon ja kuvitella, että pään on taivutus korvien välissä. Tämä auttaa venyttää lihaksia niskaa. Pidä 10 laskee ja rentoutua. Toista tämä noin kaksi minuuttia. Olla hidasta.